Andělská poselství na příští týden: Berany čeká risk, Blížence komunikace a Štíry odvaha

Andělská poselství na příští týden: Berany čeká risk, Blížence komunikace a Štíry odvaha
Andělská poselství je výjimečný způsob, jak získat moudrost a inspiraci pro svůj život. Andělé jsou duchovní bytosti, které nám poskytují svou podporu a pomoc v každodenním životě.

Andělská poselství může být velmi užitečné pro každého, kdo se cítí zmatený nebo ztracený a potřebuje jasný směr. Následující horoskop přináší Andělská poselství pro příští týden pro každé znamení.

Beran (21.3. - 20.4.)

Andělské poselství pro Berany hovoří o potřebě být odvážný a riskovat. Anděl, který vás chrání, je Michael. Je to mocný anděl, který pomáhá lidem najít sílu a odvahu. Měli byste se pokusit překonat své strachy a být odvážnější v každodenním životě. Anděl Michael vám pomůže získat potřebnou sílu a odvahu.

Býk (21.4. - 21.5.)

Andělské poselství sděluje Býkům, aby našli rovnováhu mezi prací a volným časem. Andělem, který vás podporuje, je Chamuel. Je to anděl lásky a míru, který pomáhá lidem najít harmonii a rovnováhu v každodenním životě. Najděte si čas na relaxaci a zábavu, abyste se mohli uvolnit a načerpat novou energii.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pro Blížence andělské poselství hovoří o potřebě komunikace a sdílení svých myšlenek a pocitů s ostatními. Andělem, který vás chrání, je Gabriel. Je to anděl komunikace a sdílení informací, který pomáhá lidem najít sílu a odvahu mluvit pravdu. Měli byste být otevření a upřímní v komunikaci s ostatními, abyste se mohli zbavit stresu a získat jasný pohled na svůj život.

Rak (22.6. - 22.7.)

Anděl Muriel vám sděluje, že potřebujete důvěru v život a ve svůj vlastní osud. Muriel je anděl naděje a optimismu, který pomáhá lidem najít sílu a víru v sebe sama. Uvolněte se a přestaňte se starat o drobnosti, a místo toho se zaměřte na to, co je pro vás důležité.

Lev (23.7. - 23.8.)

Andělské poselství pro Lvy hovoří o potřebě být vděčný a ocenit to, co máte. Andělem, který vás chrání, je Raziel. Je to anděl moudrosti a poznání, který pomáhá lidem najít radost v životě a ocenit to, co mají. Měli byste být vděční za všechny své zdroje, ať už jsou to lidé, peníze nebo zdraví. Anděl Raziel vám pomůže najít radost v životě a vidět svět kolem sebe v jasnějším světle.

Panna (24.8. - 23.9.)

Anděl Metatron vám sděluje, že byste měli  přijmout pomoc od ostatních. Je to anděl duchovního růstu a poznání, který pomáhá lidem najít své místo ve světě. Měli byste si nechat pomoci, když to potřebujete. Anděl Metatron vám pomůže najít rovnováhu mezi vaší nezávislostí a potřebou pomoci od ostatních.

Anděl Metatron vzkazuje: nechte si pomoci!
Anděl Metatron vzkazuje: nechte si pomoci! | Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Váhy (24.9. - 23.10.)

Andělské poselství pro Váhy hovoří o potřebě najít rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Andělem, který vás chrání, je Jofiel. Je to anděl krásy a harmonie, který pomáhá lidem najít rovnováhu v životě. Najděte způsob, jak si udělat čas na své zájmy a koníčky, a zároveň se věnovat své práci. Anděl Jofiel vám pomůže najít rovnováhu mezi vaším osobním a pracovním životem.

Štír (24.10. - 22.11.)

Anděl Azrael vám říká, abyste žili svůj život naplno. Je to anděl transformace a uzdravení, který pomáhá lidem najít smysl života a pochopit, že každá zkušenost má svůj důvod. Přestaňte se obávat a nechte se vést svým srdcem. Anděl Azrael vám pomůže najít odvahu.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Andělské poselství pro Střelce hovoří o potřebě být trpělivý a vytrvalý. Andělem, který vás chrání, je Zadkiel. Je to anděl odpuštění a laskavosti, který pomáhá lidem najít trpělivost a vytrvalost. Buďte trpěliví a nevzdávejte se, i když se zdá, že se nic neděje. Anděl Zadkiel vám pomůže najít sílu a trpělivost v těžkých chvílích.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Andělské poselství sděluje Kozorohům o potřebě najít si čas na odpočinek a relaxaci. Andělem, který vás chrání, je Cassiel. Je to anděl zpomalení a odpočinku, který pomáhá lidem najít si čas na regeneraci a odpočinek. Najděte způsob, jak si odpočinout a načerpat novou energii, a zároveň nezapomínat na své povinnosti. Anděl Cassiel vám pomůže najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

Vodnář (21.1. - 19.2.)

Andělské poselství pro Vodnáře hovoří o potřebě být otevřený novým možnostem a změnám. Andělem, který vás chrání, je Uriel. Je to anděl osvícení a pochopení, který pomáhá lidem najít cestu ke svému vnitřnímu já a být otevřený novým zkušenostem. Buďte otevření novým možnostem a změnám a nebraňte se novým zkušenostem. Anděl Uriel vám pomůže najít cestu ke svému vnitřnímu já a být otevřený novým možnostem.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Anděl Asariel vám sděluje, že máte být vnímaví a otevření. Je to anděl lásky a soucitu, který pomáhá lidem najít cestu ke svému srdci a být vnímavý k potřebám druhých. Buďte vnímaví a srdcem otevření, a nebraňte se projevovat své city. Anděl Asariel vám pomůže najít sílu a odvahu projevit své city a být vnímavý k potřebám druhých.

Závěrem bych ráda zdůraznila, že andělské poselství je pro každé znamení unikátní a má specifický význam. Andělé nás mohou vést a chránit na naší životní cestě, poskytovat nám podporu, trpělivost a pochopení, když to nejvíce potřebujeme. Je důležité si uvědomit, že andělé jsou vždy s námi a jsou připraveni nám pomoci a poskytnout nám odpovědi na naše otázky. Pokud tedy cítíte potřebu, můžete se obrátit na svého anděla strážného a požádat ho o pomoc. Andělské poselství nám může pomoci najít vnitřní klid, moudrost a sílu na naší životní cestě.

Zdroje článku:
  • angelarium.net,
  • Patricia Papps - "The Angels of the Zodiac",
  • Hazel Raven - "The Angel Bible"