Hvězdná znamení, která činí zásadní životní rozhodnutí na základě mužů ve svém životě

Hvězdná znamení, která činí zásadní životní rozhodnutí na základě mužů ve svém životě
Tatínci, dědečci, kamarádi, partneři – to jsou muži, kteří nám vstoupí do života. Někteří z nich z něho odejdou, ovšem zapomenout na ně je složité. Zejména pro tato hvězdná znamení, která řídí své životy podle toho, jak je řídí muži, s nimiž přišla do kontaktu. Která znamení to jsou?

Lev (23. července – 22. srpna)

Snažíte se všem dokázat, jak jste samostatní a soběstační. Přejete si budit dojem člověka, který dělá svá vlastní rozhodnutí a nikoho ke svému rozhodování nepotřebuje. Pravdou však je, že si vážíte všech mužů, kteří do vašeho života vstoupili a zdrželi se u vás alespoň několik let.

Vy osobně si to neuvědomujete, ale máte tendenci řešit svá životní rozhodnutí stejnými či velice podobnými způsoby jako muži, kteří vám kdy vstoupili do života. Důvod je jednoduchý – v minulosti jste postřehli, že onomu muži se díky jeho životnímu rozhodnutí dařilo, a vy od svého života očekáváte totéž.

Rak (22. června – 22. července)

Často si řídíte život podle toho člověka, s nímž jste přišli do kontaktu na nejdelší dobu. To bývá zpravidla otec či otčím, v němž můžete vidět vzor. Většinu svých životních rozhodnutí tudíž provedete podle něho – jste přesvědčeni, že ať udělal cokoliv, vždy se mu cokoliv podařilo, a protože chcete být ve svém životě šťastní, uděláte totéž.

Problém může nastat, pokud váš vzor neměl čisté svědomí a nečinil svá rozhodnutí zcela čestně. Snadno se necháte svést na špatnou stranu jen proto, že takto se zachoval člověk, na němž vám záleží.

Ryby (19. února – 20. března)

Často trpíte depresemi, protože se bojíte ztráty člověka jen proto, že kladete své vlastní zájmy nad zájmy ostatních lidí. Chcete se stát lepším člověkem, ale jakmile se k tomu odhodláte, zjistíte, že vaše zájmy jsou pro vás přednější. Zároveň si všímáte, že muži, které jste ve svém životě potkali, vedou spořádaný život, proto se snažíte zachovat se podle nich.

Nicméně to ne vždy končí šťastně a vy se opět uzavřete sami do sebe a začnete litovat, že jste se nechali inspirovat. To vám však nebrání dělat další životní rozhodnutí podle svého vzoru.

Váhy (23. září – 23. října)

Hodně známá věc o vás je ta, že jste ochotni udělat cokoliv, aby ostatní lidé byli potěšeni, dokonce i na úkor svého pohodlí. Co se o vás už tolik neví je to, že děláte svá životní rozhodnutí podle toho, jak se rozhodli muži vašeho života udělat ty své.

Ve všem hledáte různé podobnosti a kalkulujete, co by ve vašem případě mohlo zabrat. Pokud máte pochybnosti, dlouze přemýšlíte, jak byste onen čin mohli poupravit, aby fungoval ve vašem případě. Nicméně to nemění nic na faktu, že řídíte své životní rozhodnutí podle rozhodnutí mužů, kteří prošli vaším životem.

Zdroj článku: