Jaký je Váš partner číslo 1 podle astrologie?

Jaký je Váš partner číslo 1 podle astrologie?
Všichni máme jiné představy o perfektním partnerovi. Zatímco někdo může vyžadovat stálou partnerovu pozornost, jinému toto chování může vadit. Jaký typ perfektního partnera vyhledáváte právě vy? V tomto článku se dozvíte, na koho podle svého znamení se máte zaměřit, abyste byli šťastní.

Beran (21. března – 19. dubna)

Hodí se k vám partner hrající hry. Jste soutěživí a jen málokdy požadujete něčí pozornost, zato si rádi povídáte o dobrodružství. Hráč vám může vyprávět všechna dobrodružství, která zažívá ve své hlavě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš vysněný partner je nerd – člověk, který tráví nejvíce času hraním počítačových her. Budete mít jistotu, že nikdy nenaruší vaše poklidné tempo. Navíc bude převážně doma, tudíž ho nemusíte nikde hledat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nejlepší partner pro vás je Blíženec, s nímž budete sdílet zájmy. Pochopí váš přístup k životu i vaše ze vteřiny na vteřinu se měnící náladu.

Rak (22. června – 22. července)

Potřebujete partnera, který je rodinný typ. Vždy si vás bude hýčkat a dá Vám jistotu, že u něho opravdu naleznete ochranu, že to nebudou pouze plané řeči.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ideální partner podle vás je někdo, kdo pochopí, že potřebujete být středem pozornosti, kdo to podpoří a hlavně ten, který s vámi o místo hvězdy nebude bojovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hledáte někoho, kdo podpoří Váš osobní i kariérní růst, kdo Vám nebude nic vytýkat a kdo je schopen se pro Vás změnit.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste okouzlující a společenští, a Váš budoucí partner by s Vámi měl sdílet tyto vlastnosti. Pokud někoho takového najdete, budete okolím považováni za perfektní pár.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Sníte o partnerovi, který Vás dokáže sexuálně uspokojit a kterému můžete věřit ve všem. Hodnotu svých partnerů totiž soudíte podle toho, jak silný orgasmus s nimi zažijete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Potřebujete k sobě někoho, kdo se nebojí adrenalinových sportů a nepokládá je za sebevraždu. Rádi zkoumáte nová místa a seznamujete se s novými lidmi. Váš partner by Vám to měl umožnit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš způsob života Vás může poněkud nudit. Tajně toužíte po člověku, který do Vašeho života dokáže vnést zábavu vždy, když Vám není do smíchu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte problém vyjadřovat své emoce. Abyste ve vztahu dosáhli rovnováhy, potřebujete někoho, kdo žije pouze svými emocemi. To Vám dá důvod vyjádřit své emoce naplno.

Ryby (19. února – 20. března)

Celý Váš život je založen na umění. Paradoxně potřebujete k sobě takového člověka, který je lepší než Vy v tom, co děláte, abyste mohli zůstat v jeho stínu.

Zdroj článku: