Bohyně, která představuje Vaši ženskou energii podle znamení zvěrokruhu

Bohyně, která představuje Vaši ženskou energii podle znamení zvěrokruhu
​​​​​​​Ohně, spravedlivosti nebo čistoty? Každá žena má určité osobnostní rysy, kterými vyniká. Vy nejste výjimkou. Přestože se můžete cítit nejedinečná, opak je pravdou. Vaše ženská energie je to, co Vás činí šťastnou. Co přesně symbolizuje Vaše ženská energie?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše ženská energie představuje bohyni Ohně. Jste nezávislá a nerada slyšíte, když Vám někdo říká, co máte dělat. Ve svém srdci jste stále dítě, které zkoumá vnější svět.

Býk (20. dubna – 20. května)

Svými vlastnostmi ztělesňujete bohyni Země. Jste starostlivá a také spravedlivá, avšak máte tendenci dělat ukvapená rozhodnutí, pokud se rozrušíte. Rozdáváte svou lásku mezi všechny.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše ženská energie je nejsilnější, pokud komunikujete, a představuje bohyni Vzduchu. Neustále toužíte po vzdělání, všechno Vás zajímá a jste nerozhodná. Máte-li nové nápady, jste šťastná.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše vnitřní bohyně je bohyně Emocionální hloubky, poněvadž se pro ostatní rozkrájíte, ale také potřebujete hodně času o samotě, abyste mohla přemýšlet, urovnat si myšlenky a dobít energii.

Lev (23. července – 22. srpna)

Stejně jako Beranky, také Vaši ženskou energii představuje bohyně Ohně. Je to z toho důvodu, že jste nejraději, když máte věci pod kontrolou. Také jednáte odlišně než většina lidí, když se cítíte špatně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Bohyně Čistoty je bohyně, s níž máte hodně společného. Máte smysl pro pořádek a jste loajální, ale také hodně přemýšlivá. Vaše intuice Vám většinou napovídá správně.

Váhy (23. září – 23. října)

Themis je řecká bohyně spravedlivosti, která představuje Vaši ženskou energii. Vždy se snažíte být spravedlivá a jednáte pro dobro společnosti, což Vás mnohdy činí nerozhodnou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše ženská energie má mnoho společného s bohyní tajemství a tantrické sexuální síly. Jak již z názvu vypovídá, nesvěřujete se jen tak ledakomu a máte silnou sexuální touhu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Bohyně Světla je ztělesněním Vaší ženské energie. Vždy jste pozitivní a tuto energii přenášíte na lidi ve Vašem okolí, mohou si s Vámi povídat naprosto o všem a mají z toho lepší náladu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste stabilní ve všem, co děláte, a proto Vaši ženskou energii představuje bohyně Stability a Země. Vždy jednáte podle pravidel a tím udržujete svou osobní rovnováhu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Bohyně Nezávislosti je spojena s Vaší ženskou energií. Chcete projevovat lásku, ale zároveň chcete být naprosto nezávislá. Vaše energie se naplno projeví, pokud nejednáte pod tlakem ostatních.

Ryby (19. února – 20. března)

Nestydíte se ukázat svou zranitelnost a pomáháte ostatním lidem. Vaše ženská energie představuje bohyně Léčení. Pokud pomáháte ostatním lidem, cítíte se skvěle.

Zdroj článku: