Andělská poselství na středu: Býci, více komunikujte, Ryby, zachovejte dobré úmysly

Andělská poselství na středu: Býci, více komunikujte, Ryby, zachovejte dobré úmysly
Vždy máme na vybranou. Buď si zvolíme snadný život bez překážek nebo trpký život s překážkami. Který je ten váš? Pokud ho chcete změnit, musíte změnit svůj pohled na život. V tomto ohledu jsou andělé nablízku každému z nás. Co vám radí, abyste se cítili šťastnější?

Je snadné se zastavit a říci si, že život není fér. Opravdu není. To ale neznamená, že bychom měli přestat dělat vše pro to, abychom se měli lépe. Výsledky nejsou okamžité nikdy, chce to mít trpělivost a víru, že vše se opět v dobré obrátí. První rada je přestat soutěžit s ostatními lidmi, vést pouze svůj vlastní život. Nemáme-li s kým se srovnávat, klademe na sebe nižší, splnitelnější nároky a jsme šťastnější. Co dalšího byste měli vy podle andělů dělat či nedělat?

Beran (21. března – 19. dubna)

Popřemýšlejte nad tím, co zamýšlíte udělat. Vaše myšlenky nejsou setříděny, v hlavě máte nepořádek a nevíte, co je skutečně správné a co už špatné. Chcete-li zažít úspěch, je důležité nebýt překvapeni potenciálními překážkami. Podívejte se na svůj cíl z více úhlů, aby vás nic nepřekvapilo.

Andělská rada: Chcete-li upevnit vztahy v rodině, je důležité naslouchat ostatním a nedomýšlet si slepá místa. Není-li vám něco jasné, není nic jednoduššího než se zeptat, abyste získali plný obrázek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Toužíte po hojnosti a úspěchu. Ne vždy je ten správný čas hnát se slepě do neznáma. Seznamte se s problematikou, než se do něčeho vrhnete. Komunikujte s lidmi a získejte jejich názory. Poté pro vás bude mnohem jednodušší domyslet důsledky vašich rozhodnutí.

Andělská rada: Obdiv k vám přijde jen tehdy, když si ho plně zasloužíte. Máte-li nápad, jak zlepšit život svůj i jiných lidí, nespěchejte a postupujte pomalu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Není na škodu do ničeho nestrkat nos. Překvapení mohou být nepříjemná i příjemná a mnohá z nich jsou přínosná. Nebuďte tak rozdílní. Pokud půjdete s proudem, otevřete si nové možnosti. Na odlišná rozhodnutí máte právo, ale dnes vám nedoporučujeme je vykřikovat do širého světa.

Andělská rada: Potkáte spoustu lidí, kteří jsou předurčeni vám pomoci. Udělejte vše pro to, abyste si získali jejich důvěru tím, že jim pomůžete vyřešit problém, který je tíží.

Rak (22. června – 22. července)

Vidíte pouze to, co chcete vidět. Neúmyslně odpuzujete pravdu a vždy to dopadne vaším zklamáním. Naslouchejte pečlivěji a nezavírejte oči před realitou. Občas je nutné popovídat si o něčem osobním, abyste se rozhodli správně.

Andělská rada: Občas máte tendenci přehánět a bavit se o nevhodných věcech. Tím můžete ztratit přátelský vztah, ale s člověkem, který vás nebere takové, jací jste, by toto přátelství stejně dlouho nevydrželo.

Naslouchejte pečlivěji a nezavírejte oči před realitou
Naslouchejte pečlivěji a nezavírejte oči před realitou | Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Na tomto světě nejste sami. Stejně jako vy chcete být úspěšní, mít dobrou práci a být zahrnuti láskou všech okolo, po tom samém touží každý člověk, kterého potkáte. Nikdo nechce být nešťastný, proto šiřte lásku a pochopení, kdykoli se naskytne příležitost.

Andělská rada: Vždy, než něco uděláte, pomyslete na následky. Potěšte někoho. Kupte mu malý dárek nebo něco vytvořte vlastníma rukama. Projevte lidem trochu sympatie a všichni k vám budou milejší.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve své mysli si můžete říkat, co se vám zamane. Sdílení svých myšlenek se všemi, kolem kterých projdete, není vždy ten nejlepší nápad. Není špatné uchovávat tajemství. Pokud cítíte, že se potřebujete vymluvit, sdělte to nám. Odstraníme vaše negativní myšlenky a nahradíme je příjemnými.

Andělská rada: Zbavte se předsudků a vnímejte ostatní takové, jací jsou. Pokud vám někdo řekl, že někdo je špatný člověk, je to čistě jeho názor. Měli byste se napřed přesvědčit, zda to je pravda.

Váhy (23. září – 23. října)

Kdyby všichni byli dokonalí, ze světa by vymizel veškerý humor. Je ale třeba si uvědomit, že všichni lidé na světě dokonalí být nemohou. Nesdělujte proto nikomu jeho chyby na potkání. Jemně ho upozorněte, že vy byste danou situaci řešili jinak. Neznevažujte ale jeho úhel pohledu.

Andělská rada: Osobního růstu dosáhnete jedině tehdy, pokud budete respektovat rozhodnutí ostatních. Vy žijete svůj život a oni také, proto je nenuťte dělat to, co sami nechtějí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Odvaha je skvělá vlastnost, pokud víte, jak s ní správně naložit. Použijete-li ji pro své vlastní účely, později zapláčete nad svým sobeckým rozhodnutím, vrátí se vám to v mnohem horší podobě. Avšak pokud jí využijete, abyste pomohli někomu jinému, vždy se na vás budeme usmívat.

Andělská rada: Použijte svou kreativitu k upozornění na závažný problém ve vaší komunitě. Dejte lidem vědět, co si myslíte, že není správné. Podivíte se, kolik spoluobčanů s vámi bude souhlasit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všechno na světě je pomíjivé a jednou zanikne. Bolest, jíž nyní cítíte, je lekce pro vás. Neuvědomujete si, že pomíjivost existuje, a nevážíte si toho, co nyní vlastníte. Uvědomte si, co je třeba, a zbytečně neriskujte.

Andělská rada: Některé věci vám nebudou pohodlné. Neustále hledáte okliky, jak nepohodlnou cestu obejít. Dnes se zkuste vydat přímo po ní. Uvidíte, že to není tak strašné, jak si myslíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všímejte si, kolik z tohoto světa berete a kolik mu dáváte na oplátku. Berete-li více než vracíte, váš život se stává prázdným, bez smyslu. Tyto myšlenky jsou vaše daň za pouhé braní. Zkuste konat více dobrých skutků a již brzy budete kráčet s povznesenou náladou.

Andělská rada: Jste tvůrcem vlastního štěstí, teď stejně jako v minulosti či v budoucnu. Zaměřte se na způsob, jakým žijete svůj život. Poznejte svého nepřítele – problém, který vás trápí a který vědomě potlačujete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Stanovte si nové cíle. Popřemýšlejte nad tím, jak zlepšit své životní prostředí. Právě tento druh nápadů bude ten nejúspěšnější. Najděte lidi, kteří vám rádi pomohou. Ať už půjde o společnou zahrádku či vyčištění parku, posílíte si dobrou karmu.

Andělská rada: Nemáte-li nápady, účinnou pomoc vám nabídne meditace. S čistou myslí vymyslíte ty nejlepší plány.

Ryby (19. února – 20. března)

Dlouho si něco přejete a nyní se vám váš velký sen splní. Poskytli jste nám velké množství energie a my vám to nyní oplatíme velkou radostí. Nic není nemožné, jak pro nás, tak pro vás. Více si věřte a sami zvládnete cokoli, co vás napadne, pokud váš úmysl bude dobrý.

Andělská rada: Projevte vděčnost. Pomoc jiným lidem je také projevem vděčnosti. Znamená to, že jste spokojení se svým životem a chcete, aby ostatní lidé cítili to samé.

Zdroj článku:
  • Autorský text