Nakolik jste skromní, co se týče vašich peněz, podle astrologie?

Nakolik jste skromní, co se týče vašich peněz, podle astrologie?
Měli bychom vždy šetřit na horší časy. Ví to všichni, ale dodržuje jen málokdo. Jakmile vejdeme do obchodu, u většiny lidí platí, že si přikoupí i něco navíc. Existují však i lidé, kteří jsou na sebe příliš krutí, a tak šetří, přestože již mají našetřeno dost. Jak hodně jste šetřiví vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nechcete ničeho litovat, a proto důkladně přemýšlíte, co se vám opravdu hodí a je moudré za to utratit nějaké peníze. Jste spořiví, ale neodepřete si věci, které potřebujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vždy před nákupem si důkladně rozmyslíte, jestli danou věc skutečně potřebujete a bude vám k užitku. Peníze nerozhazujete bezdůvodně a šetříte každou korunu na horší časy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Snažíte se spořit na horší časy, ale nikdy vám to nevyjde, protože vás něco nadchne a vy všechny své peníze vložíte do předmětu, který využijete jen na chvíli. Poté se snažíte opět spořit.

Rak (22. června – 22. července)

Nemáte rádi lidi, kteří utrácejí všechny své peníze, jakmile dostanou první příležitost, ale vy nejste spořivý typ. Mylně si říkáte, že tu věc potřebujete, ale o pár dní později litujete svého nákupu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Rádi utrácíte peníze za své přátele, ale hlavně také za sebe. Neustále se vám líbí něco nového a neustále za to utrácíte velkou část svých peněz, tudíž na šetření vám nic nezbyde.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vedete si pečlivé záznamy o vašich výdajích. Ty se mohou ostatním lidem zdát komické, poněvadž nezaokrouhlujete na koruny, ale vedete si i haléře, abyste měli jistotu, že máte finance pod kontrolou.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše nerozhodnost vám znemožňuje našetřit i tisíc korun. Pokud si nemůžete vybrat, co byste si koupili, koupíte si obě věci, mezi nimiž jste se původně rozhodovali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Strýček Skrblík je přesným ekvivalentem vaší osobnosti. Místo toho, abyste si koupilo jídlo, si uvaříte sami, a místo utrácení peněz s přáteli raději řeknete, že máte spoustu práce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nadměrně utrácíte za vše a všechny. Na co si vzpomenete, za to utratíte své peníze a dva týdny po výplatě počítáte dny do další výplaty. Utrácíte hlavně za přátele a cestování.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přijde vám směšné lidem v okolí dokazovat, že vy se máte finančně dobře, a proto to neděláte. Zašlo to tak daleko, že vyděláváte peníze, ale téměř nic, co by vás potěšilo, si za ně nekoupíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ovládáte své touhy, nikdy si nekupujete nic, co pouze chcete. Na druhou stranu si rádi užíváte, a pokud koupí věci vyjádříte svou osobnost, spoření jde mimo vás.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste příliš zabraní do kouzlení úsměvů na tvářích ostatních lidí na to, abyste mohli něco našetřit. Jakmile potkáte někoho nového, vždy za něj utratíte spoustu peněz.

Zdroj článku: