Tarot horoskop na příští týden: Raci, řekněte, co si myslíte a Štíři, pečlivě si vybírejte své přátele

Tarot horoskop na příští týden: Raci, řekněte, co si myslíte a Štíři, pečlivě si vybírejte své přátele
Nový týden je před námi a opět stojíme před otázkou, co zajímavého nám přinese. Podle tarotových karet by se Berani rozhodně neměli vzdávat svých snů, Blíženci se dočkají zaslouženého odpočinku a Ryby by měly poslouchat své vnitřní já, které je ani tentokrát nezradí a poradí jim dobře.

Beran (21.3. – 20.4.)

Problémy se na sebe začaly navalovat, a proto pro vás tento týden rozhodně nebude jednoduchý. Možná budete mít pocit, že už nic nemá smysl a bude chtít všechno vzdát. Deset mečů vám radí, že před vámi nyní leží jen dvě cesty. Buď tomu všemu podlehnete a budete se utápět dál ve svých problémech nebo si nevzdáte s zkusíte se jim postavit. Tak jaká bude ta vaše cesta?

Býk (21.4. – 20.5)

Teď je ta nejlepší doba vhodná k tomu, abyste si vše vyřešili se svým partnerem. Pokud máte obavy, že vás nebude chtít poslouchat, Dva meče vám k tomu dopomohou a uvidíte, že najdete společnou řeč. Navíc vám karty říkají, že v sobě opět zažehnete jiskru, a tak se můžete těšit na obnovení svého vztahu.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Velekněz vám přináší týden plný klidu a odpočinku. Následující dny vás nečeká žádný stres ani emoční vypětí, takže můžete alespoň na malou chvilku vydechnout a odpočinout si. Navíc v práci získáte řadu zkušeností, které brzy využijete ve svůj prospěch.

Rak (22.6. – 23.7.)

Nenechávejte se svazovat názory ostatních lidí a vyjádřete to, co si opravdu myslíte. Král holí vám také trochu zamotá hlavu při vašem rozhodování, věřte ale jen sami sobě a svým vnitřním pocitům a uvidíte, že tak to bude správné. Vynikat budete tento týden zejména v komunikačních dovednostech, tak jich využijte.

Lev (24.7. – 23.8.)

Strach vás tento týden doslova ochromí. Čeho se tak moc bojíte? V čem jste si nejistí? Zkuste se nad těmito otázkami zamyslet a najít nějaké konstruktivní řešení. Osm pohárů vám zatím radí, abyste byli vděční za to, co nyní máte.

Panna (24.8. – 23.9.)

Neoddalujte své problémy a raději vše řešte tak, jak to k vám přijde. Karta Síly vám k tomu dodá potřebnou energii, a tak by to pro vás neměl být žádný problém. Nejdůležitější však bude překonat sami sebe a svou lenost. Jakmile se však odhodláte, práce vám půjde od ruky.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Sedm mečů vám radí, abyste raději přezkoumali své plány a projekty. Pokud něco nestíháte, v žádném případě to neodevzdávejte. Buď si zkuste posunout termín nebo to opravdu dodělejte. Karty zde vidí vážné problémy a varují vás. 

Štír (24.10. – 22.11.)

Pečlivě si vybírejte lidi, se kterými budete tento týden spolupracovat, jelikož vaší dominantní kartou je karta Ďábla. Ta vás upozorňuje na to, že ve vaší blízkosti se vyskytuje někdo, kdo vás nebo vaši práci chce jenom zneužít. Snažte se rozpoznat tyto pletichy a důvěřujte svému úsudku.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Císař vám na následující dny propůjčí svou sílu, a tak budete schopní dokončit všechny své projekty. Vůči ostatním buďte přátelští, ale zároveň dominantní, aby věděli, že vás nemohou jen tak zneužívat. Využijte tuto kartu naplno a realizujte své sny!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Seberte se a nepochybujte o sobě! Karta Marnosti vám do hlavy podsune otázky typu "Proč tu jsem a co je náplní mého života?" Každý má občas toto období, ale věřte, že jste na správné cestě a dál dělejte to, co vás baví a naplňuje. A pokud nevíte, co to je, zkoušejte stále nové věci a využívejte každé příležitosti!

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Dejte si pozor na přehnanou soutěživost, zejména v práci. Místo toho raději začněte s ostatními více spolupracovat. Sedmička holí vám přinese i odvahu trochu následující dny riskovat i v osobních záležitostech.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Poslouchejte své vnitřní já, radí vám, abyste trochu zpomalili a odpočinuli si. Karta Poustevníka nás navrací k sobě samému, a tak si udělejte alespoň den jen pro sebe. Najděte své vnitřní potřeby a realizujte je. 

Zdroj článku:
  • Autorský text