Partnerský horoskop na duben: Zamilovaní Berani prožijí nezapomenutelné chvíle a vytrvalí Lvi využijí poslední šance

Partnerský horoskop na duben: Zamilovaní Berani prožijí nezapomenutelné chvíle a vytrvalí Lvi využijí poslední šance
Mnohé páry ovlivní touha po pevnějších vztazích a stabilitě. Uvolní se přetlak a na povrch vyleze veškerá skrytá faleš. Přečtěte si, co můžete čekat v následujících týdnech ve vašem vztahu.

Beran

Váš narozeninový měsíc bude zamilovaný a naplněný vášní. Vyberte si speciální místo, kde chcete se svou láskou strávit několik dní a vydejte se tam. Čekají vás nezapomenutelné dny!

Býk

Během dubna se v současném vztahu můžete cítit trochu sevřeně. Každopádně na partnera nijak netlačte a raději se více věnujte svým aktivitám. Přinesete tak do partnerství závan čerstvého vzduchu a zároveň se i vy více uvolníte.

Blíženci

Během první poloviny dubna se s partnerem nepouštějte do žádných závažnějších rozhovorů. Raději volte odpočinek a zábavu, která vás oba rozzáří. Společný cíl můžete nalézt až ke konci měsíce.

Rak

V tomto měsíci budete ve vztahu hledat rovnováhu a harmonii. Pokud jste v posledních týdnech na svých bedrech nesli více, než bylo ve vašich silách, povolte. Zasloužíte si tolik, kolik dáváte. 

Lev

Vytrvalost se vám z dlouhodobého hlediska vyplatí, milí Lvi. V dubnu se váš vztah začne vyvíjet novým směrem a vy se konečně můžete soustředit na vážnější témata. Držte se nového nebo rozpadajícího se vztahu, i když je to možná vaše poslední šance.

Panna

Váš partnerský vztah se potřebujete dostat ze zajetých kolejí. Vystupte ze své komfortní zóny a překvapte svou lásku něčím výjimečným. Jakmile se odhodláte udělat první krok, pocítíte vděčnost za každou maličkost. 

Váhy

Zaměřte se na přitahování dobrých věcí do vašeho partnerského a milostného života. Podnikněte spolu něco, co vás již dlouho láká. Pokud ještě nevíte, co to je, udělejte si čas na intimní rozhovor, během kterého to jistě rychle zjistíte. 

Štír

Máte chuť oslavovat život a podniknout se svou drahou polovičkou něco výjimečného. V druhé polovině měsíce u vás může převládat bojovná nálada. Pokuste se tuto energii proměnit ve vášeň.

Střelec

Během měsíce dubna se více zaměříte na své vlastní pocity. Večery budete trávit prohlížením starých fotografií nebo plánováním společného bydlení. Zatím však nikam nespěchejte a netlačte se do rychlých rozhodnutí.

Kozoroh

Nezapomínejte na svou drahou polovičku a naplánujte si hodně společného času. Zrušení nebo odložení pracovních schůzek může být nevyhnutelné. Společně stráveným časem předejdete mnoha zbytečným konfliktům.

Vodnář

Zasáhne vás intenzivní vášeň, která se může ve vztahu projevit plnou silou. Na pořadu dne může být neklid a rozmrzelost. Čím více se vám bude dařit venku, tím vyčerpanější můžete být doma. 

Ryby

Váš milostný život vzkvétá, jakmile se chováte odvážněji a více riskujete. Odhoďte všechny zábrany a otevřeně si s partnerem promluvte o svých touhách. Pokud jste se poslední dobou cítili umlčeni, nyní nastal čas promluvit. 

 

Zdroje: