Zjistěte, co Vás podle horoskopu čeká poslední jarní měsíc květen. Býci a Blíženci zažijí opravdové štěstí

Zjistěte, co Vás podle horoskopu čeká poslední jarní měsíc květen. Býci a Blíženci zažijí opravdové štěstí
Květen je měsícem, kdy se cítíme šťastněji než obvykle. Aby ne, ptáčci zpívají, květiny rozkvétají a lze zahlédnout i ta zvířata, která dříve nevylezla z úkrytů. Jak se Vám tento měsíc bude dařit v partnerském životě? Na to naleznete odpověď v tomto článku.

Pluto, pod jehož vlivem vždy zaznamenáme změny, se stane retrográdním. Bude nás provázet po celý květen. Někteří z nás si budou muset určit své priority. Nebudou stíhat vše najednou, přestože by si to přáli. Problémy mohou nastat 5. května, kdy Měsíc projde zatměním. Přečtěte si, jak uvedené události ovlivní Vaše znamení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátek měsíce pro Vás může být krušný. Je vysoce pravděpodobné, že kvůli partnerovi vyměníte své přátele za jiné. Můžete naštvat je i partnera, pokud si v prvním týdnu nedáte pozor na jazyk. Pokud vydržíte, o partnera nepřijdete a po zbytek května se Vám bude hodně dařit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Již od prvního květnového dne byste měli proměnit své sny v realitu. S partnerem se Vám podaří naprosto vše, nesmíte však čekat na úspěch, až se dostaví sám, bez Vašeho vlastního přičinění to opravdu nepůjde. Společná práce Vám půjde od ruky, doma se skvěle pobavíte a romantika také půjde hladce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Květen je šťastným měsícem a tento květen Vás učiní hodně šťastnými. V prvním týdnu se objeví problémy, ne však Vaše. Partner bude potřebovat Vaši pomoc a Vy se ochotně nabídnete, že mu pomůžete. Po zbytek měsíce se nemáte čeho obávat, to, co si budete přát, se Vám s trochou píle splní.

Rak (22. června – 22. července)

Váš partner se o Vás bude starat po celý květen. Také si najdete spoustu společných nových přátel, kteří by za vás dali ruku do ohně a do budoucnosti s nimi můžete počítat. Měli byste přehodnotit svůj názor na romantiku, držíte se příliš zpátky. Nakonec vyřešíte finanční problémy, nebude tudíž důvod k hádkám.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátek měsíce pro Vás bohužel nebude růžový. Budete přecitlivělí a na leccos zareagujete příliš negativně a agresivně. Partner to neocení a můžete zadělat na problémy či dokonce rozchod. Naštěstí v průběhu měsíce se opět udobříte.

Štíři by měli být opatrní s alkoholem. Mohl by jim uškodit.
Štíři by měli být opatrní s alkoholem. Mohl by jim uškodit. | Zdroj: agbstock / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Zpočátku můžete být pěkně hádaví, než se vše urovná. Měli byste se více věnovat sami sobě, ale také nezapomeňte na partnera. Nebuďte ve vztahu tolik důslední. Postupem času se vztah viditelně zlepší a Vy budete s partnerem mluvit klidně.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mít tendenci zapomínat na své přátele kvůli partnerovi, a to hlavně prvních sedm dní. Romantiku nepřehánějte, pouze by to Vaši lásku odradilo. Také se budete pravděpodobně nutit do společných činností, ale pouze takto se s partnerem sblížíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek 5. května se vyhněte alkoholu, jinak uděláte něco, čeho byste hořce litovali. V partnerském vztahu navíc bude platit, že čím více lásky budete chtít rozdat, tím více zklamání nakonec způsobíte. Hlavně nemyslete na nereálné cíle a hodně s partnerem komunikujte.

Střelci
Pro střelce bude květen opravdu štastný měsíc, který stráví s partnerem. | Zdroj: altafulla / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zejména začátkem měsíce byste měli odpočívat a nedělat unáhlená rozhodnutí, a to v partnerství platí dvojnásob. Je snadné se naštvat, avšak nenaštvat se je moudřejší. Brzy na to přijdete a díky Vašemu poznání pro Vás květen bude šťastným měsícem, který strávíte s partnerem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pozor na Vaši emocionální dostupnost. Můžete reagovat přehnaně, pokud nebudete dostatečně odpočatí, věnujte proto zvýšenou pozornost dostatku spánku a nebudete v přítomnosti partnera tolik hádaví. Jen na konci měsíce se zaměřte více na sebe a na rovnováhu mezi osobním a partnerským životem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zpočátku Vás něco bude štvát a Vy budete muset zjistit co. Partner se může cítit dotčen a nebude vědět, co Vám udělal. Bude Vám to trvat půl měsíce, než se Vaše chování stabilizuje. Jakmile se tak stane, budete se cítit šťastnější než kdy dříve a partnerovi se řádně omluvíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Poslouchejte svou intuici, vyřeší hodně Vašich problémů s partnerem. Doma ale budete chtít být sami, budete chtít tvořit. Může pár dní trvat, než odstraníte svůj blok, ale nakonec proměníte své sny ve skutečnost a zažijete pocit štěstí, což zvýší i Vaši radost z přítomnosti Vašeho partnera.