Styl oblečení napoví, jací doopravdy jste

Styl oblečení napoví, jací doopravdy jste
Když rosteme, postupně se vyvíjí naše osobnost. Sami si také volíme styl oblečení, který se v průběhu let může měnit, protože hledáme svoji identitu. Jak lépe vyjádřit, kým jsme, než outfitem? Přečtěte si, co o vás váš styl oblékání vypovídá. 

Sportovní 

Tenisky, tepláky a volné tričko. Pohodlnost je u vás na prvním místě. Pokud ve většině času preferujete sportovní styl, tak jste neustále v jednom kole. Máte spoustu aktivit, koníčků, kamarádů, ale možná i více prací. Z tohoto důvodu si nejraději ráno oblečete pohodlné sportovní oblečení, které vám zajistí komfort, ale taky abyste se cítili v klidu a v pohodě.

Pozor ale, některým lidem můžete lézt na nervy, že si dovolujete žít život tak, jak chcete, a neřešíte moc nějaké společenské normy. Vyhýbejte se takovým lidem, kteří mají tendenci vás soudit, to totiž jen potvrzuje, že vás doopravdy neznají a ani nechtějí. 

Bohémský styl - rádi máte také doplňky vyrobené z přírodních produktů, zdroj: Svitlana Sokolova / Shutterstock

Bohémský

Dlouhé rozevláté šaty, pokud jste žena, nebo volné kalhoty ze lnu a košile, pokud jste muž? Bohémský styl oblečení je ten váš! Rádi máte také doplňky vyrobené z přírodních produktů. Vaše ruce jsou nejspíš plné náramků s krystaly a prstýnky, které mají svůj ezoterický význam. Vaše povaha je velmi citlivá, což může být plus i mínus, zkrátka se s tím musíte naučit žít tak, aby vám to spíše prospívalo.

Máte velmi silnou intuici, kterou se řídíte raději než rozumem. Pro spoustu lidí jste nepochopitelní, možná až divní. Vy ale vůbec neřešíte, co si myslí ostatní. Máte kolem sebe věrné přátele nebo rodinu, což vám k životu stačí. Při seznamování s novými lidmi jste tedy obezřetní a trvá to nějaký čas, než se úplně otevřete. 

Klasický 

Rifle, tričko, botasky pro všední den. Na společenskou událost volíte přesně předepsaný dress code. Máte zkrátka rádi klasický styl oblékání, který nikoho neurazí, ale ani nepřekvapí. Vaše povaha je zodpovědná, ráda následuje pravidla, ať už v práci nebo třeba doma. Cokoliv, co nemá systém, vás totiž vyvádí z míry, a můžete tak propadat až k agresivnímu chování. V takových chvílích pamatujte, že vy jste ti, kdo si pravidla může určovat. 

Business styl je ten váš - Jste velmi pracovití a cílevědomí, zdroj: Who is Danny / Shutterstock

Business

Kdybyste mohli, tak v saku i spíte? Business styl je ten váš! Jste velmi pracovití, cílevědomí a zaměření na materiální hodnoty. Když si stanovíte, čeho chcete dosáhnout, tak se vám to vždycky povede. Zkuste ale také myslet na své zdraví a rovnováhu ve svém životě, která je velmi důležitá. Jednou týdně vyražte třeba do přírody, zacvičte si nebo zkuste meditovat.

Moderní

Lidé s tímto stylem musí být oblečeni vždy podle aktuálních trendů. Pokud mezi ně patříte, jste tedy výstřední a lidé se za vámi na ulici často otáčí. Jste velmi přátelští a komunikativní, lidé s vámi rádi tráví čas, což nejspíš využíváte i ve svojí profesi. Výhoda vaší povahy je taky to, že si umíte užívat přítomný okamžik naplno, nechápete moc lidi, kteří se neustále zaobírají minulostí. Umíte ocenit kvalitní jídlo, a když o vás někdo pečuje. Váš partner/partnerka je ale nejspíš úplný opak, aby se energie vyvažovaly. 

Zdroj článku:
  • Autorský text