Andělská poselství na čtvrtek – Vodnáři, vydejte se novou cestou, Berani, buďte více flexibilní

Andělská poselství na čtvrtek – Vodnáři, vydejte se novou cestou, Berani, buďte více flexibilní
Náš život je jedna velká cesta, která se větví na mnoho rozcestí. Občas je těžké odhadnout, kterou cestou bychom se měli vydat, abychom dosáhli štěstí. Jenže samotná ta cesta je plná štěstí. Andělé si přejí, abychom se nehonili za cíli, ale užívali si i samotnou cestu. Co ještě radí přímo vám?

Někdy nás to táhne k jednomu rozhodnutí více než ke druhému. Andělé nám našeptávají, které je pro nás mnohem lepší. Samotná schopnost zastavit se a užít si to, co nyní vlastníme, je moudrá vlastnost. Každý ji má v sobě, ale většina z nás jí nevyužívá. Přitom se jedná o nekonečný zdroj štěstí. Přečtěte si, co by vám andělé rádi sdělili dnes.

Beran (21. března – 19. dubna)

Při řešení jakéhokoli problému buďte flexibilní. Je-li zapotřebí, poraďte se s někým blízkým, než se rozhodnete jednat. Pokud vám lidé říkají, abyste něco nedělali, je dobré se zamyslet nad tím, zda nemohou mít pravdu.

Andělská rada: To nejhorší, co můžete udělat, je začít se mstít, pokud se setkáte s odmítnutím. Napřed důkladně přemýšlejte, poté jednejte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nápady, které se zrodí ve vaší hlavě, se nemusejí setkat s úspěchem. Nikoli proto, že by byly špatné, nýbrž proto, že jsou tak promyšlené, že je většina lidí nedokáže pochopit. Chcete-li se o ně podělit, zkuste zvolit jednodušší vysvětlení.

Andělská rada: Můžete pocítit nechuť sdílet své plány a myšlenky. Je to tím, že jste nenašli ty správné lidi, kteří ocení vaši píli při vymýšlení.

Blíženci (21. května – 21. června)

Více sdílejte své myšlenky s ostatními. Lidé nemusejí pochopit vaše vzorce chování, pokud zůstanete tak tajemnými. Zároveň nepřeskakujte od jedné věci ke druhé a od druhé zase k první, budete méně frustrováni a více snesete přítomnost lidí, kteří vás mají rádi.

Andělská rada: Experimentujte a zkoušejte nové věci, ale nevrhejte se do toho sami. Máte přátele, kteří vás rádi podrží, kdykoli budete potřebovat. Buďte více klidní a vaši přátelé se vám přestanou jevit naštvaní.

Dělejte věci postupně, budete se méně stresovat
Dělejte věci postupně, budete se méně stresovat | Zdroj: siro46 / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Někdy je nutné přehodnotit vše, co jste v životě doposud dokázali. Žít v chaosu nikdo nechce, avšak vy se v něm vědomě držíte. Nedokážete vycítit přítomnost štěstí kolem vás. Změňte to tím, že se rozhlédnete kolem sebe. Jste-li odmítnuti, najděte v tom pozitiva.

Andělská rada: Všechno je to o pohledu na život. Změňte pohled na katastrofu, která se vám stala, a uvidíte nové možnosti osobního růstu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Važte svých slov. Ne vždy je nutné říkat to, co máte na jazyku. Jste-li smutní či nešťastní, nejspíše řeknete něco, co nepůjde vzít zpátky. Meditace je dobrý způsob, jak se naučit žít se svými emocemi tak, aby to neublížilo nikomu z vašeho okolí.

Andělská rada: Nejkritičtější pro vás jsou rozhovory o politice a jí podobných tématech. Bavte se s ostatními o něčem veselejším, snažte se jim zlepšit náladu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Riskování slibuje mnohdy lákavou odměnu, moudřejší je neriskovat a vybrat si cestu, která je zdlouhavější a plná překážek, ale na jejíž zdolání můžete být právem hrdí. Chcete-li i tak zariskovat, ujistěte se, že nemůžete prohrát a nikomu jinému neublížíte.

Andělská rada: Láká-li vás snadná cesta, s někým si o tom promluvte. Váš rádce vám může sdělit všechny nevýhody vašeho potenciálního rozhodnutí.

Váhy (23. září – 23. října)

Nehleďte tolik na názory jiných lidí. Ti, kteří vám nabízejí svůj názor na vaše finance, nesdílejí váš život ani mu nevelí. To samé platí o lásce, práci či přátelích. Také nevěřte lidem, kteří vám dnes něco slíbí, byli byste jen a jen zklamaní.

Andělská rada: Buďte připraveni na všechnu nepřízeň osudu. Když budete čekat horší variantu výsledku a nakonec se nevyplní, budete mile překvapeni a šťastní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy vám nejlepší přátelé vyhoví a budou vám k dispozici, když je zrovna budete připravovat. Příliš na ně nespoléhejte a vymyslete si záložní plán. Také se připravte na nepěkná slova, pokud jste někoho ze svých přátel předchozí den urazili.

Andělská rada: Vaše nejhorší vlastnosti jsou žárlivost a zášť. Společně s hněvem se jim snažte pokud možno vyhnout, nebo si zhoršíte své již existující problémy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne vždy se vyplatí s někým spolupracovat. Vy máte jiný názor na dokončení projektu a každá další osoba má ten svůj. Snažte se najít kompromis místo toho, abyste ostatní přesvědčovali, že váš názor je ten nejlepší. Smějte se svým chybám, pokud nastanou, místo výbuchů vzteku.

Andělská rada: Ve všech svých chybách i chybách jiných lidí hledejte inspiraci, která vám napoví, jak postupovat dál. Poraďte jiným, když si nevědí rady.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vnímejte to, co vám lidé povídají. Vaše odvážné plány se nemusejí setkat s úspěchem, pokud se neporadíte s jinými lidmi. Nenoste své osobní problémy do práce ani pracovní problémy domů, jinak vám hrozí syndrom vyhoření.

Andělská rada: Občas je těžké posoudit, kdy je váš plán až příliš inteligentní na to, aby jej ostatní lidé pochopili. Někdy jsou lidé dle svých slov připraveni na změnu, ale nechtějí slyšet nové nápady. Naučte se, kdy se o čem zmínit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je potřeba vyjet ze starých kolejí a vydat se novou cestou. Opakujete tu samou denní rutinu každý den a nedokážete se radovat ze svého života. Změňte to. Budete překvapeni, jak se náhle celý svět vybarví.

Andělská rada: Lidé vám říkají, co máte a nemáte dělat, ale jste to pouze vy sami, kdo musí rozhodnout o vašem životě. Dělejte to, co vás baví a naplňuje.

Ryby (19. února – 20. března)

Neberte ostatní lidi za každé slovo. Vaše upovídanost se nemusí nutně vyplatit. Obzvláště není vhodné si půjčovat peníze od lidí, které neznáte dobře. Později byste se topili v dluzích. Své přátele příliš nekontaktujte, dnes byste je obtěžovali.

Andělská rada: Berte život s humorem, ne příliš osobně. Vyřešte svůj problém v klidu, nehněvejte se na nikoho za to, v jaké situaci se nyní nacházíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text