Týdenní horoskop od 16. srpna: Blížence potká velká láska, Střelci si posvítí na zlozvyky a Vodnáři budou obdařeni nápady

Týdenní horoskop od 16. srpna: Blížence potká velká láska, Střelci si posvítí na zlozvyky a Vodnáři budou obdařeni nápady
Co čeká jednotlivá znamení v tomto týdnu? Podívejte se, kdo bude úspěšný a kdo by si měl raději vzít dovolenou.

Beran

Nezadaným se naskytne příležitost k seznámení a páry by si mohly udělat více času na vážnější rozhovory. Čím otevřenější budete, tím víc šance k prohloubení vztahu dostanete.

Býk

Nyní je to správné období k oprášení starého cvičebního plánu. Nenechte se odradit prvními neúspěchy, v aktivitě vytrvejte dokud se nebudete cítit lépe. Zkuste přemluvit své kamarády, ať se k vám připojí a sportujte společně.

Blíženci

Pokud jste čekali na velkou letní lásku, pravděpodobně je právě na cestě k vám. Choďte do společnosti a nepromarněte žádnou příležitost k seznámení. Jste-li zadaní, najděte si více času jeden na druhého. Domluvte si hlídání pro děti, vezměte si volno z práce a udělejte pro váš vztah něco výjimečného.

Rak

Dejte si pozor na stres a přetížení. Spíše se v posledních letních týdnech pokuste více zaměřit na oslavy a odpočinek. Ale spíš než abyste se sháněli po nejlepším kousku masa ke grilování, opusťte své dokonalé představy a uvolněte se.  

Lev

Tento týden budete přímo ve svém živlu. Chopte se vůdčí role a podělte se o své návrhy. Pokud vás napadnou nějaké inovace, s jejich realizací neváhejte. Obzvlášť úspěšní můžete být při akcích ve venkovních prostorách. 

Panna

Zkuste s výjimkou svých narozenin rozumně nakládat s výdaji. Přemýšlejte, jaké zážitky si můžete dopřát, aniž byste museli utratit všechny peníze. Co můžete vyměnit s přáteli, co umíte doma uvařit a kdy jste naposledy byli na turistickém výšlapu bez návštěvy vyhlášené horské restaurace.

Váhy

Pokud odpovědi na důležité životní otázky hledáte u svých vzorů, zkuste více zapojit svou intuici. V tichých rozhovorech sami se sebou můžete objevit nová zákoutí své duše, které jste nevědomky potlačovali. 

Štír

Můžete toužit po větší stabilitě, než se vám dostává. Jste-li ve vztahu s někým, kdo před vámi neustále utíká, podělte se o své obavy. Vztah potřebuje podporu z obou stran. Pokud je založen na pevných základech, správná komunikace jej uvede opět do rovnováhy.

Střelec

Je čas se věnovat životosprávě, Střelci. Možná jste se nesli na vlně dlouhých letních večírků a do práce jste chodili rovnou ze zábavy. Posviťte si na své zlozvyky a udělejte vše co můžete, abyste se opět uvedli do zdravého stavu. Vpusťte trochu cvičení, zdravé stravy a odpočinku do každodenního života.

Kozoroh

Je o vás známo, že se někdy zapomenete v práci. Pokud je to alespoň trochu možné, neberte svou práci příliš vážně a věnujte se zase více svým zálibám, přátelům a rodině. Pokud jste nezadaní, do vašeho života může přijít vstoupit láska. Ale pozor, pravděpodobně neví, kde máte kancelář.

Vodnář 

Hlavu vám naplní inovativní a rozsáhlé nápady. Mohou se týkat vašeho milostného nebo rodinného života. Ale nemusíte se rovnou přestěhovat k milenci nebo vyměnit domov za dobrodružství. Zaměřte se více na detaily, které by vám mohly pomoct tam, kde se právě teď nacházíte. 

Ryby

Jste-li rozlítaní, omezte mezilidské vztahy na minimum. Neznamená to, že se zavřete doma, ale spíš se zaměřte na kvalitu před kvantitou. Vaše touha dělat a mít všechno je někdy neudržitelná. Vyberte si jednu oblast a v té se plně rozvíjejte. 

 

Zdroje: