Páteční andělská proroctví: Raci, spojte se s rodinou, Váhy, přátelé jsou vaše síla

Páteční andělská proroctví: Raci, spojte se s rodinou, Váhy, přátelé jsou vaše síla
Začíná víkend a to je pravá doba na konání dobrých skutků. Andělé se o nás starají neustále, proto bychom jim měli čas od času usnadnit práci. Nic na nás nevrhne tak jasné světlo jako služby druhým lidem. Co se andělé snaží sdělit právě vám?

Odháníme-li ostatní lidi, kteří se nám snaží pomoci, to je jako odhánět anděly samotné. Právě oni k nám tyto dobré duše posílají, pokud potřebujeme pomoc. Lidé mají tendenci věřit, že jsou vděční za všechno, co je potká, ale pokud se dostanou do úzkých, nehledí na ostatní. Měli bychom procvičovat svou vděčnost a učinit tak svět lepším místem. Jak můžete pomoci svému okolí vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete-li získat na svůj problém více úhlů pohledu, podívejte se na něj nevinnýma očima. Představte si, že se jedná o problém někoho jiného, a zamyslete se nad tím, co byste dotyčnému poradili vy. Buďte k sobě upřímní, nenechte se ovlivnit svými momentálními pocity.

Tip: Začněte více radit ostatním lidem. Poté se jich zeptejte, jak to dopadlo. To vám pomůže začít řešit problémy efektivněji a s větším nadhledem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neotáčejte se k ostatním zády a nepředstírejte, že na něco nemáte svůj vlastní názor. Neexistuje informace, která by vás nechala zcela chladnými. Ve svém nitru buď máte radost nebo zaznamenáte negativní pocity, ale nikdy nezaslechnete nic, co by vás ani trochu nezajímalo.

Tip: Přišel-li si k vám někdo pro radu, je lepší poukázat na jeho chyby než předstírat, že je v tom naprosto nevinně, a konejšit ho.

Neotáčejte se k druhým zády
Neotáčejte se k druhým zády | Zdroj: Cast Of Thousands / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Buďte citlivější k dobrým věcem, které vás potkávají každým dnem. Přílišné množství stresu vám brání vnímat svět takový, jaký je, se všemi pozitivy, které vám posíláme. Pokud se cítíte ublížení, jste silně zaujatí vůči ostatním, a zraňujete je svými slovy.

Tip: Než někoho urazíte, řekněte si svou větu v duchu a představte si, že ji někdo řekne vám. Pomohou vám tato slova nebo vám pouze ublíží?

Rak (22. června – 22. července)

Tolik chcete pomáhat cizím lidem, že zapomínáte na své blízké, a to hlavně ty nejbližší. Pomozte jim vidět svět jako místo, kde jsou v bezpečí. Právě nyní mohou někoho z vaší rodiny přemáhat pocity viny a beznaděje a vy jste příliš zaneprázdněni pomocí jiným lidem.

Tip: Navštivte svou rodinu, hlavně ty členy, které jste dlouho neviděli. Mají vám co říci.

Lev (23. července – 22. srpna)

Neustále otálíte s vylepšením, které dokáže změnit svět k lepšímu! Seberte odvahu a ukažte celému lidstvu, jak by se jeden měl chovat ke druhému. Neuvědomujete si, kolik síly ve vás dřímá a čeká na probuzení.

Tip: Nebojte se projevit svůj názor i před lidmi, které vůbec neznáte. Slyšíte-li hádku a nesouhlasíte s ní, řekněte to těm lidem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve vašem životě existují určité problémy, které se snažíme vyřešit. Dokud ale neuznáte, že tyto problémy existují, nemůžeme vám plně pomoci. Jste napjatí a proto naše rady neslyšíte. Relaxujte, poté si uvědomte, že před určitými potížemi utíkáte, a poté zjistíte, že řešení je hodně jednoduché.

Tip: Všímejte si, jak reagujete, když vám někdo vyčte to či ono. Vaše reakce vás nejspíše překvapí, pokud si je začnete více uvědomovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne všechno zvládnete sami. Nebojte se nás požádat o pomoc, pokud si myslíte, že jste celému světu ukradení. Není to pravda, jen se momentálně nestýkáte s těmi správnými lidmi. Opravdový přítel je ten, který tu pro vás je v těch nejtěžších chvílích, a vy ho teprve musíte najít.

Tip: Máte-li problém s nízkých sebevědomím, pomyslete na to, že neustále stojíme u vás a hlídáme, abyste všechen ten stres zvládli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Posaďte se v tichém prostředí, kde vás nic nebude rušit, a popřemýšlejte nad svými úspěchy. Zjistíte, že ačkoli vám kdokoli může tvrdit opak, jsou právem zasloužené. Těmito myšlenkami nás přivoláte. Problémy, které vás trápí, již nebudou tak nezvladatelné.

Tip: Někdy má každý pocit, že je tou nejhorší osobou na světě. Kdokoli s vámi přestal komunikovat, bylo to jeho rozhodnutí a vy s ním ve skutečnosti nemáte nic společného.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vyjasněte si, co ve skutečnosti chcete. Prožíváte těžší období, kdy si myslíte, že jste pro každého člověka zklamáním. Tím, že přestanete dělat pouze to, co po vás ostatní požadují, se zbavíte pocitu, že nikam nezapadáte. Zaměřte se více na sebe a nedělejte nic, s čím nesouhlasíte.

Tip: Někteří lidé se naučili vás využívat. S těmito jedinci se raději přestaňte stýkat, pouze vám způsobují trápení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vašem okolí je hodně lidí, kteří vám závidějí úspěch, majetek, bydlení i lidi, s nimiž se často stýkáte. Nic si z jejich řečí nedělejte, promlouvá z nich závist. Takovíto lidé nikdy nebudou tak úspěšní jako vy, proto neexistuje důvod, proč se nad jejich slovy pozastavovat.

Tip: Nehádejte se s lidmi, jinak dokážete, že nejste o nic lepší než oni. Spíše se zaměřte na svůj život, jak ho učinit ještě lepším pro vás samotné.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neváhejte se na nás obrátit, ať už potřebujete pomoc s čímkoli. Nestaráme se pouze o vaše všední problémy, potřebujete-li se něco nového naučit, ale zrovna vám to do hlavy příliš nejde, pomůžeme vám s lepším soustředěním.

Tip: Zeptejte se nás i v případě, kdy nebudete vědět, jak správně pomoci někomu jinému.

Ryby (19. února – 20. března)

Udělejte si radost, dělejte to, co vás baví. Ze svých koníčků můžete udělat skvělou příležitost na seznámení se s lidmi, kteří sdílejí tyto zájmy. Jakmile získáte někoho, který má podobný způsob myšlení jako vy, řešení vašich problémů již nebude takový problém.

Tip: Potřebujete-li se uvolnit, sledování východu či západu slunce vám poskytne potřebné uvolnění.

Zdroj článku:
  • Autorský text