Andělský horoskop na celý měsíc červen: Raci se pustí do plánování, Panny se zaměří na blaho ostatních

Andělský horoskop na celý měsíc červen: Raci se pustí do plánování, Panny se zaměří na blaho ostatních
V červnu jaro přechází do léta. Andělé nemeškají ani v tuto roční dobu, naopak nám pomáhají s našimi problémy a vymýšlejí řešení, která nám poté předávají prostřednictvím snů či náhodných setkání. Co vás podle nich čeká v měsíci červnu?

Andělé vidí naši budoucnost růžově. Červen je čas usmíření, spousta z nás najde dlouho ztracenou odvahu zajít za člověkem, kterému jsme ublížili nebo kteří ublížili nám. Vždy existují odlišné úhly pohledu. Často je to pouze o dávném nedorozumění, co nás stále rozděluje. Co dalšího vás podle andělů čeká v červnu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Přichází čas obnovování potrhaných vztahů, a to zejména se sousedy a sourozenci. Nyní začnete vše vnímat jasněji a uvědomíte si, že ne všechno, co se stalo, je chyba těch ostatních. Omluvy budou probíhat hladce, zvolení těch správných slov vám nyní nebude dělat potíže.

Dobré zprávy: Budete mít dostatek času na odpočinek. Práce nebudete mít nad hlavu, ale zároveň ani nebudete strádat, vaše finance se díky zvýšené soustředěnosti značně zvýší.

Na co si dát pozor: Stud vám nedovolí blíže poznat nové lidi. A to i přesto, že o ně projevíte velký zájem. Trochu si proto pokliďte a pozvěte je k sobě domů, abyste byli ve vám příjemném prostředí.

Andělská rada: Nyní máte příležitost napravit jakkoli poškozený vztah, ale musíte se také snažit, když jste dotyčnému hodně ublížili. Využijte této příležitosti, a to čím dříve, tím lépe.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dosavadní tempo, kterým pracujete či trávíte volný čas, vám přijde velmi pomalé. Nárůst energie vás učiní mírně lehkomyslnými, ovšem ne natolik, abyste si zadělali na vážnější problémy. Tento nový životní styl vám bude plně vyhovovat a nepřijde vám, že tato změna je špatná.

Dobré zprávy: Prožijete život také z druhého úhlu pohledu. Dosud jste se snažili, abyste pouze prosperovali, ovšem nyní se objeví člověk, který vás přesvědčí, že více zábavy rovněž neuškodí.

Na co si dát pozor: Někteří vaši přátelé vám nedokážou naslouchat nehledě na to, jak hodně se snažíte, a stále si budou stát za vlastním názorem. Nehněvejte se, berte to trochu sportovně.

Andělská rada: Když je zapotřebí moudrost do života, máte přátele. Věděli jste ale, že i vaši spolupracovníci vám mohou pomoci? Je to tak a jejich rady nyní budou nad zlato.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše kariéra je na slibném vzestupu. Pokud nemáte zaměstnání, bude jednodušší než kdy jindy sehnat krátkodobou brigádu nebo trvalou práci (v závislosti na tom, co hledáte). Problémy se objeví především v rodině, ale budete mít sílu jim čelit a nakonec je zvládnete s přehledem.

Dobré zprávy: Je toto váš šťastný měsíc? Ať už jste narozeni v květnu či v červnu, tento měsíc vám otevírá nové možnosti. Nápad, kterému nyní budete věřit, bude velmi výnosný.

Na co si dát pozor: Trochu můžete zapomínat na své přátele. Když se rozhodnete započít projekt, i rodina vám začne být cizí. Jsou to však lidé, kteří za vámi stojí, najděte si proto chvilku času i na ně.

Andělská rada: Nepřemýšlejte tolik o zlepšení finanční stránky. Když máte nápad, tak buď vyjde nebo ne. Když nevyjde, nic se nezmění. Když vyjde, váš život se zlepší. Za tu snahu to stojí.

Rak (22. června – 22. července)

Příliš mnoho akce nečekejte, celý tento měsíc bude o vašem plánování a přemítání nad správností vašich počinů. Pokud přesto začnete naplňovat váš momentální sen, nejspíše to skončí ještě dříve, než to pořádně začne. Můžete se těšit na zvýšený smysl pro detail a tím pádem i odhalení potenciálních chyb.

Dobré zprávy: Budete klidnější než obvykle, nic vás nerozhodí. Potkáte totiž člověka z minulosti, který bude rád, když s ním budete trávit čas. Vaše spokojenost vzroste pokaždé, když se setkáte.

Na co si dát pozor: S lidmi, s nimiž dlouhodobě nejste šťastní, si nebudete rozumět ani teď. Naopak, hrozí četné hádky. Některé z těchto vztahů nejdou vyřešit jinak než odloučením nadobro.

Andělská rada: Někdy je lepší nehrnout se do řešení problémů ve vztazích, obzvláště když druhá strana nejeví žádný zájem o zlepšení situace. Neinvestujte svou energii do těch, kteří za to nestojí.

Pokud se s někým příliš často hádáte, nezlepší se to a možná je načase přemýšlet od odloučení s těmito lidmi
Pokud se s někým příliš často hádáte, nezlepší se to a možná je načase přemýšlet od odloučení s těmito lidmi | Zdroj: motortion / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Náročné situace nebudou ničím neobvyklým, ale je pouze na vás, jak se k nim postavíte. Pozitivní nálada vám zaručí úspěch ve všech životních oblastech. S některými lidmi se rozloučíte nadobro, jiní lidé vstoupí do vašeho života a zůstanou tam. Čekají vás jak špatné, tak i velmi dobré zprávy.

Dobré zprávy: Vždy, když vám někdo řekne pozitivní novinku, zapomenete na všechny své problémy. Jakmile si na ně vzpomenete, napadnou vás unikátní řešení, která skvěle vyřeší váš problém.

Na co si dát pozor: Můžete začít před určitými problémy utíkat, pokud vám přijde, že nemají žádné řešení. Každý problém má své řešení, musíte mu ale věnovat dostatek svého času.

Andělská rada: Dělejte to, co vás baví. Poslouchejte hudbu, meditujte nebo buďte kreativní. Všechny tyto aktivity pročistí vaši mysl a vám přestane připadat nemožné být v životě spokojení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začnete více pečovat o ostatní, obzvláště o jejich náladu. Nebude vám lhostejné, zda se někomu daří lépe nebo hůře. Díky tomu můžete počítat s tím, že vám ostatní lidé také budou více pomáhat a budou s vámi sdílnější. To se vám bude hodit zejména v kariéře, dostanete dobrou radu.

Dobré zprávy: Budete toho mít tolik co říci a budete mít lidi, kteří vám budou chtít naslouchat. Společnými silami toho dokážete mnohé. Navíc budete skvělým vůdcem, vždy budete vědět, co dělat.

Na co si dát pozor: V oblasti lásky budete spíše panovační kvůli emocionálnímu napětí a touze zlepšovat všem lidem den. Člověk, kterého milujete, ale nemůže za to, kolik toho ještě musíte udělat.

Andělská rada: Nedokážete si říci o to, co doopravdy chcete. Nezapomeňte, že vaše potřeby by neměly být překrývány potřebami jiných. Napřed se ujistěte, že i o vás je dobře postaráno.

Váhy (23. září – 23. října)

Dlouho plánovaný výlet se nyní uskuteční, a to z vaší vlastní iniciativy. Již dlouho si přejete upevnit vztah s někým, kdo je pro vás velmi důležitý, ale bohužel daná osoba se nikdy k ničemu neodhodlala. Když vše zařídíte a jí odpadnou starosti s plánováním, mileráda se k vám připojí.

Dobré zprávy: Kariéra je na slibném vzestupu. Pokud se angažujete do pracovních úkolů, můžete dostat přidáno. Pokud nepracujete, získáte práci, kterou nazvete prací snů.

Na co si dát pozor: V oblasti lásky se ne vždy dohodnete s druhou osobou na společných aktivitách. Nebude se vám chtít do toho, co navrhne. Za zkoušku to ale stojí, tato aktivita vás může bavit.

Andělská rada: Máte určitý způsob myšlení, který můžete využít, abyste zazářili a zpříjemnili jiným lidem jejich povinnosti. Nebojte se prosadit svůj návrh postupu, je velmi užitečný.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Více se zaměříte na svou kariéru. Přijde vám, že oproti minulosti jste se značně zhoršili. To nebude pravda, ale vy si svůj názor nenecháte rozmluvit. Vaše rodinné vztahy se kvůli vaší zvýšené píli mohou dočasně zhoršit, naopak na svůj výdělek si stěžovat rozhodně nebudete.

Dobré zprávy: Nebudete potřebovat příliš mnoho zábavy, skvěle se zabavíte svou prací. Nezapomenete si dělat přestávky, abyste se nepředřeli, a tak zůstanete velmi výkonnými v kariérní oblasti.

Na co si dát pozor: Romantika se také ozve, a vy si budete muset vybrat mezi penězi a láskou. Naštěstí, pokud jste zadaní, partner plně pochopí vaši snahu uspět.

Andělská rada: Najděte zlatou střední cestu, jak uspokojit své touhy ve všech životních oblastech. Je skvělé, že milujete svou práci, ale neměli byste z ní udělat jediný smysl vašeho života.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Prosadit vlastní názor bude obtížné. Budete se obávat odmítnutí či dokonce výsměchu a potenciálně nepříjemným situacím se budete vyhýbat velkým obloukem. Naštěstí si brzy najdete koníček, který podpoří vaši sebedůvěru, a poté již začnete šířit svá moudra, která pomohou nejednomu člověku.

Dobré zprávy: Jakmile si začnete věřit, rozjedete velký projekt, který dotáhnete do zdárného konce. Také v lásce budete slavit úspěch, zejména v této oblasti najdete zábavu, kterou hledáte.

Na co si dát pozor: Když zjistíte, že někdo má více štěstí než vy, začnete se vztekat a závidět dotyčnému. Chce to klid, štěstí postupně dojde ke všem lidem, chce to jen trpělivost.

Andělská rada: Přejte všem jen to nejlepší a gratulujte jim k jejich úspěchu. Když to uděláte, budete mít lepší náladu a ani vás štěstí nemine – a bude to brzy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Připravte se na zvýšené množství energie, prostřídanou občasnou únavou. Budete mít hodně nápadů, které budete chtít zrealizovat, až to se svým nadšením začnete přehánět. Doma se vám zůstat chtít nebude, naopak budete vyhledávat společenské akce, kde je stále co dělat.

Dobré zprávy: Vaše vztahy s lidmi se hodně zlepší. Prosazování vlastních názorů vás v očích jiných učiní velmi inteligentním člověkem, který všechny problémy světa vyřeší s přehledem.

Na co si dát pozor: Nedokončené projekty vás ochudí o slávu. Paradoxně čím více se jim budete věnovat, tím menší je šance na jejich dokončení, a to kvůli již zmíněné vyčerpanosti.

Andělská rada: Myslete na hranice svých možností. Nehledě na to, kolik skvělých nápadů vaše mysl vyplní, vždy si vyberte pouze jeden z nich a na tom pracujte. Svou píli prokládejte odpočinkem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Naplánujete si spoustu nových změn, ale bohužel se k většině z nich neodhodláte kvůli obavě, že můžete udělat největší chybu svého života. Nebojte se experimentovat, kdykoli se můžete vrátit zpátky. Pokud opustíte svou komfortní zónu, budete mít velkou radost z pozitivních změn.

Dobré zprávy: Trpělivost přináší růže. Na jednom z vašich vztahů vám velmi záleží a nyní máte možnost ho přivést k dokonalosti. Nebude vám dělat problém naslouchat dotyčnému člověku.

Na co si dát pozor: Budete značně nervózní, když nebudete vědět, co vás čeká a na co si dát pozor. Je to zcela zbytečné a nevede to k ničemu dobrému.

Andělská rada: Dosáhnete velkých pokroků, najděte si dostatek času, abyste si jich všimli. Budete-li si jisti, jak silné jsou vaše schopnosti, nebudete mít problém se ještě více zlepšit.

Ryby (19. února – 20. března)

Plně se zaměříte na domov. Všechno v něm má svůj řád, ale ten vás už přestává bavit. Můžete posunout nábytek, aby se vám váš domov nejevil tak nudně, nebo můžete přerovnat obsah skříní, dát předmětům nové trvalé místo. Pobaví vás to a zároveň se dostaví pocit spokojenosti.

Dobré zprávy: Vaše sny se začnou stávat skutečností. Probdíte nad nimi spoustu hodin, ale výsledek vás donutí jásat. Čím větší snahu do svých snů vložíte, tím rychleji se vyplní.

Na co si dát pozor: Reakce určitých lidí na určité změny se vám nebude líbit. Pozor na vaše emoce. Myslíte si, že váš plán je geniální a bez chyb, a rozhádáte se se všemi, kteří si myslí opak.

Andělská rada: Nezapomínejte na to, že každý má svůj názor. Zpětná vazba je přínosná, pokud se ze slov jiných lidí dokážete poučit. Pokud to nedokážete, unikne vám příležitost k osobnímu růstu.

Zdroj článku:
  • Autorský text