Andělská poselství na čtvrtek: Berani, berte ohled na ostatní, Blíženci, dokažte ostatním své schopnosti

Andělská poselství na čtvrtek: Berani, berte ohled na ostatní, Blíženci, dokažte ostatním své schopnosti
Strach nám kdysi sloužil pro přežití, dnes nám spíše škodí. Proto je podle andělů dobré každý den udělat jednu věc, kterou se bojíme udělat. Udělá nás to silnějšími a odolnějšími vůči stresu. Poznáme totiž sílu našeho já a uvědomíme si, že toho dokážeme mnohem více, než nyní tušíme.

Vyjít ze své komfortní zóny, překonat sami sebe – to je sen každého z nás. Naneštěstí ne každý se k tomu odhodlá. Vyvstanou myšlenky, že my jsme přece jen bytost, která není výjimečná. Pravdou je, že každý z nás je výjimečný a každý může dosáhnout svého cíle, pokud chce. Andělé nám to soustavně vtloukají do hlavy. Přečtěte si jejich poselství na dnešek, čtvrtý den v týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Buďte opatrní, jakmile budete řešit své vztahy s přáteli. Ačkoli mohou být vůči vám nějak zaujatí, ani vy nemusíte mít ohled na jejich pocity. Naopak celou situaci můžete ještě zhoršit. Navrhněte společné řešení problému místo agresivního přístupu k jiným lidem.

Andělská rada: Nemusíte spolupracovat, pokud vám druhá osoba bude chtít podsouvat své názory. Ohraďte se, že požadujete vzájemný respekt, pokud něco máte vyřešit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Upřímnost je dobrá vlastnost, přehnaná přímočarost již nikoli. Naučte se rozpoznat, kdy je vhodné říci celou pravdu a kdy ne. Vciťte se do kůže druhého člověka. Jak byste reagovali vy, kdyby vám někdo řekl to, co vy jemu? Buďte upřímní více k sobě, poté správně vyjádříte svou myšlenku v přítomnosti ostatních lidí.

Andělská rada: Neprovokujte ostatní, aby se s vámi začali hádat. Říkejte pravdu lehce vtipným tónem, tak, aby bylo poznat, že mluvíte vážně a zároveň jste klidní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dokažte všem ostatním, že víte, co se chystáte udělat. Mnoho lidí se bude snažit vás shodit tím, že zpochybní vaše myšlenky a činy. Vy ale víte sami nejlépe, co byste měli udělat. Nenechte se vyprovokovat silnými slovy – na rozdíl od jakéhokoli činy jsou zanedbatelné.

Andělská rada: Činy jsou silnější než slova, proto neříkejte, že něco uděláte, pokud se do toho nikdy nevrhnete. Slibujte jen to, co skutečně je ve vašich silách splnit.

Rak (22. června – 22. července)

Jistě je pohodlné chtít všechno vyřešit rychle, ale mnohem lepší je si vše několikrát promyslet. Myslete na své rozbouřené emoce, když budete něco řešit, poněvadž vám spíše přitíží než pomohou, když se rozhněváte. Konfrontaci dnes nemůžeme doporučit vůbec.

Andělská rada: Méně agresivní přístup vyřeší vaše problémy spíše než přilévání benzínu do ohně. Žádná situace nemá pouze jedno řešení, proto více přemýšlejte, než začnete jednat.

Pomáhejte svým blízkým, ale jen s tím, na co máte čas.
Pomáhejte svým blízkým, ale jen s tím, na co máte čas. | Zdroj: Liderina / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Nyní je to právě vaše rodina a vaši přátelé, kdo si zaslouží vaši pozornost. Ne všichni jsou tak spokojení, jak si myslíte vy a jak vám mohou prezentovat. Vyberte si několik lidí, s nimiž strávíte celý den, a na konci dne již budete vědět, s kým potřebují pomoci.

Andělská rada: Je vhodné ujasnit sami sobě, kolik toho zvládnete udělat. Chcete pomáhat svým blízkým, ale ne na všechno máte čas a energii.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pocítíte-li nutkání za každou cenu hovořit, rozmyslete si, zda svým projevem někomu opravdu pomůžete. Taktéž ne každá situace vyžaduje váš názor a mnohdy situaci pouze zhoršíte, když budete mluvit cynicky. Když mluvíte, uvědomte si, že vaše slova nezazní bez odezvy někoho jiného.

Andělská rada: Buďte připraveni obhájit své myšlenky racionálními důkazy. Pokud je nemáte, raději nic neříkejte, pouze byste se ztrapnili – a to nechce snad nikdo.

Váhy (23. září – 23. října)

Nutkání vzít věci do vlastních rukou se u vás objeví vždy, když situace nejde ruku v ruce s vašimi očekáváními. Ne vždy je dobrý nápad postavit se za svůj názor. Zhodnoťte celou situaci a vaši šanci na úspěch, pokud se za něčím poženete.

Andělská rada: Chcete-li mluvit o vaší finanční situaci, dnes byste měli raději mlčet. Existuje dost lidí, kteří budou tvrdit, že si za finanční ztrátu můžete vy sami svou hloupostí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Netrvejte na svém názoru, pokud sami zjistíte, že není správný. Snažíte se držet se svých přesvědčení, přestože jste již dávno zjistili, že nejsou správná. Je čas přehodnotit své názory a své myšlenky, ponechat si pouze ty, které vám prospívají, a zbavit se těch, které vám škodí.

Andělská rada: Chce to odvahu, vzepřít se svému vlastnímu egu. Nakonec zjistíte, že jste si vytvářeli své vlastní utrpení, když jste nebyli schopni uznat svou porážku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše útrapy skončí hned, jakmile si uvědomíte, že takto žít nechcete. Možná vás tíží nedorozumění na pracovišti, možná někteří z vašich přátel myslejí pouze na sebe a vysávají z vás energii. Naučte se říkat ne, kdykoli se vám něco nebude líbit.

Andělská rada: Vezměte své pocity do svých vlastních rukou. Necháte-li ostatní, aby vám nařizovali, jak máte reagovat, jednou přijde čas, kdy vybuchnete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Závisí pouze na vás, jak lidem pomůžete. Můžete buď udělat něco, co jim změní život k lepšímu, nebo něco, co jim ho úplně zkazí. Postupujte moudře, každý krok si pořádně promyslete a odhalte všechny možné důsledky předtím, než někomu skutečně pomůžete.

Andělská rada: Některým lidem můžete pomoci sebevíc a oni vás stejně zkritizují. Nemá cenu se na ně hněvat, jsou nespokojení sami se sebou a vy s tím nyní nic neuděláte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne vše se hodí sdílet s širým okolím. Vaše myšlenky budou chtít být slyšet. Můžete však zranit city blízkého člověka, když o něm rozšíříte informaci, která se nezakládá na pravdě – pouze okolnosti vám dávají pocit, že je to pravda. Važte slov, jinak přijdete o hodnotná přátelství.

Andělská rada: Nestěžujte si nikomu na nikoho. Jste-li naštvaní, celou situaci jen zhoršíte. Uklidněte svou mysl a teprve poté mluvte, rozvážně.

Ryby (19. února – 20. března)

Je důležité se podělit o své názory, když řešíte rodinný problém. Vaše rodina vás nezklame, neobrátí vaše slova proti vám. Naopak v zaměstnání je důležité vážit si autority a respektovat ji, pokud se nechcete dostat do vážných problémů.

Andělská rada: Neslibujte nic, co nemůžete splnit. Více komunikujte v rodinné oblasti. Mají vás rádi a jistě vás nebudou nutit dělat něco, co nedokážete.

Zdroj článku:
  • Autorský text