Sny o nevěře: Odhalují vnitřní konflikty a kořeny nedůvěry

Sny o nevěře: Odhalují vnitřní konflikty a kořeny nedůvěry
Sen je vždy velmi osobním vzkazem z vnitřního světa snícího. Opakující sny k nám promlouvají o to intenzivněji – přinášejí naléhavé téma, kterému se v životě nevěnujeme. Sny o partnerství se dotýkají našeho nejhlubšího já a mohou zcela změnit pohled na sebe sama.

Sen, ve kterém jsem nevěrný/á

Pokud ve snu potkáme spřízněnou duši, s kterou přirozeně splyneme a necítíme žádné výčitky svědomí vůči současnému partnerovi, zpravidla je to znamením něčeho nového v našem současném životě. Nemusí to být viditelný prvek, pravděpodobně jsme se posunuli na úrovni vědomí o kus dál, otevřel se nám jiný obzor, přijali jsme jeden ze svých stínů. Takové milování ve snu nemusí být nutně se současným partnerem a neznamená to pro náš vztah nic významného. Naopak krásné milování ve snu, ať už s kýmkoliv, je pro naše partnerství obohacením. 

Čtěte také: Cesta od nevěry k obnově vztahu: Jak obnovit důvěru a vytvořit bezpečný přístav

Pokud je sen plný výčitek a obviňování nebo jsme dokonce s milencem přistiženi, stojí za to se zamyslet nad skutečnou vinou v našem životě. Milenec ve snu představuje naši touhu po životním naplnění. Něco si přejeme uskutečnit, proměnit, ale nedovolíme si to. Jestliže se vám takový sen vrací, pojmenujte si pocity ze snu a najděte je i v životě. Nejste-li v partnerství spokojení, ale ve snech se oddáváte milování s někým jiným, toužíte po jednotě se svým současným partnerem. Zamyslete se nad tím, co vám v intimním životě chybí a citlivě to s vaším milovaným proberte. 

Čtěte také: Jaké jsou nejčastější zábrany při sexu a umíme je řešit?

Zdroj: Autor: Impact Photography / Shutterstock

Partner/ka je mi ve snu nevěrná

Sen, ve kterém nás ten nejbližší podvádí, se může stát skutečnou noční můrou. Značí nám nedůvěru ve vztah, ale především nízkou sebelásku. Zapátrejte po kořenech nedůvěry, nikoliv v partnerově mobilu, ale ve svém srdci. Jaká je vaše sebedůvěra? Věříte si nebo se stále srovnáváte s okolím? Začněte si budovat pevný most ke svému srdci. Dělejte věci, které vás těší, naplňují, a skrze které si upevňujete víru ve své schopnosti.

Protože teprve láskou sami k sobě si otevíráme cestu k upřímnému a zdravému partnerství.