Horoskop na červenec pro rozvedené: Pro Berany bude červenec měsícem nových začátků, Ryby čekají pocity osamělosti

Horoskop na červenec pro rozvedené: Pro Berany bude červenec měsícem nových začátků, Ryby čekají pocity osamělosti
Prošli jste si rozvodem a bojíte se, že v létě nebudete vědět, co s nově získaným volným časem? Nezoufejte. Zajisté si i vy první letní měsíc užijete. Pojďme se podívat, co vás čeká v červenci. 

Beran 

Červenec pro vás bude měsícem nových začátků. Nové začátky vás mohou potkat v práci, například ve formě nových úkolů a nových projektů. Kromě práce vás čekají nové začátky taky v oblasti mezilidských a partnerských vztahů. Potkáte nového člověka, který vám vrátí chuť do života.  

Býk  

V červenci vás čeká ustálení v oblasti citů. Nedojde k žádnému výbuchu emocí, vášní ani citů. Vaše situace se začne ustalovat a vy se pomalu začnete vracet do života. Vaše situace se pomalu, ale jistě začíná zlepšovat, a vám se začíná zase dařit ve všech oblastech vašeho života.  

Blíženec  

V červenci mohou být vaše emoce a nálady velmi silně ovlivněny žárlivostí. Kvůli vaší žárlivosti může docházet k velkému množství nepříjemných hádek. Nedůvěrou a intrikami ke klidu a harmonii s bývalým manželem/manželkou nedojdete. Zatněte zuby a pokuste se situaci řešit co nejvíce v klidu.  

Rak  

Dejte si v červenci pozor na neupřímnost a falešné jednání. Může přijít z vaší strany, ale také ze strany vašeho okolí. Proto buďte velmi obezřetní a sami se snažte být maximálně upřímní ke svému okolí, ale také k sobě. Za upřímnost budete odměněni. 

Lev  

Červenec pro vás bude měsícem extrému. Občas si budete připadat jako na houpačce. Chvíli budete mít pocit, že je vše zalité sluncem, jindy se zase budete mít chuť na všechno vykašlat. Tyto stavy vás popoženou k velkým změnám. Začnete dost radikálně řešit situace, které už si o řešení delší dobu říkaly. 

Panna  

V červenci si budete připadat poněkud osaměle a budou vás trápit pocity méněcennosti. Nevzdávejte se. Jste velmi silná osobnost a problémy hravě překonáte. Navíc tyto starosti nejsou zdaleka tak velké, jak se na první pohled zdá. Oporou vám může být starší muž v rodině, který vám dodá odvahu a podělí se o své zkušenosti.  

Váha  

Rozvod už máte nějakou dobu za sebou a ve vás se začínají v červenci probouzet nové touhy. Začínáte nejenom toužit po novém, krásném vztahu, ale začínáte také tvořit nové plány na život. Velkým tématem pro vás bude také práce, která bude skvělým prostředkem k vaší seberealizaci, a to je právě to, co teď potřebujete nejvíce.  

Štír  

V červenci se budete věnovat cestování. A právě na cestách zažijete opojný pocit naděje. Naděje na lepší zítřky. Začnete si plnit svá přání a díky vašemu optimistickému naladění se vám začne opravdu dařit. Celá vaše situace se začne zlepšovat a vy zažijete chvíle plné radosti. A možná se začne rýsovat také nový vztah.  

Střelec  

Po rozvodu se ještě necítíte na vážný vztah. A nejinak tomu bude také v červenci. Budete si užívat bezstarostný měsíc plný radovánek. Vaše nálada bude naprosto skvělá a vy si budete plnými doušky užívat své kamarády. Může se také stát, že se seznámíte se zajímavou osobou, se kterou prožijete sice nezávazný, ale pěkný románek.  

Kozoroh  

V červenci budete mít ideální příležitost zaměřit se na svou rodinu. Podaří se vám urovnat vztahy s bývalou manželkou/manželem a bude se vám dařit spolu normálně komunikovat. Vaše rodina má velmi pevné základy a vy si tak můžete užívat krásné chvíle se svými potomky, sourozenci a ostatními členy rodiny.  

Vodnář  

Vám se v červenci začne opravdu dařit. A to ve všech oblastech. V práci budete za hvězdu, protože se vám podaří každý projekt, který rozjedete. Budete se cítit velmi šťastně a spokojeně. Pokud jste měli v poslední době drobné problémy se zdravím, i to se začne zlepšovat. A velké zlepšení na vás čeká i v oblasti lásky.  

Ryby  

Červenec pro vás nebude příliš veselý měsíc. Čekají vás pocity osamělosti, smutku a zklamání. Hrozí, že se uzavřete do sebe a své negativní pocity tak budete prohlubovat. Pomoci vám může nějaká starší žena ve vaší rodině. Domluvte se s vaší maminkou nebo třeba tetou a naplánujte si nějaký pěkný výlet. Zaměstnáte hlavu, prožijete krásné chvíle a hned vám bude lépe.  

Zdroj článku:
  • Autorský text