Jací jste léčitelé zraněných srdcí vašich přátel podle znamení

Jací jste léčitelé zraněných srdcí vašich přátel podle znamení
Pokud se nám nedaří, vyhledáváme přátele a svěřujeme se jim, aby nás utišili a podpořili. To samé platí i o našich přátelích – předpokládají, že v těžkých chvílích pro ně budeme velkou oporou. Ale daří se vám léčit zraněná srdce vašich přátel úspěšně?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemáte energii ani čas poslouchat starosti svých přátel. Většinou je ani nevyslechnete a řeknete první slova, která vás napadnou. K léčení zraněných srdcí vašich přátel zkrátka nemáte vlohy a někdy situaci ještě zhoršíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte silné pochopení pro emoce svých přátel, ale nejste příliš vhodní pro léčení jejich zraněných srdcí. Často své přátele nenecháte domluvit a už vymýšlíte ukvapené závěry, aniž byste si vyslechli celý příběh.

Umíte být dobrou oporou pro své blízké?
Je dobré umět naslouchat | Zdroj: BearFotos / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte vlohy pomoci svým přátelům, když se trápí, ale někdy řeknete něco, co jim rozhodně nepomůže. Nemyslíte to zle, snažíte se jim pomoci, ale jsou chvíle, kdy začnete pomlouvat člověka, který jim tolik ublížil, což většinou nepřijmou dobře.

Rak (22. června – 22. července)

Víte nejlépe, co na vaše přátele působí a co jim naopak ještě přitíží. Jste skvělý léčitel zlomených srdcí. Navíc vám většina přátel plně důvěřuje, nebude pro vás tudíž takový problém jim pomoci, pokud se necítí nejlépe kvůli zlomenému srdci.

Lev (23. července – 22. srpna)

Záleží na tom, jak dobří vaši přátelé vlastně jsou. Jedná-li se o osobu, která pro vás není důležitá, nenamáháte se jí jakkoli pomoci. Pokud ale jde o jednoho z vašich nejlepších přátel, rozveselujete ho, dokud na člověka, který mu tolik ublížil, nezapomene.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste schopni dávat dobré rady, co by vaši přátelé měli dělat, aby se ze své sebelítosti rychle dostali. Tím to ale končí. Neumíte se do svých přátel vcítit po emoční stránce, a tak mnohdy řeknete něco, co vaše přátele spíše urazí.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte své přátele rádi a nechcete, aby trpěli. Je pro vás snadné zajistit, aby se již netrápili, poněvadž víte, co je stoprocentně rozveselí. Vezmete je do společnosti, kde přijdou na jiné myšlenky. Ve vaší přítomnosti se cítí skvěle a vaše slova je podporují.

Umíte své blízké rozveselit
Umíte své blízké rozveselit | Zdroj: djile / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše rady jsou poněkud strohé a nejsou určeny pro řešení emočních záležitostí, pokud je bolest vašich přátel čerstvá. Můžete vypustit z úst, jakou pomstu chystáte pro lidi, kteří vašim přátelům tolik ublížili, s čímž vaši přátelé nemusejí souhlasit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nezvládáte své vlastní emoce a nemáte rádi problémy. Na druhou stranu chcete pomoci všem svým přátelům. Jelikož život berete jako hru, nedokážete pochopit, že někteří lidé se svými problémy opravdu trápí. Někdy svým blízkým slovy ublížíte mnohem více.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Používáte plnou logiku, jakmile se snažíte utěšit své přátele, což není vždy dobře. Neumíte své emoce vyjádřit, a tak neumíte ani dostatečně vyjádřit svou podporu. Vaši přátelé se raději svěřují někomu jinému než vám, co se týče citů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Když se řekne láska, vy se náhle ocitnete opodál. Ne že byste nechtěli svým přátelům pomoci od jejich trápení, vy prostě nevíte jak. Vaše rady nejsou založeny na citech, a tudíž většině vašich přátel nepomohou, spíše se budou více utápět ve smutku.

Ryby (19. února – 20. března)

Dokážete se plně vcítit do situace vašich přátel. Přesně víte, co je trápí, a dokážete odvést jejich myšlenky někam jinam. Přesvědčíte je, že život je příliš krátký na to, aby se trápili, a pod vaším vedením se lehce vrátí do běžného života.