Robot nebo mimozemšťan – to vás napadne, když zapátráte v životě Cristiana Ronalda

Robot nebo mimozemšťan – to vás napadne, když zapátráte v životě Cristiana Ronalda
Mezi rekordmany sociálních sítí rozhodně patří fotbalový mág Cristiano Ronaldo. Jen na Instagramu jeho účet sleduje 239 milionů fanoušků z celého světa. Není se tedy čemu divit, že si úspěšného fotbalistu předchází všechny světové značky od výrobců parfémů po obuvníky.

Pojďme zapátrat v jeho soukromém životě, který tento sportovec sice občas rád prezentuje na svých fotkách, ale nerad o něm mluví.

Fotbalista má například velice svérázný přístup k jídlu a všichni z jeho okolí se jeho režimu musí přizpůsobit. V jeho domech například nesmí být ani kapka alkoholu. Fotbalista prosazuje k pití hlavně vodu a ovocné šťávy.

Pokud byste zasedli s tímto krasavcem ke stolu, nejspíš by vás pohostil neslaným, nemastným kouskem kuřecích prsíček. Cristiano si až fanaticky hlídá životosprávu, jí každé 3-4 hodiny malé porce stravy. Většinou jde o netučné drůbeží maso, vlákninu, obiloviny a vitamíny. Jídlo konzumované 6x za den má udržet metabolismus neustále aktivní.

A to není největší podivnost. Fotbalista spí přesně 7,5 hodiny denně, ale spánek má rozdělený do pěti cyklů, zase kvůli aktivnímu metabolismu. Jak asi trénuje?

Kromě fotbalového tréningu 5x týdně cvičí v posilovně, běhá, plave a cvičí pilates kvůli tvarování těla.

Jeden z jeho spoluhráčů z Realu Madrid popsal, jak se hráči po tréninku rozcházeli za svými přítelkyněmi a Ronaldo si šel na 40 minut lehnout do vany s ledem, aby si regeneroval organismus.

Spoluhráči se k němu na večeři nehrnou. Už ví, že dostanou jen kousek kuřete a zeleninu s vodou a hned po jídle je Cristiano nutí k hraní s míčem nebo k plavání.

Bohatý fotbalista si nechal postavit pořádnou garáž a v ní má asi dvacet rychlých aut, většinou z limitovaných sérií, nebo vyrobených na zakázku. Pokud čekáte, že se někdy jde pobavit a pořádně si zajezdit, tak to ani náhodou. Nikdy neplatil pokutu za rychlou jízdu.

Cristiano Ronaldo je také velice pověrčivý. Zásadně si navléká vždy jako první pravou ponožku a na hřiště vstupuje pravou nohou. V letadle sedí vždy v přední řadě a když cestuje autobusem, sedí vždy vzadu.

Je velice fixovaný na matku. Tento vztah odradil i jeho první vážnou známost, modelku Irinu Shayk, která s fotbalistou 5 let žila. Irina nezvládla neustálé podceňování a srovnávání s ideální matkou.

Pokud vám vrtá hlavou, k čemu má tato sportovní celebrita tolik peněz, tak je umí i utrácet. Koupil si třeba za 2 miliony EUR z NASA zařízení, kde může běhat a cvičit ve stavu beztíže. Když se ženil jeho sportovní agent, dal mu svatebním darem jeden z řeckých ostrovů za 50 milionů EUR.

Sportovec, který obdivuje Angelinu Jolie je trochu zženštilý. Čeká neustále chválu a obdiv, je posedlý svým vzhledem, i během zápasu si upravuje vlasy.

A aby nebyl úplně ideální, tak je třeba také vědět, že měl daňové uniky a jen na pokutách zaplatil 19 milionů EUR. Také měl v roce 2009 problém s obviněním ze znásilnění, který urovnal finančním vyrovnáním.

Na kluka, kterého jeho první fotbalový tým vyměnil za 20 míčů to je ale poměrně slušná kariéra, co říkáte?