Znamení zvěrokruhu, která navrhují svatbu podle svých snů

Znamení zvěrokruhu, která navrhují svatbu podle svých snů
​​​​​​​Mít kreativitu a představivost je skvělé. Můžeme tím vyřešit mnoho problémů. Spousta z nás má živou představu toho, jak by měla vypadat jejich svatba. Ovšem jen málokdo se zmíní o přesných detailech toho, jakou svatbu by si přáli mít. Následující znamení mají ty nejkrásnější představy. Je to také váš případ?

Rak (22. června – 22. července)

Vždy předložíte svůj návrh, který je vaším snem, ale zároveň ohromí vašeho partnera, tudíž na vaši nabídku přikývne. Nejinak je to i v případě návrhu svatby. Víte, co chcete a co chce váš partner, a jelikož jste hodně romantičtí, vaši přátelé vám budou vaši svatbu závidět. Nejčastěji si vybíráte pohodlnou a vám známou destinaci, ovšem pokud vás zaujme svatba v cizím státě, abyste svého partnera více ohromili, nedělá vám problém navrhnout tuto svatbu, která bude romantičtější, než byste mohli zařídit zde.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy navrhujete svatbu podle svých snů a s největší pravděpodobností svou představu nesdělíte svému partnerovi osobně, ale s pomocí někoho dalšího, nejspíše nejlepšího přítele. Věříte, že váš přítel vašemu partnerovi může sdělit informace lépe a vy se mezitím můžete zaměřit na přípravu svatby a nákupy s ní spojené. Zároveň chcete svého partnera zaujmout svou kreativitou, tudíž návrh na svatbu svých snů budete ladit ještě dlouhou dobu, až nakonec dosáhnete té pravé dokonalosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vše musí být dokonalé včetně vaší svatby, a proto jste si vizi svatby svých snů vymysleli již dávno předtím, než jste na toho pravého partnera vůbec narazili a dali se s ním do řeči. Myslíte na lásku a vztah jako na něco výjimečného a nechcete nic zkazit. Aby váš partner nenavrhl špatnou svatbu a posléze toho nelitoval, prosadíte svatbu podle svých snů. Než svému partnerovi sdělíte svůj zájem o svazek manželský, uděláte vše proto, aby se váš partner cítil výjimečně a romanticky, přičemž vám nevadí utratit velké množství peněz. Můžete si pronajmout celou restauraci pro sebe nebo odcestovat do dalekých zemí, abyste byli více spojeni.

Panny musí mít vše dokonalé, Zdroj: Anna-Nas/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na názoru vašeho partnera vám příliš nezáleží, chcete, aby vše bylo po vašem. Nejinak tomu je u návrhu svatby. Přesně víte, co chcete, a pokud chcete uspořádat svou vlastní svatbu, jste si naprosto jisti, že vám partner dá to, co vám na očích vidí. Pokud partner bude souhlasit s vaším návrhem, nebude litovat, poněvadž svatba je pro vás něco výjimečného. Celý den přemýšlíte, jaká bude svatba, která se může odehrát až za několik let. Zároveň si představujete, jak by váš partner mohl na nabídku reagovat. To vás donutí vymyslet unikátní a romantický plán.

Zdroj článku: