Tarotová karta na dnešní den: Král Holí naladí Lvy na pozitivní notu, Střelce zbaví problémů

Tarotová karta na dnešní den: Král Holí naladí Lvy na pozitivní notu, Střelce zbaví problémů
Dnešní denní kartou je Král Holí. Přestože Hole většinou symbolizují těžkou cestu či problémy, Král je trochu jiný. Zesiluje naši sílu vůle a osobnost, dává nám potřebné sebevědomí, abychom se zvládli poprat se životem. Co tato karta vlastně znamená a jak pomůže zrovna vám?

Král Holí je považován za rozeného vítěze a nikdy nepociťuje strach. Tento titul ale nezískal vítězstvím v kruté bitvě. Jedná se o moudrého člověka, který ví, že problémy se tvoří pouze v našich myslích a ve skutečnosti neexistují.

To, co štve jednoho, neštve všechny lidi. Jedná se o naši iluzi problému. Problém nikdy nevznikl, neexistuje ve vnějším světě. Král Holí symbolizuje právě tuto myšlenku.

Rozený vítěz, tedy Král Holí, si je dobře vědom, že neexistuje žádný soupeř, a proto není s kým bojovat. Ví, že nikdy neprohraje. Pokud vidí problém, ví, že musí změnit způsob myšlení, nikoli se marně pokoušet měnit své okolí k obrazu svému.

Co nám tato karta odrážející moudrost může nabídnout? Vyhledejte své znamení a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neštěkejte na ostatní lidi pouze proto, že vám se momentálně nedaří. Zkazíte náladu nejen jim, ale také sobě. Později můžete mít výčitky. Zaměřte se na to, proč se chováte takto špatně.

Tip: Pokud vás něco štve, zaměřte se na něco jiného či svůj problém vyřešte, dokud je ještě čas.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte v plánu se snažit, abyste si dali život dohromady. Nyní získáte tolik potřebnou sílu, abyste svůj sen uskutečnili. Lidé si vás více oblíbí, budete jim chtít pomáhat.

Tip: Postavte se k problémům čelem, budete mile překvapeni, jak rychle vymizí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Někdo z vašich přátel nyní potřebuje pomoci, neměli byste otálet. Každý okamžik, který promrháte, může mít fatální následky po jeho psychické stránce. Pomozte mu a budete mít skvělý pocit.

Tip: Využijte svých zkušeností z minulosti, abyste mu pomohli dát svůj život do pořádku.

Někdo z Vašich blízkých potřebuje oporu
Někdo z Vašich blízkých potřebuje oporu | Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nebojte se říci si o finanční bonus, pokud víte, že si ho zasloužíte. Jste příliš skromní a právě to je důvodem, že jste nervózní a nemilí ke svému okolí. Udělejte to a poznáte úlevu.

Tip: Nehněvejte se, pokud budete odmítnuti, tento člověk si vaši další pozornost nezaslouží.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vstanete s pocitem, že tento den snad nemůže být lepší – a to právě začal. Myslete na pozitivní zážitky, které vás uchrání před zničením vaší skvělé nálady.

Tip: Udělejte si radost a něco si kupte. Lepší ale bude, když se o koupenou věc podělíte s někým jiným.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste připraveni bojovat za svá práva. Dnes budete mít požehnání ve formě schopnosti vidět svět očima někoho jiného. Nebudete tolik zaujatí jako jindy a s lidmi bude rázem lepší komunikace.

Tip: Kupte někomu dárek. Vaše duše se ocitne v rovnováze a stane se mnohem shovívavější.

Váhy (23. září – 23. října)

Potkáte spoustu sebevědomých jedinců. Budete se držet těch, kteří mají dobré úmysly a chtějí pomáhat ostatním. Takových lidí není moc, ale stále existují.

Tip: Snažte se zrcadlit jejich činy. Naučte se vhodně odpovídat. Již brzy tyto znalosti využijete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Čelit problémům je váš způsob obrany, ale ne vždy je nejúčinnější. Problémy se dají vyřešit tím, že se obrátíte dovnitř sebe, ne že zkazíte náladu všem lidem okolo, i těm nevinným.

Tip: Dříve než promluvíte, zeptejte se sami sebe, zda jsou všechna ta ostrá slova nutná.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nezapomeňte, že každý problém jednou zmizí. Dnešní ráno vstanete plni kreativních řešení, jak se problémů zbavit. Následujte svou mysl, dovede vás k úspěšnému ukončení všech potíží.

Tip: Upřímně se ptejte sami sebe, zda za vaše problémy skutečně mohou jiní lidé. Zjistíte, že ve skutečnosti kolem sebe kopete úplně zbytečně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Karta vám poskytuje tolik potřebnou odvahu, abyste se vzepřeli členovi své rodiny. S tímto rodinným příslušníkem máte delší dobu problémy. Ozvěte se a navrhněte řešení, které je podle vás vhodné.

Tip: Vyslechněte si také jeho názor. Sami uvidíte, jak jednoduché je přijít na výhodný kompromis.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Romantický či profesní vztah je třeba vyléčit a zrovna dnes je nejvhodnější den. Problémy v něm vás nyní nebudou připadat jako opravdové problémy, zasmějete se, proč vás předtím trápily.

Tip: Pokud druhý člověk nejeví zájem o pozitivní změnu, je pro vás neužitečný.

Ryby (19. února – 20. března)

Agresivita vám pomůže problém vyřešit, ale pouze dočasně. Zaměřte se na své chování a změňte ho k lepšímu. Uvědomte si, že jste se narodili se soucitnou duší a ta vás nikdy neopustila.

Tip: Můžete mít vztek, ale ubližujete jím převážně sobě. Na každém jedinci hledejte to dobré.

Zdroj článku:
  • Autorský text