Velký andělský horoskop lásky: Víme, co vám v roce 2023 přinesou andělé

Velký andělský horoskop lásky: Víme, co vám v roce 2023 přinesou andělé
Změny a posuny v partnerském životě čekají v příštím roce každou lidskou bytost. V dnešním andělském horoskopu se dozvíte, jaké posuny přijdou v roce 2023. Úkolem každého z nás bude udělat si pořádek v životě a srovnat si priority tak, ať jsme šťastní. 

Andělé jsou neviditelní pomocníci, kteří doprovázejí lidstvo po celou dobu jeho historie. Někteří lidé na ně věří a jiní zas ne. Každý člověk ovšem určitě zažil nevysvětlitelné události, kdy si připadal, že mu pomohla nějaká neviditelná bytost. Nad lidmi narozenými v různých znameních zvěrokruhu prý bdí andělské bytosti a napovídají, jak si poradit v životních situacích. 

Anděl Kamael: Beran: 21. 3. – 20. 4. 

Při spojení s energií Kamaela lépe pochopíte lásku a partnerské problémy. Váš milostný vztah se v příštím roce vyrovná a vyčistí a také se harmonizují vaše vztahy, a to jak v oblasti rodiny, tak i pracovní a přátelské. V příštím roce budete muset zapracovat na pochopení a toleranci vůči našim blízkým, ale věřte, že tuto práci na vaší osobnosti okolí ocení.

Anděl Hagiel: Býk: 21. 4. – 20. 5.

Tento andělský rádce vám bude příští rok pomáhat rušit negativní vzorce vašeho chování, a tak napomáhat k růstu vaší osobnosti a posílení vašeho pozitivního náhledu na život a svět kolem. V příštím roce vykročíte lásce naproti. Zvláště potom té partnerské. Užijete si jak zamilování, tak kvalitní vztah a dokonalý protějšek, po kterém tolik toužíte. 

Anděl Rafael: Blíženci: 21. 5. – 20. 6. 

Ať už dnes bojujete s různými psychickými bloky, negativními emocionálními stavy a depresemi, tak pamatujte, že je to jenom dočasné. Andělé vám předpovídají, že příští rok najdete energii k tomu si vyřešit vaše emocionální bloky a potíže. V druhé polovině roku váš milostný život doslova rozkvete a budete si užívat plno lásky a pochopení.

Anděl Gabriel: Rak: 21. 6. – 20. 7. 

Příští rok vám přinese příležitost oprostit se od starých a omezujících očekávání a představ a naučíte se naladit na pozitivní vibrace. Získáte odvahu a schopnosti řešit problémy, jejichž řešení jste se dlouhodobě báli. Toto vše u vás bude vést k osvobození od strachu a obav a k znovunalezení radosti a také milostného života.

Anděl Michael: Lev: 21. 7. – 20. 8.

Anděl Michael je nejznámější ze všech andělů, je silným bojovníkem proti silám temna a zla. Vaše milostná předpověď na rok 2023 přinese do vašeho života nečekané věci. Příští rok přinese do vašeho života mnoho změn, přesto se vše vyplatí. Váš romantický život se bude v průběhu času měnit, ale nakonec se vše spojí v krásný milostný příběh.

Anděl Rafael: Panna: 21. 8. – 20. 9.

Příští rok budete pracovat na propojení duše a těla a k větší osobnostní stabilitě. Následující období bude pro váš poměrně vzrušující a i ženaté Panny se mohou potýkat s určitými problémy ve vztahu. Proto bude pro vás práce na vašem osobním rozvoji velice důležitá a Anděl Rafael vám může pomoci k celkové harmonizaci a souladu jak v psychické, tak i fyzické oblasti.

Anděl Hagiel: Váhy: 21. 9. – 20. 10.

V příštím roce vás čeká práce na negativních vzorcích vašeho chování. Bude se vám dařit napravovat vaše chyby a posílit váš pozitivní náhled na partnera a milostný život. Váš partner vám bude práci na sobě samém chválit, obdivovat vás a váš společný vztah se prohloubí a může dojít k zásadnímu posunu. 

Anděl Asrael: Štír: 21. 10. – 20. 11. 

Tato andělská energie vám pomůže nahlédnout do hlubin naší duše. Vede k toleranci a pochopení druhých, dokáže vzkřísit i vztahy, kterým již nedáváme žádnou naději. Vyhlídky do příštího roku jsou pro váš milostný život příznivé. Věci se sice mohou občas zkomplikovat, ale přijímejte lidi tak, jak přicházejí do vašeho života, opusťte své ego a po celý rok milujte a láskyplně objímejte svého partnera nebo manžela.

objímání
Vyhněte se zbytečným hádkám, Zdroj: Antonio Guillem / shutterstock

Anděl Zadkiel: Střelec: 21. 11. – 20. 12. 

Tento anděl vede člověka k uvolnění a uvědomění si jednoty světa duchovního i hmotného a váš milostný život vás příští rok ovlivní emocionálně i psychicky. Mějte trpělivost a ovládejte svůj hněv v každé situaci. Vyhněte se zbytečným hádkám. Vyzkoušejte s partnerem nové věci, abyste si vytvořili krásné chvíle, jak předpovídá andělský horoskop pro Střelce na rok 2023. Do vašeho vztahu nezapojujte nikoho dalšího.

Anděl Kassiel: Kozoroh: 21. 12. – 20. 1. 

Energie, která doprovází tohoto anděla, je transformující. Tento rok bude pro vás vzrušující a vaše úsilí bude náležitě odměněno. Navážete nová přátelství a zažijete pozitivní životní pokroky v mnoha oblastech. Během roku budete neúnavně pracovat na dosažení svých cílů, což vám přinese maximální uspokojení.

Anděl Uriel: Vodnář: 21. 1. – 20. 2.

Je to anděl, který ovládá hmotu a má nejhustější vibrace, protože je silně spjat s hmotou a zemí, pomáhá také vytvářet materiální a hmotné věci. V příštím roce přinese Vodnářům do života spoustu úžasných zážitků. Možná vás v životě potkají nějaké změny a budete muset tvrdě pracovat, abyste dosáhli určitých cílů ve svém životě. Během začínajícího roku musí jedinci ovládnout několik návyků pro svou pohodu. Trávit čas s rodinou a přáteli.

Anděl Asariel: Ryby: 21. 2. – 20. 3. 

Andělé vám předpovídají, že v lásce půjdete do hloubky a vaše sladění s partnerem bude velmi dobré. Vaši lásku čeká v tomto roce také těžká zkouška. Pokud se vám podaří udržovat komunikaci, pak si v posledních měsících roku budete svůj milostný život užívat plnými doušky a možná se vám podaří i uzavřít sňatek.

Zdroje článku: