Co vás čeká v lásce v měsíci květnu podle výkladu tarotových karet

Co vás čeká v lásce v měsíci květnu podle výkladu tarotových karet
Jsou hvězdy v květnu nastaveny ve váš prospěch, nebo ne? Přečtěte si měsíční výklad tarotových karet a dozvíte se, jak se vám bude v milostném životě v květnu dařit.

Beran

Tarotová karta lásky pro Berana: Šestka holí

Význam: Vítězná šestka holí dává vašemu milostnému životu v květnu pečeť vesmírného schválení. Nemůžete udělat chybu, tak ji požádejte o ruku, pozvěte ho na rande, posuňte věci o stupeň výš, vyznejte své city. Ať už je to cokoli, ať už vás přitahuje kdokoli, ujistěte se, že jste udělali krok vpřed. Ostatní ohnivá znamení se pro vás právě teď hodí, jsou to: Lev, Beran, Střelec.

Býk

Tarotová karta lásky pro Býka: Král pohárů

Význam: Cítíte všechny emoce! Král pohárů je romantický a vášnivý milenec a právě to vám v tomto období přináší. Jste-li nezadaní, poohlédněte se po charismatických vodních znameních (Rak, Ryby, Štír), a pokud jste vázáni, zahrňte svého partnera komplimenty, láskou, překvapeními a dobrotami. Vše bude více než opětováno.

Blíženci

Tarotová karta lásky pro Blížence: Trojka mečů

Význam: Odstrčte své pochybnosti a (sebedestruktivní) chování a řiďte se svým instinktem. Neustále se sami sebe zpochybňujete a ve vašem milostném životě tomu není jinak. Může vás to stát dobré vztahy. Nedělejte tuto chybu.Pokud jste nezadaní, udělejte krok dřív, než ztratíte nervy. Ostatní vzdušná znamení (Blíženci, Váhy a Vodnář) pro vás teď vypadají více než vhodně.

Rak

Tarotová karta lásky pro Raka: Poustevník

Význam: Raku, odlož deku a šálek kávy a oblékni se! Vyjdi ven! Otevři okna a dveře a přestaň být poustevníkem. Vím, že milujete svůj domov... Ale romantika v něm nežije. Milá, stálá a věrná Panna by vám letos na jaře slušela, ale musíte jít ven a najít si ji. Pokud již zadáni jste, otřeste rutinou a vyrazte spolu ven. Nová scéna = nová úroveň přitažlivosti.

Proč by se vám nemělo splnit to, po čem vaše srdce touží?, zdroj: baranq / Shutterstock

Lev

Tarotová karta lásky pro Lva: Devítka pohárů

Význam: Čím výš míříte, tím lepší je výsledek, pokud jde tedy o lásku a srdeční záležitosti. Devítka pohárů vás vybízí, abyste své fantazie a sny brali vážně a pustili se do jejich uskutečňování. Nastal ten správný čas požádat někoho o ruku, pozvat ho na rande, posunout věci o úroveň výš, podělit se o své skutečné city, uskutečnit seznámení, po kterém jste vždy toužili. Proč by se vám nemělo splnit to, po čem vaše srdce touží? Teď je ten správný čas...

Panna

Tarotová karta lásky pro Pannu: Čtyři hole

Význam: Potřebujete partnera, který je na stejné vlně jako vy, pokud jde o ambice, praktické záležitosti a životní etapu. Chcete někoho, s kým se můžete sladit, spojit své síly a společně se stát něčím větším a mocnějším, než by mohl být kdokoli z vás sám. Čtyřka holí vás žádá, abyste analyzovali svůj současný vztah z hlediska kompatibility cílů, a pokud ji postrádáte, pak na ní zapracujte. Jste-li nezadaní, poohlédněte se po lidech v práci nebo ve škole a v okolí, kteří se zdají být na stejné vlně.

Váhy

Tarotová karta lásky pro Váhy: Eso mečů

Význam: Buďte, Váhy, upřímné. Někdy jste tak taktní, diplomatičtí a okouzlující, že můžete ztratit ze zřetele to, co se snažíte vyjádřit. Zaobalujete věci tak dobře, že ostatním uniká sdělení, které se pod tím skrývá. Eso mečů vás v květnu vyzývá, abyste byli přímější, otevřenější a věcnější. Je od vás milé, že se snažíte šetřit city všech, ale můžete trochu ubrat. Nejsou tak bezmocní, jak si myslíte! Dokážou přijmout pravdu, dejte jim ji.

Štír

Tarotová karta lásky pro Štíra: Dva poháry

Význam: Jste připraveni na všechno! Dvojka pohárů ukazuje, že toto bude vaše období, pokud jde o pocit, že jste přesně tam, kde máte být, s člověkem, kterého potřebujete a chcete mít ve svém životě šťastného až do smrti.Pokud jste nezadaní, poohlédněte se po dalších vodních znameních (Štír, Rak, Ryby). Jste-li zadaní, zasypejte svého partnera láskou. Bude vám oplácena v hojné míře, je vám spolu dobře.

Střelec

Tarotová karta lásky pro Střelce: Čtyři poháry

Význam: Neberte je jako samozřejmost, nepřehlížejte je, neignorujte to dobré ve prospěch toho špatného nebo nedostatečného. Soustřeďte se na pozitiva a váš vztahový svět se otevře a rozkvete, protože hojnost už tam je!  Jste-li nezadaní, pak se do vás zakoukalo plaché vodní znamení (Štír, Rak nebo Ryby), věnujte mu velký úsměv. Jste-li zadaní, vědomě se snažte svému partnerovi skládat komplimenty, touží po vaší pozornosti.

Kozoroh

Tarotová karta lásky pro Kozoroha: Trojice mečů

Význam: V žádném ze svých vztahů nedovolte, aby se cokoli toxického, nespravedlivého nebo bolestivého nadále protahovalo. Často se stává, že se zranění v jednom vztahu přelije do dalších a otráví je. Trojice mečů vás pobízí, abyste chirurgicky odstranili mrtvé dřevo, hnilobu a mrtvou zátěž. Obklopte se pozitivními lidmi, kterým na vás záleží, a vaše vztahová krajina bude vypadat zdravě a šťastně.

Vodnář

Tarotová karta lásky pro Vodnáře: Oběšenec

Význam: Fáze stagnace nebo frustrace se chýlí ke konci. Milostné vztahy, které se ocitly na mrtvém bodě, se začnou znovu rozvíjet tím správným směrem. Přátelství, která byla omezena, se znovu rozhoří. Rodinné vazby, které oslabily, se posílí. Opřete se do svých blízkých vazeb a očekávejte dynamiku a činy. Oběšenec ukazuje, že se vám změní názor a smýšlení na váš vztahový svět, a to znovu aktivuje nový růst.

Ryby

Tarotová karta lásky pro Ryby na jaro: Strana mincí

Význam: Žijte a učte se, Ryby. Strana mincí je studentská karta a ukazuje se, když je třeba se z nějaké oblasti života, konkrétně z vašeho milostného života, poučit a získat užitečné životní lekce. Dovolte druhým, aby vás něčemu naučili nebo vám ukázali příklad (který můžete, ale nemusíte chtít následovat). Ptejte se na zkušenosti lidí. Dobře naslouchejte. Aplikujte tato moudra na svůj vlastní svět. Pokud jste nezadaní, pracovité zemské znamení (Kozoroh, Panna, Býk) je pro vás to pravé!

Zdroje článku: