4 znamení, která se vykašlou na partnera kvůli neshodám v rodině

4 znamení, která se vykašlou na partnera kvůli neshodám v rodině
Lidé se rozcházejí z nejrůznějších důvodů a rozbroje v rodině jsou jedním z těchto důvodů. Někteří z nás neunesou tlak, který na ně rodina vyvíjí, a raději se rozejdou se svým partnerem než aby neustále poslouchali, jak je nemožný. Udělali byste to podle astrologie Vy?

Býk (20. dubna – 20. května)

Všechno, co v životě chcete, je vedení poklidného života bez stresu a nečekaných zvratů. Bohužel ne vždy, když si najdete svého vysněného partnera, s tím rodiče souhlasí (či členové vzdálené rodiny). Svou rodinu znáte déle než svého partnera a důvěřujete jí mnohem více. Z uvedeného vyplývá, že svého partnera jste schopni opustit, abyste uklidnili situaci ve své rodině a dosáhli vytouženého klidu. Nezáleží na tom, zda je v právu Vaše rodina či Váš partner – Vám na tom nesejde a neřešíte to, ba se nad tím ani na okamžik nepozastavíte. Důležité pro Vás je, že Vás rodina nechá na pokoji a budete za někoho, kdo je silně loajální.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše schopnost se přizpůsobit může být záhubou Vašeho slibného vztahu, pokud si Váš partner příliš nerozumí z Vašimi rodiči. V podstatě existuje třicetiprocentní šance, že se zastanete partnera a zničíte svůj vztah se svou rodinou, ale pokud si myslíte, že u rodiny Vás čeká mnohem lepší budoucnost, zahubíte svou velkou lásku a s partnerem se rozejdete. Máte sklony k depresi, proto jste neradi zmatení. V momentě, kdy si Váš partner přestane rozumět s Vaší rodinou, proto tíhnete k rychlému vyřešení celého problému. Jak již jistě víte, při rychlém rozhodování jste opravdu rychlí, ovšem Vaše rozhodnutí není vždy to nejlepší. Jakmile přijdete na to, že jste udělali chybu, je již příliš pozdě.

Pokud si váš partner nerozumí s rodiči chcete to hned řešit
Pokud si váš partner nerozumí s rodiči chcete to hned řešit | Zdroj: Motortion Films/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste hodně chytrý člověk, bohužel pro Vás se častokrát necháváte ovlivnit svou rodinou, hlavně svými rodiči. Jakmile Vám rodina projeví svou znepokojenost ohledně Vaší volby partnera, vztah s Vaším milovaným člověkem se začne výrazně zhoršovat, až nakonec zanikne úplně. Jakkoliv silní se snažíte se jevit, ve svém nitru ho nezvládáte příliš dobře a brzy ho začnete přenášet do svého partnerského života. Buď partner odejde sám nebo se po čase rozhodnete ho opustit, protože vztah už není to, co býval.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud Vám rodina projeví své silné zklamání ohledně výběru Vašeho partnera, jednáte hodně emocionálně. V závislosti na tom, zda svému partnerovi věříte či nikoliv, si svou zlost a pocit bezmoci budete ventilovat buď na rodině samotné nebo na svém partnerovi, s nímž se krutě rozejdete. Pokud Vám partner neslíbí svou nehynoucí lásku (činy, ne slovy) a neoddá se Vám s ujištěním, že můžete jeho život ovládat, poněvadž mu je jedno, co bude dělat, hlavně že ho učiní šťastným, když ho budete milovat, pravděpodobně to bude partner, s kým uděláte krátký proces.

Zdroj článku: