Páteční andělský horoskop: Býci těšte se na vášeň a Panny začněte plánovat

Páteční andělský horoskop: Býci těšte se na vášeň a Panny začněte plánovat
Máte také někdy pocit, že vás někdo hlídá, bdí nad vámi a opatruje vás? Takový ten malý hlásek v naší mysli, který ví, co je správné teď udělat? Jsou to právě naši andělé strážní, kteří vědí, co je pro nás to nejlepší. Je dobré jim naslouchat, a proto se společně podíváme na to, před čím nás varují a co nám doporučují tento den.

Beran (21.3. – 20.4.)

Andělé vám dodají moc, která s sebou ale také přináší sobectví a lakotu. Buďte tedy velice opatrní s tím, jak s touto mocí naložíte, abyste neublížili ostatním a nezničili si tak dobré pracovní či osobní vztahy. Navíc myslete na to, že každá moc je pomíjivá a netrvá věčně.

Býk (21.4. – 20.5)

Váš anděl strážný vám do cesty přivane vášeň a chtíč. Není na tom nic špatného, budete se cítit velice smyslně a váš partnerský život to doslova okoření. Nezadaní by si ale měli dát pozor, zda jim románek na jednu noc opravdu vyhovuje či nikoli.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Máte pocit, že vám něco chybí? Že stále nevíte všechno? Andělé před vámi záměrně schovávají pár věcí, které se včas dozvíte. Nebuďte z toho nervózní, dělají to jen pro vaše dobro. Až nastane ta pravá chvíle, tak se dozvíte zbývající kusy skládačky a vše vám najednou bude dávat jasný smysl.

Rak (22.6. – 23.7.)

Přímo od andělů přichází varování před vaším zvýšeným sebevědomím, které až hraničí se sobectvím a samolibostí. Dávejte si na to opravdu pozor. Zdravé sebevědomí je samozřejmě v pořádku, ale nic se nemá přehánět. Mohli byste tak přijít o dobré vztahy s kolegy a přáteli.

Lev (24.7. – 23.8.)

Nic není zadarmo a zadarmo vám to nedají ani vaši andělé strážní. Tento i následují den se ponese ve znamení úsilí. Pokud se pustíte do projetu, který vám nebude moc příjemný a vytrváte, andělé vás podrží a společně dosáhnete vysněných cílů.

Panna (24.8. – 23.9.)

Plánujte předem! Tak vám radí vaši andělé. I když budete mít pocit „plného diáře“, bude vás to vnitřně naplňovat. Vše ale dělejte trpělivě a pečlivě, jen tak dosáhnete kýžených výsledků. Pokud máte volný čas, vydejte se s rodinou na malý výlet, překvapte je nebo se sejděte s přáteli, utuží to vaše společné vztahy.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Tento den buďte příjemní, usměvaví, komunikativní a vstřícní tak, jak vám radí váš osobní anděl strážný. Uvidíte, že brzy se tak k vám začnou chovat i ostatní lidé a vaše dobro vám budou dobrem zase oplácet. Tento den je také skvělý k tomu vyzkoušet něco nového.

Štír (24.10. – 22.11.)

Andělé vás varují předtím, abyste si toho na svá bedra nenakládali tolik, jelikož mnoho úkolů, které jste si stanovily ve vás probouzejí stres. Z toho pak pramení vysílení, špatná nálada, nedostatek sil a pocit přepracovanosti. Zkuste si čas rozplánovat tak, aby vám zbylo i něco na odpočinek či vaše koníčky.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Sněte s otevřenýma očima, fantazírujte o své budoucnosti a plánuje. Vymyslete plán, jak docílíte toho, co jste si předsevzali a podle tohoto plánu pokračujte vpřed. Vaši andělé strážní vás v tom podpoří a dodají vám tolik potřebnou energii. Nebojte se a změňte svůj život.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Dnes je ten správný čas k tomu, abyste vyzkoušeli něco nového. Andělé vás k tomu přímo nabádají. Je jedno, zda zkusíte nové jídlo, nový sport nebo něco méně tradičního. Jde o to okořenit si svůj život. Třeba při tom najdete novou zábavu, která vás bude i nadále naplňovat a činit šťastnými.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Andělé vám radí, abyste se stáhli do ústraní a naplánovali si své další kroky. Teď rozhodně není vhodná doba k tomu, abyste se pouštěli do něčeho nového. Vše si v klidu promyslete, a hlavně si odpočiňte, abyste pak na realizaci nových projektů měli dostatek sil.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Váš anděl strážný vám doporučuje, abyste si hned po ránu vyčistili hlavu a utříbili si své myšlenky. Díky tomu se vám dnes bude lépe pracovat, a dokonce se vám podaří rozlousknout i problémy, které vás již delší dobu trápily. Důvěřujte svému vnitřnímu hlasu a andělům.

Zdroj článku:
  • Autorský text