Sen o konci světa

Sen o konci světa
Výklad snu o konci světa v blízké budoucnosti pro snícího může znamenat hádky s blízkými osobami, které mohou mít dosti nepříjemné následky a mohou vést k dlouhodobým sporům.

Snář říká, že sen o konci světa vám může naznačovat, že nemáte kontrolu nad svým životem.

Konec světa ve snu značí bolestivé překážky mezi vámi a vašimi blízkými. Pro podnikatele může předpovídat krach.

Sen o konci světa může být ale také symbolem velkého překvapení a radosti.

Pokud se vám zdálo o konci světa, sen může také upozorňovat na situaci, kdy se vám vaše okolí vysmívá pro nějakou hloupost, kterou jste provedli.

Sen o konci světa znamená zřídka jakoukoliv katastrofu či pohromu. Nejčastěji upozorňuje nejistotu a emocionální zátěž.  

Jestliže se vám zdálo o konci světa, je tady také pravděpodobnost, že byste se mohli ocitnout bez práce.

Tento typ snu také poukazuje na váš strach, že uděláte chybu a selžete v práci nebo v podnikání. Snem o konci světa může končit nešťastné období vašeho života, které se změní na to úspěšné.

Pokud se vám zdá o konci světa, sen naznačuje, že vám není lhostejný osud lidstva a zamýšlíte se nad globálním oteplováním, ekologií a nad dalšími světovými konflikty.

Velká pravděpodobnost snění o konci světa přichází při vaší finanční nejistotě v reálném životě. Jak bylo řečeno, tento sen odráží především vnitřní beznaděj a jakékoliv nejistoty.

Sen o potopě světa

Jestliže se vám zdálo o potopě světa, máte malou vůli začít měnit věci u sebe. Je třeba si uvědomit, že pokud změníte sebe, začnou se měnit i věci kolem vás.

Sen o pádu meteoritu

Pokud se vám zdálo, že na zemi spadl meteorit a došlo ke konci světa, dali jste nějaký slib, který jste ještě nesplnili.

Sen o zombie apokalypse

Jestli ke konci světa došlo tak, že nastala zombie apokalypsa, znamená to, že můžete ztratit své přátele.