Patříte mezi tyto 4 znamení zvěrokruhu, která se ve vztahu pravděpodobně odmilují?

Patříte mezi tyto 4 znamení zvěrokruhu, která se ve vztahu pravděpodobně odmilují?
Už se vám někdy stalo, že jste si mysleli, jak někoho strašně moc milujete, vede vás to do vztahu a posléze zjistíte, že k dotyčnému vlastně nic necítíte? Většina lidí zřejmě odpoví například jednou, avšak znamením zvěrokruhu, které jsou na tomto seznamu, se to děje pravidelně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vám se toto děje asi nejčastěji. Po pár týdnech vztahu si řeknete, že vás to již nebaví, dotyčnému oznámíte tento fakt, čímž mu zlomíte srdce, a v klidu si jdete po svém. Může to být vaší nerozhodností, schopností zamilovat se do více lidí či vaší fantazií, která vám předsouvá různé scénáře vztahu (a vy nakonec zjistíte, že v tomto vztahu vůbec nechcete být), ale nejčastěji se jedná o kombinaci všech tří.

Než najdete toho pravého či tu pravou, může to trvat i několik desítek let, ale i zde je vysoká pravděpodobnost, že ve vztahu nebudete spokojeni.

Váhy (23. září – 23. října)

Ztratíte lásku i zájem o partnera ve chvíli, kdy začnete mít pocit, že se ze vztahu vytrácí vášeň. Tu vy totiž potřebujete, abyste se cítili být se svou milovanou osobou. Máte svůj vlastní sen, a to je to, aby váš vztah zůstal stejně vášnivý jako ten první den, kdy jste se potkali na rande.

Jakmile něco takového již necítíte, zkusíte si o tom s partnerem promluvit a najít společné řešení. Máte schopnost lepit svůj vztah dohromady hodně dlouho, ale pokud nevidíte žádné znatelné výsledky své snahy, nic vás potom již nedrží ve vztahu. A pokud ano, je to pouze soucit k tomu druhému, není to skutečná láska.

Je to pouze soucit k tomu druhému, není to skutečná láska. Zdroj: VK Studio / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Také vy máte slušnou šanci se odmilovat, přestože pro svou rodinu jste ochotni udělat téměř cokoliv. Jste velmi lítostiví, co se týče vašich nejbližších, a proto se rozchod nakonec konat nebude. Tedy částečně.

Za pár dní toho začnete mít dost, protože již nejste schopni milovat onu osobu. A vaši noví partneři si mohou být jisti, že se můžete rozejít klidně druhý den vztahu, protože přes noc přijdete na to, že v tomto vztahu být nechcete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Partner může být sebelepší, ale jakmile udělá jen jednu malinkou chybu, kterou vy mylně zaměníte za největší katastrofu, která se ve vašem vztahu kdy mohla odehrát, jste schopni se téměř okamžitě odmilovat. Jakmile se ve vašem vztahu nedaří a vy uvidíte jiskru, jak se vytrácí, ve vaší mysli to je náznak toho, že váš vztah je u konce a nemá již nadále cenu. Proto je vaše znamení znamením, u nějž je úplně nejpravděpodobnější, že se ve vztahu odmiluje.

Zdroj článku: