Andělská poselství na středu: Býci, pozor na nedbalost, Střelci, buďte opatrnější a vyhněte se chybám

Andělská poselství na středu: Býci, pozor na nedbalost, Střelci, buďte opatrnější a vyhněte se chybám
Mít disciplínu s sebou nese hodně utrpení, ale více utrpení získáme, pokud se rozhodneme nic neudělat. Jisté je jedno – žádná bolest čili utrpení netrvá navždy. Pocity bolesti a štěstí se střídají v rychlém tempu. Jsme-li pozitivní, utrpení nebereme jako utrpení. Andělé se nám snaží v tomto pomoci.

Andělé jakožto bytosti z vyšších sfér usilují o rovnováhu. Pokud bychom pouze trpěli, neužili bychom si život. Pokud bychom zažívali nekonečné štěstí, o nic bychom neusilovali. Měli bychom pochopit, proč ne vždy zabrání utrpení – je potřeba rovnováha, abychom měli motivaci, ale abychom z naše úsilí i těžili. Jakou radu pro vás mají andělé dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hledejte příležitosti k osobnímu rozvoji. Na nabídky vašich přátel, jak se pobavit, byste měli přikývnout – nebo o nich alespoň popřemýšlet. Myslete ale také na své vlastní zdraví a dělejte jen to, co je vám příjemné. Také očekávejte pomoc s problémem, který vás trápí.

Andělská rada: Pokud vám dojde energie, zůstaňte v pohodlí domova a zabavte se tam. Také k sobě můžete pozvat dobré přátele, kteří vám zlepší náladu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nebuďte nedbalí. Nedáte-li si pozor, můžete onemocnět nebo přijít o něco, co je vám nejdražší. Měli byste zavítat na svůj účet, zkontrolovat peníze a moudře si rozvrhnout, jak s nimi naložíte. K ostatním lidem buďte velkorysí, ale ne přehnaně štědří.

Andělská rada: Máte-li problémy v práci, rodinný příslušník vám pomůže najít vhodné řešení. Co se týče peněz, o jejich osudu je dobré rozhodnout sami.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vyhněte se rizikům. Bude vás to k nim táhnout, ale lepší je plánovat a být si jisti výsledkem. Co se týče rodiny, dnes doporučujeme výjimečnou opatrnost. Někdo, ke komu máte nejblíže, se s vámi rozhádá na základě vašeho rozhodnutí. Vyslechněte si jeho rady a nekřičte na svou obranu argumenty, které nejsou pravdivé.

Andělská rada: Když se vám vaše plány začnou hroutit, nejlepší je v nich nepokračovat a hledat alternativní cestu. Potřebujete-li zvednout náladu, vyhledejte přítomnost vtipných přátel.

Rak (22. června – 22. července)

Rychle vyřešte všechny problémy, které nyní zvládnete. Možná budete muset uhradit dluh, na který jste zapomněli. Naštěstí se vám podaří, cokoli uděláte, takže cesta k novému výdělku či k usmíření se s dávným přítelem je více než reálná.

Andělská rada: Využijte svého neobvyklého štěstí, abyste urovnali své spory a posloužili také někomu jinému. Vždy se vám to vrátí, až to budete čekat nejméně.

Projevte svůj zájem a poslouchejte druhé, co říkají.
Projevte svůj zájem a poslouchejte druhé, co říkají. | Zdroj: baranq / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Neignorujte ostatní lidi. Zastávat svůj názor není vždy vhodné, zejména pokud máte problém naslouchat dalším jedincům. Každý má na srdci něco, co pro vás může být velkým přínosem. Tím, že některým lidem nenasloucháte, se připravujete o vzácné informace.

Andělská rada: Dělejte toho pro ostatní co nejvíce. Začněte tím, že projevíte svůj zájem poslouchat, co druzí říkají. Hodně lidí dnes bude potřebovat vaši podporu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neobávejte se ničeho, co do vašeho života nikdy nepřijde. Neposlouchejte lidi, kteří se vám snaží zasadit brouka do hlavy, abyste polevili ve svém úsilí něco dokázat a navždy změnit svět k lepšímu. Držte se přátel, kteří vás podporují nehledě na vaše nálady či názory.

Andělská rada: Vaše nápady jsou obaleny nadějí pro velké množství dalších lidí. Nebojte se navrhnout, co změnit, aby se všem lidem vedlo lépe.

Váhy (23. září – 23. října)

Je mnohem lepší vyslovit svůj názor a být za to nenáviděni než jít s proudem, abyste byli milováni a zapadali, ale ztratili sami sebe. Po světě chodí dost lidí, kteří sdílí vaše názory, jakkoli bizarní se vašemu okolí zdají. Musíte jen hledat a selektovat přátele, abyste zapadli do té správné party.

Andělská rada: Když se přizpůsobujete svému okolí, pouze trpíte a zabíjíte své pravé já. Jedině vy žijete svůj život. Buďte k ostatním milí, ale zároveň buďte sami sebou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vraťte se ke studiu toho, čemu jste se věnovali v minulosti. Osvěžte si své znalosti a donuťte mozek přemýšlet. Opakování je skvělý způsob, jak si udržet informace pro případ, že byste je potřebovali. Stát se to může kdykoli. Díky tomu vyřešíte mnoho svých problémů nehledě na to, jak iracionálně se vám to nyní zdá.

Andělská rada: Naučíte se novou metodu, jak se učit. Později můžete pokračovat v dalším rozvíjení svých nabytých znalostí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Po každém vzestupu následuje pád, pokud si nedáte pozor. Je to tím, že když jste na vrcholu, máte tendenci zapomínat na opatrnost. Proto, i když se vám momentálně daří, myslete i na ostatní a buďte všímavější k situacím, které vás potkají.

Andělská rada: Když pomůžete někomu, kdo je na tom mnohem hůř než vy, budeme vám mnohem více nakloněni. Každý dobrý skutek a úsměv, který zapříčiníte, se počítá.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Necítíte-li se dobře, psychicky či po zdravotní stránce, popřemýšlejte, zda jste udělali všechno, co jste udělat mohli. Ego vám neustále namlouvá, že člověk, který vás žádá o pomoc, na tom není tak špatně, jak vám vypráví, a prostě mu nepomůžete. To se následně odrazí na stavu mysli i tělesné schránky.

Andělská rada: Nemyslete pouze na sebe. I změny, které se chystáte udělat, projednejte s ostatními lidmi, s rodinou a dalšími známými. Jejich slova vám poradí, jak své rozhodnutí učinit ještě lepším.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevytvářejte problémy, když žádné neexistují. Vaše věčná nespokojenost vás nutí věřit, že spousta lidí dělá vše pro to, aby vás stáhla dolů. Není to pravda. Hodně lidí vás podporuje. Neberte podporu jako sarkasmus a zjistíte, že lidé jsou více na vaší straně než proti vám.

Andělská rada: Využijte svou inteligenci, abyste odhalili lidi, kteří ve vás skutečně nevěří. Tyto jedince neposlouchejte, nepřinesou vám nic dobrého a není důvod držet si je u těla.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše vize je tolik reálná, ale vy mezi sebe a svou vizi neustále stavíte zeď, přes kterou neprojdete. Tato zeď je ve skutečnosti vaše obavy z neúspěchu. Máte tolik možností, jak být šťastní, využijte proto alespoň jednu z nich. Sebedůvěra vám umožní dosáhnout nedosažitelného.

Andělská rada: Radujte se z úspěchů své rodiny, ale také naprosto neznámých lidí. Vždyť jste jako jeden, sdílíte drtivou většinu DNA. Více se naučte souznít s ostatními lidmi.

Zdroj článku:
  • Autorský text