Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste Lev

Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste Lev
Jste velice zábavný člověk. Dalo by se říci, že žlutá se k vám hodí nejvíce, protože dokážete opravdu zazářit. Avšak jiné barvy oblečení na vaše tělo sedí mnohem více. Jaké barvy to jsou? Máte takové oblečení ve svém šatníku?

Zlatá

Zlatá barva je vždy spojována s luxusem, díky čemuž nesmí chybět ve vašem šatníku. Chcete, aby si vás ostatní všímali a mysleli si o vás, že jste finančně dostatečně zabezpečení, proto je více než pravděpodobné, že již doma máte oblečení se zlatavou barvou.

Zlatá barva navíc odráží vaši povahu – jste výrazní a na světě není mnoho lidí, kteří by se s vámi dokázali měřit. Zlatá barva je lesklá, což jí dodává na elegantnosti. A vy máte elegantní oblečení rádi.

Růžová

Přestože to nedáváte příliš najevo, jste hodně citliví. Co však najevo dáváte, je vaše chrabré srdce a ochota milovat ostatní lidi a pomáhat jim. Toto vše vystihne růžová barva, která se hodí k ženám Lvicím. Tato barva vystihuje vaši snahu starat se o ostatní lidi.

Lev má rád výrazné barvy. Zdroj: fizkes / Shutterstock

Jste tu vždy pro lidi, kteří už nevědí, jak by se svým životem měli naložit, a marně hledají štěstí. V tu chvíli se objevíte vy a podáte jim pomocnou ruku, výměnou pochopitelně nic nechcete.

Oranžovožlutá

Vládcem vašeho znamení je Slunce, které vystihuje tuto barvu. Také kombinace žlutého a oranžového oblečení vám prospěje. Jakmile si oblečení v této barvě obléknete, vaše mysl se uklidní a vy dokážete jasněji přemýšlet. Budete mít pocit, že jste v životě spokojenější, a ucítíte velký příval pozitivní energie.

Navíc ukazuje lidem, že na vás se mohou kdykoliv spolehnout, poněvadž oranžová a žlutá uklidňují všechny lidi, působí pozitivně a také vám dodávají důvěru ostatních jedinců, které na své cestě životem potkáte.

Zdroj článku: