Horoskop lásky na rok 2022

Horoskop lásky na rok 2022
Nový rok přináší v lásce některým znamením mnoho hojnosti a úspěchů při novém seznamování. Zjistěte, jestli čeká láska i vaše znamení a jestli přijdou v lásce nečekané komplikace!

Beran (21.3.-20.4.)

V prvních měsících se můžete vrhat do nezralých vztahů, a proto byste měli být opatrnější. Propadnete nějakému nadšení, ale bude to jen chvilková záležitost. Na jaře se dostává do znamení Berana Slunce a tím přináší také bezohlednost ve vztahu. V letních měsících budete plni vitality, ale lásku můžete začít postrádat. V podzimních měsících se dočkáte podpory od partnera.

Býk (21.4.-21.5.)

S přechodem do nového roku se budete chtít zbavit všeho nefungujícího. Poté se můžete setkat se žárlivostí, ale ta bude spojena s dlouhotrvajícími vztahy. Na počátku léta vám přicházející Venuše přinese samá pozitiva. Budete obdarovávání fyzickou náklonností. Na konci roku budete obklopeni láskou, především se prohloubí láska k dětem.

Blíženci (22.5.-21.6.)

V prvních měsících si budete protějšek vybírat za pouhým účelem nějakého zisku. Na počátku léta vás čeká cestování a s tím spojené navazování nových kontaktů. Během podzimu můžete něco nebo někoho velice impulzivně získat, ale nebudete vědět, jak s tím naložit a můžete to zase velmi brzy ztratit. Na konci roku vaše partnerství může utrpět nervovým napětím, ale bude to jen chvilková záležitost.

Rak (22.6.-22.7.)

V prvních měsících se setkáte s nějakým tajemstvím, které něco důležitého prozradí o vašem vztahu. Jarní měsíce pro vás také znamenají pevné vazby s rodinou a projeví se váš ochranitelský pud. V létě byste se měli více řídit svými pocity a můžete brzy dojít k nějakému překvapení. Na konci léta, kdy vstupuje Venuše do namění Raka, budete obdarováni láskou a sami ji hodně rozdáte.

Lev (23.7.-22.8.)

Slunce v prvních měsících zařídí mnoho energie pro vaše milostné vztahy. Budete vyhledávat vzrušení a zároveň romantiku. Na všechno budete mít dostatek energie a prohloubí se vztah i k vašim dětem. Ke konci léta budete naprosto oddáni svému protějšku a budete se cítit šťastni. V podzimních dnech budete navazovat nové vztahy, při kterých budete mít pocit, že jsou velmi silné, ale pozor, tyto vztahy nekončí manželstvím.

Panna (23.8.-22.9.)

V počátku roku se budete věnovat hlavně sami sobě. Je možné, že jste se za poslední dobu poněkud zanedbávali a chcete to vše nyní napravit. Na protějšek však budete klást velké nároky, a tak byste se neměli vrhat do ničeho nového, na co nejste připraveni.  

Váhy (23.9.-23.10.)

Vašemu znamení vládne planeta Venuše a vaše vztahy budou ideální takřka s každým. V podzimních měsících si budete užívat příjemnou atmosféru doma a budete se cítit naplnění. Venuše, která vstupuje na podzim do znamení Váhy, vám přináší nové možnosti. Máte šanci potkat velmi okouzlujícího partnera a vy jej se svým šarmem dokážete přitáhnout.  

Štír (24.10.-22.11.)

Bojovat budete zejména začátkem roku se žárlivostí nebo dokonce se závistí. Na jaře se už budete chtít vrhat do vážných vztahů a máte velký předpoklad k uzavření manželství. Pokud už v manželství jste, můžou se u vás nyní projevit majetnické sklony. Během léta budete až posedlí potřebou svůj protějšek měnit a vlastnit jej. Na podzim můžete trpět s pocity nejistoty.

Střelec (23.11-21.12.)

Na počátku roku budete především vyhledávat svobodu a budete plni energie. Mars, který vstupuje do Střelce, vám přináší velké uspokojení tužeb, ale pozor na to, po čem toužíte. Mars vám pomůže uspokojit pouze něco velkého. Jarní měsíce vám slibují dosažení veškerých snů, především díky vašemu silnému optimismu. Na konci roku budete pro svého partnera skvělým společníkem.

Kozoroh (22.12-20.1.)

Na počátku roku vstupuje do znamení Kozoroha planeta Venuše, která přináší změny týkající se lásky. Vaše láska k druhému však bude poněkud zdrženlivá a nedokážete otevřeně projevovat city. Vaši polovičku budete stále prověřovat, protože chcete mít ve vztahu jistotu. V dalším obdobím vás čeká jistá stagnace. Na podzim můžete mít k druhému až velice pedantské sklony.

Vodnář (21.1.-20.2.)

V prvních měsících u vás mohou nastat drastické změny, kdy si uvědomíte vlastní podstatu, a to vám pomůže uzavřít minulost. Na jaře vstoupí do Vodnáře Venuše, která vám konečně dodá stabilitu ve vztahu. Musíte si ale stanovit jasný cíl, bez toho se vztah může hned rozplynout. Letní měsíce přejí i dostatek sexu. Na podzim může přijít i rozchod a více se vám bude dařit s navazováním přátelských vztahů.

Ryby (21.2.-20.3)

Jupiter v Rybách formuje vaši přívětivost a dobrosrdečnost. Pokud jste si za poslední dobu prošli bolestným vztahem, budete v počátcích roku nedůvěřivý k novým známostem. V dalších měsících hrozí nereálná očekávání a budete mít tendenci utíkat od problémů. Na konci léta máte možnost potkat velmi chápavého partnera a vy leccos obětujete pro váš vztah. V manželství uplatníte vaši dobrou organizovanost.

Zdroj:

  • autorský text