Andělská poselství na týden: Kozorozi, přátelé vám jsou oporou, Vodnáři, uznejte, že ne vždy máte pravdu

Andělská poselství na týden: Kozorozi, přátelé vám jsou oporou, Vodnáři, uznejte, že ne vždy máte pravdu
Andělé nám neustále připomínají, že bychom neměli zahazovat to, co jsme si celý život budovali. Dobré vztahy s ostatními, do jisté míry své slovo, které ostatní vyslechnout. Proč toho nevyužít ve prospěch všech?

Máme tendenci mlčet, když můžeme mluvit. Každý názor je cenný. Pokud ten náš nevyslechne nikdo z okolí, je čas porozhlédnout se po lidech, kteří náš názor ocení. Není jich málo, přestože se nám to tak nyní nemusí zdát. Andělé k nám posílají lidi, kteří si nás váží, každý den. Přečtěte si jejich týdenní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ovládejte své pocity. Ať už se jedná o naštvanost či okamžité nadšení, není dobrý nápad se těchto pocitů držet, dlouho vám totiž nevydrží. Nejvíce si dejte pozor na fyzickou přitažlivost k nějaké osobě, obzvláště pokud jste zadaní. Zaplakali byste nad ztrátou svého nynějšího partnera.

Andělská rada: Není nic špatného se zasnít a představit si svůj vlastní svět, kde je vše dokonalé. V reálném světě ovšem neplatí myšlenka, že po čem toužíte, to je pro vás dobré.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste na dobré cestě, po čemkoli toužíte. Vaše emoce se mohou rychle měnit, ale to neznamená, že byste měli zahazovat svůj plán. Pozor na hněv a nepředvídatelnost, nevěstí pro vaši budoucnost nic dobrého. Ujistěte se, že máte své emoce plně pod kontrolou, než vyjádříte svůj názor.

Andělská rada: Zkuste se více zabývat svým životním stylem a rozhodnutími. Líbíte se sami sobě jako člověk, který toho dělá dost pro ostatní? Pomoc lidem v nouzi vám pomůže uzemnit rozbouřené emoce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je důležité odpočívat. Když se rozhodnete být v klidovém režimu, snažte se usměrnit své myšlenky, aby vás neobtěžovaly a nevysilovaly. Děláte-li něco, nezaměřujte se na každou chybu, které se dopustíte. Nemůžete si všímat všeho. Během práce si dopřávejte více kratších přestávek.

Andělská rada: Každý den udělejte něco malého pro svou pohodu. Na konci týdne se ohlédněte zpět a sečtěte své úspěchy. To vám dodá ztracenou motivaci pokračovat ve vašem úsilí.

Snažte se uspořádat své myšlenky
Snažte se usměrnit své myšlenky, aby vás nevysilovaly | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Nedovolte, aby se vaše vztahy rozbily jen kvůli vaší nejistotě. Jste-li nervózní, když něco řešíte, nenechte svou mysl říci něco, co není pravda. Též nedělejte nic, co by vadilo lidem, na kterých vám záleží. Naučte se však rozeznat mezi zdravým a toxickým vztahem. Nepodřizujte se lidem, kteří si vás neváží.

Andělská rada: Nic nemusí být tak, jak se vám nyní může jevit. Neočekávejte od ostatních jen samou zradu, ale stejně tak jim slepě nedůvěřujte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nenechte ostatní, aby na vás kašlali, obzvláště pokud jste jejich autoritou. Je skvělé brát lidi, nad nimiž máte moc, jako své vlastní přátele a sobě rovné. Všeho moc škodí, a někteří lidé mohou zneužívat vaší dobroty. Dupněte si, pokud si myslíte, že již překračují hranice.

Andělská rada: Obrňte se velkou dávkou trpělivosti. Ne na každou situaci budete připraveni, proto se napřed důkladně připravte, než do svého kolektivu vnesete nějaké změny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nestůjte za každou cenu za svou pravdou, nemusí být úplná ani skutečná. Více komunikujte s ostatními, zjistěte, co si myslí oni, a teprve až poté jednotlivé názory poskládejte do uceleného obrázku. Co vám nebude sedět, to odstraňte, a zbyde vám úplná pravda.

Andělská rada: Jen proto, že si potřebujete ověřit, že dokážete úspěšně argumentovat, nevyvolávejte zbytečné konflikty. Chcete odstranit nespravedlnost, tak buďte spravedlivější.

Váhy (23. září – 23. října)

Nová motivace k lepšímu výdělku je skoro u vás. Nemusí to být nijak příjemné, cílem je, abyste pochopili, že je mnohem lepší mít více peněz stranou. Může to dokonce narušit vaše plány, ale v budoucnu ještě poděkujete, že jste byli donuceni začít šetřit nebo vydělávat více.

Andělská rada: Zjistíte, že váš současný životní styl vám nepomůže pokrýt všechny náklady. Tento fakt přijměte v klidu, nemá význam se čertit nad něčím, co je pro vaše dobro.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Myslíte si, že spojit rodinné záležitosti a vaše osobní cíle je nemožné? Jste na omylu. Uvědomte si, co skutečně chcete, a nic nebude nemožné. Věřte svým instinktům, když vám říkají, co máte kdy udělat. Nemýlí se. Buďte ale připraveni, že ne všechny plány se setkají s úspěchem.

Andělská rada: Ptejte se přátel, co si myslí o vašem životě. Možná vás nyní naštvou, ale později pochopíte význam jejich slov, nerozhádejte se proto s nimi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Odhalte svůj vnitřní blok, který vám brání ve štěstí a úspěchu, a zbavte se ho nadobro. Zamyslete se nad tím, čeho se bojíte a co vás naopak motivuje k tomu, abyste pokračovali v cestě za svým snem. Nevíte-li, v čem jste dobří, vaši přátelé vám to prozradí. Odstraňte vaše obavy, vyzdvihněte motivaci a využijte svůj talent.

Andělská rada: Zbavte se všeho, co vám brání v pokroku. Jste člověk, který by měl neustále rozvíjet svůj talent, nestyďte se to udělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaši přátelé jsou ti, kteří vám jsou oporou největší. Rodinu si nevybíráte, přátele ano. Proto se ujistěte, že vás netáhnou ke dnu. Každý má občas výkyvy nálad, ale zatímco u rodiny jste na to zvyklí, u přátel vás to nepěkně mrzí. Pokud pro vás přítel nikdy neudělal nic dobrého, je načase se rozloučit.

Andělská rada: Pokud vás přátelé již omrzeli, můžete se podívat do klubů, které se zabývají vašimi zájmy. Získáte lidi, kteří se zajímají o to samé jako vy a dokážou podpořit váš talent.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne vždy máte pravdu. Vaše ego vám může hodně zavařit, pokud budete jednat s autoritou. Ne vždy je vhodné dělat něco po svém a nerespektovat pokyny. Buďte více svolní ke kompromisům, mohou zachránit vaše vztahy i zaměstnání.

Andělská rada: Pokud vás vaše návrhy neposouvají vpřed, nejspíše je vhodné jich nechat a počkat s rozhodnutím do dalšího týdne.

Ryby (19. února – 20. března)

Stůjte si za svým názorem. Existují lidé, kteří se vám ho budou snažit za každou cenu vymluvit. Tito lidé nemají čisté úmysly a pouze se snaží vám ublížit. Najděte celou pravdu, než se rozhodnete, komu důvěřovat. Inspirujte ostatní tím, že se stanete silnou osobností.

Andělská rada: Respektujte různé úhly pohledu, které vám dávají ostatní lidé, ale nenechte sebou manipulovat. Nezacházejte do extrémů, když říkáte svůj názor.

Zdroj článku:
  • Autorský text