Jak poznáte, že se muži Beranovi líbíte?

Jak poznáte, že se muži Beranovi líbíte?
Je obecně známo, že Berani jsou vášniví a rádi flirtují. Také se velmi rychle rozhodují a neúnavně si jdou za tím, co chtějí. Jsou odvážní a nesnáší odmítnutí. Přečtěte si, jak si Beran namlouvá svou lásku.

Bude kolem vás kroužit

Ať už se hnete kamkoliv, je poblíž a stále po vás pokukuje. Beran je vysoce aktivní znamení, které nesnese, je-li odmítáno. Svou přítomností vám ukazuje, jak moc mu na vás záleží. Je velmi netrpělivý, a tak může působit, že nemá příliš mnoho času. Avšak je-li do vás skutečně zamilovaný, čas si vždycky najde. 

Bude na vás chtít udělat dojem

Beran se chce ukázat v dobrém světle. Očekávejte, že se bude vychvalovat a ukáže vám, jak je chytrý a schopný. Někdy může být legrační pozorovat Berana při námluvách. Vy se mu však v žádném případě nesmějte, na to je velice citlivý. 

Brzy vás pozve na rande

Beran váhat nebude ani s první schůzkou. Svými city se netají, naopak je pro něj přímo nesnesitelné své pocity skrývat. Proto co nevidět čekejte pozvání na večeři.

Zapojí vás do svých aktivit

Touha po dobrodružství a chuť si hrát zůstává Beranovi i v dospělosti.

Možná proto vás také jeho upřímná pozornost tolik přitahuje. Je velmi bezprostřední, a proto vás automaticky stáhne s sebou. Je tak rychlý, že nestačíte ani odmítnout a už budete mezi fanoušky na fotbalovém utkání nebo s krosnou šplhat po skalách. 

Zajímá se o vás

Beran se zajímá hlavně o svůj vlastní svět. Je pro něj obtížné poslouchat někoho, kdo jej vůbec nezajímá. A už vůbec neumí nic předstírat. Proto, když vás muž Beran poslouchá, znamená to, že ho zajímáte a pravděpodobně vás má také rád.

Je k vám galantní

Otevírá vám dveře, pomáhá vám nosit věci do auta a vyřizuje za vás nepříjemné záležitosti? Přesně tak se chová zamilovaný Beran. Vydá se ze všech svých sil, aby vám mohl pomoci a zajistil tak, že se vedle něj budete cítit v bezpečí.

Pokud za vás Beran zaplatí kafe nebo večeři, jste pro něj momentálně na prvním místě. 

Je romantický

Beran se nezdráhá zahrnovat svou lásku dárky, květinami a zamilovanými textovkami. Večeře při svíčkách je pro něj samozřejmostí, kterou vás milerád potěší a dočkáte-li se společného rána, můžete se těšit snídani do postele.

Pozve vás na rodinné setkání

Beran nepatří k těm, kteří svou lásku před ostatními tají. Právě naopak, i po pár dnech známosti je natolik okouzlen, že vás vezme dokonce na rodinnou oslavu. Pravděpodobně se velmi brzy setkáte s jeho nejbližším okolím a budete zasvěceni do rodinných zvyklostí. 

Pokusí se vás dostat do postele

Beran prostě s ničím neotálí. Když se zamiluje, nic ho nezastaví. Bude to na vás zkoušet tak dlouho, dokud neuspěje. A použije přitom všechny výše uvedené techniky. Fyzický kontakt je nedílnou součástí jeho flirtování.

 

Zdroje: