Partnerský horoskop na druhý květnový týden: Blíženci se zamilují, Štíři objeví smysl vztahu

Partnerský horoskop na druhý květnový týden: Blíženci se zamilují, Štíři objeví smysl vztahu
​​​​​​​Naši partneři tvoří nedílnou součást našich životů. Pokud chcete vědět, co vás čeká v lásce a vztahu od 9. do 15. května, čtěte dále, v tomto článku se dozvíte, co vás čeká a na co byste si případně měli dát pozor.

Beran (21. března – 19. dubna)

Abyste zachovali ve svém vztahu klid, musíte být upřímní a stát si za svým, ale také se více starat o to, co trápí vašeho partnera. Pokud něco trápí vás, promluvte si o svých problémech s partnerem, pomůže vám. Nyní je pravý čas na řešení problémů ve vztahu, pokud existují.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše tvrdohlavost, jíž oplýváte, může nenávratně zničit Váš vztah, snažte se jí proto vyhnout. Tento týden si s vámi váš partner bude moci chtít promluvit. Popovídejte si s ním o tom, co mu vadí na vašem vztahu, jinak o něj můžete lehce přijít.

Berani, promluvte si o svých problémech s partnerem, Zdroj: Fizkes / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento týden se pravděpodobně zamilujete do nějaké osoby, která není váš současný partner. Řádně si vše promyslete, než učiníte rozhodnutí, zda si vybrat váš nový objev či vašeho současného partnera. Pokud si vyberete člověka, který vás zrovna nadchnul, můžete přijít o oba.

Rak (22. června – 22. července)

Zaměřte se na obnovení lásky mezi vámi a vaším partnerem. Proberte v klidu, co si o vašem současném vztahu myslíte a co byste chtěli zlepšit. Vyřešte problémy ve vztahu. Pokud se však váš partner nechce na toto téma bavit, do ničeho ho nenuťte a zkuste toto téma obnovit za pár dní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ve vztahu se vám nic zlého dít nebude. Tento týden budete mít šťastný, co se lásky týče. Užívejte si pocit, že jste v harmonickém vztahu. Odměňte svého partnera za to, jak krásně se k vám chová. Nemusíte v lásce nikam spěchat, vše má správný průběh.

Panna (23. srpna – 22. září)

Svého partnera si budete hýčkat. Tento týden máte mazlivou náladu, což váš partner ocení a bude se více snažit vás pochopit a pomoci vám na vaší životní cestě za úspěchem.

Váhy (23. září – 23. října)

Dejte si pozor na různé hádky, které by se vám a vašemu partnerovi mohly přihodit. Nemáte rádi hádky, ale tento týden by se klasický rozhovor mohl zvrtnout v boj. Přemýšlejte, co by vašeho partnera mohlo potěšit, a místo hádek mu raději udělejte radost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Co se týče partnerství, tento týden pro vás bude nadprůměrně klidný. Díky nenadálé pohodě najdete pravý smysl vašeho společného soužití. Budete se svým partnerem souhlasit v čemkoliv, co řekne.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Čeká vás velké množství hádek s partnerem. A tím nemyslíme ty malé neškodné hádky, ale to, že si pořádně vjedete do vlasů, poněvadž se neshodnete. Budete mít tendenci svého partnera obviňovat. Neodsuzujte ho proto, jaký je, místo toho pracujte na svých osobních problémech a problémech ve vztahu.

Střelci, čeká Vás velké množství hádek s partnerem, Zdroj: Drawlab19 / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na začátku tohoto týdne se vzbudíte s ideální myšlenkou, že byste měli váš vztah okořenit a zasypávat partnera láskou. Toto vám vydrží až do konce tohoto týdne. Díky tomu, jak změníte své chování k lepšímu, Váš vztah se stabilizuje, pokud se v něm vyskytly problémy, nebo zesílí, pokud vedete harmonický život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V poslední době jste se vyhýbali problémům, které sužují váš vztah, ovšem nyní přichází chvíle, kdy tomu všemu musíte čelit. Litovat sebe sama je to nejhorší, co tento týden můžete udělat. Pokud došlo k nevěře, dejte partnerovi najevo, že i přesto vám na něm záleží, jinak váš vztah bude definitivně pryč.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud nezlepšíte své chování, se svým partnerem se můžete nadobro rozloučit. Pokud jste po rozchodu a již jste si našli dalšího partnera, smutníte po tom předchozím a toužíte se k němu vrátit. Měli byste myslet na přítomnost, ne na minulost.

Zdroj článku: