3 znamení zvěrokruhu, která jsou pod ochranou vyšších sil: Andělé nad vámi drží ochrannou ruku

3 znamení zvěrokruhu, která jsou pod ochranou vyšších sil: Andělé nad vámi drží ochrannou ruku
Tato tři znamení mají své andělské ochránce. Tyto anděly lze oslovit pomocí meditace a modlitby, aby poskytli ochranu a podporu v těžkých chvílích. V astrologii jsou znamení zvěrokruhu také spojována s určitými vlastnostmi a rysy, což může vést k spojení s konkrétními andělskými bytostmi. V tomto horoskopu se podíváme, kdo jsou andělé těchto znamení a jaký mají vliv.

Andělé jsou duchovní bytosti, které jsou spojovány s ochranou, pomocí a posílením. Podle astrologie jsou znamení zvěrokruhu také spojována s určitými energiemi a charakteristikami. Beran, Ryby a Blíženci mají své vlastní andělské ochránce, kteří poskytují ochranu a podporu.

Beran (21.3. - 20.4.)

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a jeho andělem je Samuel. Tento anděl může pomoci Beranům najít svůj životní účel a poskytnout jim sílu a odvahu, aby se chopili příležitostí, které přicházejí jejich cestou. Pokud se Berani budou chtít spojit s andělem Samuelem, mohou zkusit meditaci nebo modlitbu a požádat o jeho pomoc.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Jsou posledním znamením zvěrokruhu a jejich andělem je Asariel. Tento anděl může pomoci Rybám rozvíjet své psychické a spirituální schopnosti, což může vést k hlubšímu poznání sami sebe a svého životního poslání. Pokud se Ryby chtějí spojit s andělem Asarielem, mohou zkusit meditaci a vizualizovat si, jak tuto andělskou bytost přivolávají.

Ryby, rozvíjejte svou spiritualitu
Ryby, rozvíjejte svou spiritualitu | Zdroj: everst / Shutterstock

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Jsou plní energie a jejich andělem je Rafael. Tento anděl může pomoci Blížencům nalézt rovnováhu mezi svými myšlenkami a emocemi a poskytnout jim léčivou energii, aby se vyrovnali s výzvami, které přicházejí jejich cestou. Pokud se Blíženci chtějí spojit s andělem Rafaelem, mohou zkusit meditaci a požádat o jeho pomoc s uzdravováním své mysli a těla.

Andělé jsou spojováni s ochranou, pomocí a posílením. Beran, Ryby a Blíženci mají své vlastní andělské ochránce – anděla Samuela, Asariela a Rafaela, kteří mohou poskytnout ochranu a podporu v těžkých chvílích a pomoci s rozvojem psychických a spirituálních schopností a nalezením rovnováhy mezi myšlenkami a emocemi.

Samotné vědění o tom, že každé znamení zvěrokruhu má svého anděla, může být pro mnoho lidí velmi uklidňující a podpůrné. V době, kdy se cítíme ztracení, bezmocní nebo nejistí, může být spojení se svým andělem prostřednictvím meditace a modlitby velkým zdrojem síly a podpory. Andělé jsou duchovní bytosti, které jsou spojovány s ochranou a pomocí a jejich posláním je chránit, usměrňovat a podporovat nás v našem životě.

Na závěr je dobré říci, že tyto informace jsou pouze orientační. Nejste-li Beran, Ryba či Blíženec, neznamená to, že na vás vaši andělé nedohlížejí a nejsou vám nápomocni, když budete potřebovat.