Andělská poselství na pondělí: Panny, zbavte se strachu, Střelci, více naslouchejte

Andělská poselství na pondělí: Panny, zbavte se strachu, Střelci, více naslouchejte
Andělé. Bez jejich rad bychom byli ztraceni. A přesto je většina z nás nikdy neviděla. Proč nám pomáhají? Vědí, že za radost dostanou radost. Co radí vám na pondělí? Panny, zbavte se strachu, Střelci, více naslouchejte

Andělé nám radí zcela bez nároku na protislužbu. Rádi vidí naše úsměvy. Naneštěstí je mnohdy neposloucháme. Obzvláště jsme-li smutní, zaměřujeme se pouze na sebe. Utápíme se ve smutku a netušíme, že naši skuteční přátelé jsou přímo u nás. Drží nás, když jsme na dně. Podívejte se, na co byste se měli v pondělí zaměřit, aby se váš život rapidně zlepšil.

Beran (21. března – 19. dubna)

Důkladné naslouchání je jediná cesta, jak slyšet naše slova. Nepřejeme vám nic zlého, chceme, abyste byli spokojení a všechna vaše přání se vyplnila. Všímejte si nápověd, které jsou všude kolem vás, a již budete vědět, co je správné.

Andělská rada: Všímejte si více svého okolí, abyste zjistili, jak dosáhnout svých cílů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše sny se brzy splní. Již na tom pracujeme. Někdy se věci musejí zhoršit, aby se následně zlepšily. Buďte trpěliví a pomáhejte ostatním lidem, abyste splnění svého přání napomohli.

Andělská rada: Zaměřte se na pomoc druhým, zatímco čekáte na splnění svého přání. Brzy si všimnete pozitivních změn.

Blíženci (21. května – 21. června)

Mějte více víry a záhy zjistíte, že vaše cíle nejsou tak nesplnitelné, jak se na první pohled zdá. Čím více v nás věříte, tím silnějšími se staneme a tím více nás může začít pracovat na splnění vašeho přání.

Andělská rada: Je nás hodně, ale odmítáním nás samotných nám práci neulehčujete. Pusťte nás do svého srdce a brzy pocítíte přítomnost naší lásky.

Rak (22. června – 22. července)

Stojíme za vámi, ať se zachováte jakkoli. Pokud se k někomu zachováte nevhodně, budeme vás pouze sledovat, ale jakmile začnete ostatní dělat šťastnými, pomůžeme vám.

Andělská rada: Pokud chcete dosáhnout štěstí, dělejte radost ostatním lidem a ono vás nemine.

Lev (23. července – 22. srpna)

Najděte vnitřní inspiraci, která vám pomůže na vaší cestě životem. Té dosáhnete jedině tehdy, pokud si sednete v tichosti a nebudete vědomě přemýšlet nad ničím.

Andělská rada: Pokud vás vyruší myšlenka týkající se vašeho okolí, řekněte si: Do toho mi nic není!

Panna (23. srpna – 22. září)

Dosáhli jste všeho, co k úspěchu potřebujete. Nyní je jen na vás, abyste udělali svůj první krok. Nebojte se, že přijde zklamání, jsme tu, abychom vás podrželi. Strach je váš největší nepřítel, překonejte ho co nejdříve.

Andělská rada: Dokažte nám svou důvěru svým odhodláním a my vás dovedeme do zdárného cíle.

Váhy (23. září – 23. října)

Zamyslete se, zda svým příbuzným projevujete dostatečnou lásku. V poslední době jste se zaměřili na jiné životní oblasti, nyní se vraťte ke kořenům a projevte vděk lidem, kteří vás milují nadevše.

Andělská rada: Projevujete-li radost z přítomnosti nejbližších, vaše pouto se upevní a budete mít spojence, kteří vám rádi pomohou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chcete někomu předat důležitou zkušenost. Nyní ale ještě nenadešel ten pravý čas. Věnujte se sebevzdělání, abyste později mohli ostatním předávat cennější a pravdivější rady.

Andělská rada: Relaxujte a vstřebávejte všechny nové poznatky. Stanete se klidnějšími a lidé vám budou více naslouchat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste jako hluší k našim radám. Naslouchejte pečlivěji, máme pro vás mnoho důležitých sdělení, které vám pomohou v životě. Dovolte nám vstoupit do vašeho srdce a zjistíte, že váš život se již začal ubírat správným směrem.

Andělská rada: Již prosíte o pomoc seshora, začněte si také všímat, že vaše prosby jsou vyslyšeny.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je v naprostém pořádku chtít dosáhnout svých cílů sami. My vám to umožníme, musíte jen začít věřit v nás i v sebe. Kdykoli budete potřebovat navést na správnou cestu, požádejte nás o pomoc.

Andělská rada: Jste schopný člověk, ale ne vždy v sebe věříte. Nebuďte na sebe tolik přísní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžeme vám ukázat směr, kterým se máte vydat, nic dalšího ale nezmůžeme. Potřebujeme vidět vaši píli a zjistit, zda váš záměr je správný a bez postranních úmyslů.

Andělská rada: Rozhodněte se, co skutečně chcete, a najděte odhodlání. Prospěje-li vaše přání nejen vám, ale také ostatním, pomůžeme vám.

Ryby (19. února – 20. března)

Důvod vašeho pocitu méněcennosti, který vám brání v postupu, je vaše neschopnost vidět ostatní v dobrém světle. Přestože jste byli již mnohokrát zklamáni, neodsuzujte ty, které dosud neznáte.

Andělská rada: Chcete-li mít dobrý život, vnímejte ostatní lidi jako dokonalé. Toho dosáhnete, když se naučíte akceptovat jejich chyby a uznáte je lidskými.

Zdroj článku:
  • Autorský text