Horoskop 2023 pro vzdušná znamení – co čeká Blížence, Váhy a Vodnáře?

Horoskop 2023 pro vzdušná znamení – co čeká Blížence, Váhy a Vodnáře?
Rok 2023 přináší spoustu překvapení. Bude to velká jízda v mnoha ohledech. Pokud jste si doteď říkali, že je život nuda a nic se neděje, tak nyní je ten čas, kde se věci dají do pohybu. V lednu budou vzdušná znamení čerpat síly, aby potom mohli žít naplno následující měsíce.

Patříte mezi Blížence, Váhy nebo Vodnáře? Přečtěte si, co vás čeká v následujícím roce. Určitě se máte na co těšit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ukončujete velmi složitý rok, buďte rádi, že jej máte za sebou. Rok 2023 totiž přináší mnohem lepší vyhlídky. Planety budou přát tomu, abyste přijali sebe sami takové, jací doopravdy jste. Přestanete se tedy přetvařovat a stavět do rolí před lidmi, ale i sami před sebou.

Někdy můžete mít strach ze svých tajných tužeb, pokud je ovšem budete potlačovat, nikdy nebudete úplní. Musíte se mít rádi se vším všudy, s těmi negativními i pozitivními stránkami. Jenom se naučte, jak tu negativní stránku ventilovat zdravě ze sebe pryč. 

Začnete přemýšlet o změně svého vzhledu. Chcete se ostříhat, dát si tetování nebo změnit styl oblékání? Protože i váš vzhled samozřejmě ukazuje, kdo doopravdy jste. Přestanete konečně obdivovat všechny okolo a začnete být sami sebou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Bydlení – to pro vás bude téma číslo jedna v roce 2023. Nemusíte se nutně stěhovat, ale spíše se budete zamýšlet nad hodnotou místa, kde žijete. Každým dnem si uvědomíte víc a víc, jaké máte štěstí. Díky tomu začnete i více pečovat o svůj interiér.

Pamatujte, že to, jak se cítíte doma, odráží vaši každodenní náladu. Udělejte si to tedy hezké, a hlavně podle vašich představ. Domov je bezpečné místo, kam se všichni rádi vracíme. 

V lásce se vám v roce 2023 bude dařit. Přestanete mít pocit, že musíte své city pořád dokazovat, paradoxně přestanete vztahy řešit, čímž se většina energií uvolní a bude to velice prospěšné. Tím, že si začnete vážit sami sebe, tak si vás budou mnohem více vážit i ostatní. 

Velkým tématem pro vás v roce 2023 bude také charita. Chcete podporovat dobro, nyní máte konečně finanční prostředky a čas rozhodnout se, co nebo koho chcete podpořit. O této činnosti nemusíte nikomu říkat, důležité je, aby vám to přinášelo pocit uspokojení. Zkuste podpořit i někoho známého, kdo třeba začíná podnikat nebo touží po otevření fitness centra. 

Zlepšete fyzickou kondici a imunitu, Zdroj: lzf / Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V roce 2023 se připravte na mnoho lží, které budou odhaleny. Bohužel zjistíte, že i lidé ve vašem nejbližším okolí nebyli vždy zcela upřímní, i když jste jim na 100 % věřili. Je důležité, abyste nepodléhali negativním emocím, jako je zrada, smutek nebo výčitky. Neberte si věci osobně.

Tato skutečnost vás dostane do nové společnosti lidí, kde se budete cítit velice dobře. Pochopíte, že všechno se děje z nějakého důvodu a jste přesně tam, kde máte být. Uděláte si nová přátelství, z nichž některá potrvají dlouhá léta. Zůstanete ale stále milí a laskaví i k lidem, kteří se k vám dříve nechovali úplně nejlépe. Víte totiž, že největší trest je jejich vlastní svědomí. 

V práci se moc změn konat nebude, utvrdíte se pouze v tom, že děláte věci správně a že směřujete správným směrem. Některý z kolegů vás inspiruje k novému sportu, který jste doposud nevyzkoušeli. Začnete s ním, abyste si zlepšili fyzickou kondici a imunitu.

Ke konci roku 2023 si ale uvědomíte, že to má prospěch hlavně na vaše psychické zdraví. Přestanete tolik oddělovat práci o osobní život, přestanete tak být v očích kolegů „robotem“.