Červen jako čarovný měsíc lásky a harmonických vztahů

Červen jako čarovný měsíc lásky a harmonických vztahů
Letní slunovrat je za dveřmi a hvězdné postavení pro měsíc červen slibuje nové začátky nejen na poli lásky. Přichází k Vám období plné příležitostí k nového setkávání. Vykročte do letních dnů a připravte se na oslavu života a lásky.

Červnu vládne znamení Blíženců, to napovídá, že se budou v těchto dnech řešit převážně romantické vztahy. Dopřejte si Ve Vašem životě jedinečný vliv fantazie, tvůrčí energie a inovace ve všech směrech. Otevřete svá srdce, plánujte a užívejte si života. Měsíc červen bude plný čerstvé energie bez retrográdních vlivů. Využijte toho.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, nadcházejí dny budou ušité přímo Vám na míru. Měsíc červen je pro lásku jako stvořený. Vykročte do něj pravou nohou, seznamujte se s novými lidmi a rozhodně se spolehněte na Vaše vysoké sebevědomí. Čekají Vás nové začátky, užijte si je.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, pokud jste právě nezadaní můžete se těšit na osudové setkání, které přijde v nejméně očekávaný okamžik. Také si užívejte ve společnosti s Vašimi nejbližšími, dny nabité pozitivní energií Vám přináší stabilitu a jistotu ve všech Vašich krocích.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, v červnu rozhodně nezůstávejte sedět doma a vyrazte do společnosti. Návštěva večírku a společenských akcí Vám nabídne mnoho možností potkat ideální protějšek, ale i zajímavé lidi. Hlavním bodem celého měsíce bude právě komunikace. Ta Vám může pomoci k nalezení pravé lásky.

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, pro Vás začíná období plné lásky a pozitivních emocí. Nalaďte se na tuto vlnu, protože pouze pokud budete sami se sebou spokojeni, v pohodě a podporovat sebelásku, přijde Vám do života ten správný partner. Užijte si dny plné intimností a radosti ze života.

Buďte sami se sebou spokojeni, je to důležité. Do života vám pak může přijít ten správný partner
Buďte sami se sebou spokojeni, je to důležité. Do života vám pak může přijít ten správný partner | Zdroj: GeorgeRudy / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, měsíc červen je pro Vás velkou výzvou. Budete přímo zářit, Vaše charisma a sebevědomí bude na vrcholu. Tím k Vám budou přicházet správné protějšky, nebo noví přátelé. Užijte si tento měsíc plný radosti a pohodových chvil s Vašimi blízkými.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, červen bude pro Vás obdobím rekapitulace i analýzy. Dobře se připravte na úkoly, které máte před sebou, nebo na sny po kterých toužíte. Plánujte pečlivě, jedině tak budete úspěšní. Buďte připraveni a plně otevřeni novým příležitostem, které k Vám budou proudit.

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, Vaše rovnováha a pocity harmonie budou středobodem tohoto měsíce. Navštěvujte kulturní a společenské akce, hvězdy Vám naservírují romantické setkání s novým protějškem. Buďte aktivní a komunikativní, Váš šarm okouzlí nejednoho obdivovatele.

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, v měsíci červnu rozhodně netlačte „na pilu“. Nechte pro tentokrát věci volně plynout a uvidíte, že zázraky se dějí. Odpočívejte a nabírejte nové síly. Čekají Vás nezapomenutelné zážitky plné emocí a divoké vášně.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, nastává období plné dobrodružné romantiky a vzrušujících okamžiků. Dopřejte si v těchto dnech neobvyklý výlet, nebo netradiční aktivitu. Můžete narazit na stejně laděného potencionálního partnera. Nebraňte se setkání s novými lidmi, zážitky čekají přímo za dveřmi.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, už dlouho čekáte na osudového partnera, který bude naladěný na stejné vlně? Vybudujte pro svou lásku pevné základy, které odolají každému výkyvu. Dopřejte si čas jen pro sebe a s lehkostí rozjímejte o své lásce. Nebraňte se novým začátkům a zkušenostem.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, nastává dlouho očekávané období svobody a nezávislosti. Užijte si tento čas jen pro sebe, uvolněte se a osvoboďte se od všech omezení a mantinelů. Vpusťte do svého života něco výjimečného, nekonvenčního. Může Vám do cesty vstoupit opravdu jedinečná osoba, pro kterou budete chtít žít.

Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, pro Vás si měsíc červen připravil dny plné romantiky a něžného snění. Oddejte se lásce, sněte ve velkém, ale zároveň zůstávejte stále nohama na zemi. Je velká šance, že Vám do života přijde osoba, se kterou si budete báječně rozumět.