Novoroční horoskop pro nezadané. Čeká v lednu láska právě na vás?

Novoroční horoskop pro nezadané. Čeká v lednu láska právě na vás?
Jste nezadaní a toužíte po lásce? Přinese vám lásku hned první měsíc nového roku? Nebo si budete muset na své štěstí v lásce ještě nějakou chvíli počkat? 

Ve dvou se to lépe táhne. Ne každý ale má to štěstí, že už svou milovanou polovičku potkal. Kterým znamením se to ale v lednu změní a konečně potkají člověka, který rozehřeje jejich srdce? Prožijete v lednu dny plné romantiky a lásky, nebo si zimní čas budete užívat spíše s kamarády a rodinou? Pojďme se na to společně podívat. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Leden pro vás nebude zrovna měsícem lásky. Zaměřte se raději na kamarády a věnuje jim více času. Můžete společně například sportovat a vyzkoušet některé kolektivní sporty. Nejenže si užijete spoustu zábavy, ale uděláte také něco pro své zdraví a postavu. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Po lásce toužíte až příliš. Sníte o člověku, se kterým založíte rodinu a který vás bude bezmezně milovat. Sníte o tom každý den, ale doma pod peřinou svou lásku nenajdete. Odpoutejte se od této potřeby a raději běžte ven a poznávejte nové lidi. Třeba mezi nimi bude osoba, která vám vaše přání nakonec splní. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Láska už pomalu klepe na vaše dveře. Leden sice možná nebude naplněn přímo romantikou, ale poznáte člověka, se kterým vám bude velmi dobře a probudí ve vás city, které jste již dlouho nezažily. Za nějakou dobu se z vás může stát krásný pár. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Nepropadejte panice. V lednu budete hodně přemýšlet nad tím, proč se vám v lásce nedaří. Budete se nořit do těchto negativních pocitů, můžete tak přehlédnout skvělou příležitost, kterou vám osud nabízí. Vše přijde ve správný čas a vy se zatím zaměřte hlavně na sebe. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Leden bude měsícem, ve kterém můžete počkat úžasného člověka. Dokonce se může jednat o lásku na první pohled. Zahoďte strach a pusťte se do nového vztahu naplno. Tento člověk vás bude mít opravdu rád a bude ochotný pro vás udělat cokoli. S tímto člověkem budete opravdu v bezpečí. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Velká láska je pro vás připravena a čeká jen na vás. Vy se jí ale podvědomě bráníte, protože si nejste jisti, zda jste na ni připravení. Nemějte strach. Všechno bude v pořádku. Jen k sobě buďte upřímní. Nezakrývejte své pocity a přiznejte si, co v životě potřebujete a po čem opravdu toužíte. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Na lásku nebudete mít v lednu vůbec pomyšlení. Uvědomíte si, že láska není právě teď to, co potřebujete. Chcete si užívat volný čas s přáteli a sami se sebou. Dopřejte si dostatek času a dělejte to, co vás opravdu baví. To je vaše cesta ke štěstí a lásce. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Lásku budete mít vedle sebe. Vy ale raději budete předstírat, že ji nevidíte. Máte strach, že zažijete další zklamání. Kvůli tomu se ale můžete připravit o člověka, se kterým na vás čeká krásná budoucnost. Otevřete nejen své oči, ale také srdce

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

V lednu možná svou pravou lásku nepotkáte, ale otevřete si k ní cestu. Začnete pracovat na svém sebevědomí a psychice. Uvědomíte si, co od lásky a života očekáváte, a co naopak ve vztahu nejste ochotní akceptovat. Díky tomu budete na lásku připravení a nebudete se jí tolik bát. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

V lednu na vás čekají nová seznámení. Nebojte se seznamování a randění a přijměte situace tak, jak k vám přicházejí. Nestavějte si vzdušné zámky, ale zároveň mějte své srdce otevřené a dejte nové osobě šanci. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

V lednu na vás čeká velmi důležitý úkol. Lásku sice nepotkáte, ale už brzo se jí dočkáte. Do té doby se zaměřte na sebe. Srovnejte si myšlenky a uvědomte si, co od vztahu opravdu vyžadujete. Důležité je také vyléčit své srdce od staré křivdy. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Láska na vás v lednu čeká. A dost možná už tohoto člověka znáte. Může se dokonce jednat o bývalého partnera/partnerku. Odpustíte si a začnete zase od začátku. Čekají na vás krásné dny plné radosti a smíchu. Přistupujte k této obnově vztahu jako ke křehké rostlince a buďte opatrní na vytahování minulosti. 

Zdroj článku:
  • Autorský text