Cikánský horoskop na duben: Svícen prožije významné období, Hvězdy by měla cestovat

Cikánský horoskop na duben: Svícen prožije významné období, Hvězdy by měla cestovat
Duben odstartujeme ve výrazně odlišné a mnohem lepší náladě. Můžeme také očekávat, že během dubna dojde k opravám a úpravám různých situací a také vztahů.

Element ohně, který bude vládnout v měsíci dubnu, je spojen s jiskrou života, nehynoucím světlem v nás všech a vášní, statečností a nadšením, které nás zvedá z postele a motivuje k tomu, co děláme. V úterý 11. dubna můžeme očekávat, že se Slunce a Jupiter každoročně zarovnají na své dráze, což bývá každým rokem příznivým dnem. Zaměřme se na to, za co jsme nejvíce vděční. 

Pohár (od 21. ledna do 19. února, korespondence s Vodnářem)

Duben má potenciál být pro vás velmi zábavným a rušným měsícem. Zaměřte se na dlouhodobé finanční plánování a způsoby, jak do sebe investovat. Udělejte si čas a buďte opatrní ohledně svých finančních návyků.

Kaple (od 20. února do 20. března, korespondence s Rybami)

V poslední době máte na mysli jen peníze, a to se v dohledné době nezmění. Pokud jste se v poslední době v této oblasti života cítili trochu ztraceni, snažte se na sebe nebýt přísní. Byly to matoucí časy, ale duben by měl nabídnout trochu jasnosti ohledně způsobů, jak se posunout vpřed.

Nůž (od 21. března do 20. dubna, korespondence s Beranem)

Slunce v Beranu vás rozzáří, zvýší vaši sebedůvěru a budete mít lepší pocit ze sebe sama. Nyní nastává období, kdy začnete přemítat. Budete chtít více cestovat, budete zaneprázdnění a pravděpodobně budete také trochu ztracení a zmatení. 

Koruna (od 21. dubna do 20. května, korespondence s Býkem)

Vaše finance a vaše kreativita bude během několika příštích měsíců v popředí a také udělají váš život o něco rušnějším. I když se během této doby můžete cítit zahlceni seznamem úkolů, ujistěte se, že si dáte dostatek prostoru, abyste je dokončili.

Svícen (od 21. května do 20. června, korespondence s Blíženci)

V dubnu budete prožívat významné období, kdy budete trochu vzdáleni od vašeho běžného každodenního života. Může to být skvělý čas na dlouhodobou dovolenou nebo cestu, zejména takovou, která vám poskytne prostor pro čas strávený v přírodě.

Dlouhá dovolená by mohla být v dubnu to pravé ořechové
Dlouhá dovolená by mohla být v dubnu to pravé ořechové | Zdroj: Day2505 / Shutterstock

Kolečko (od 21. června do 21. července, korespondence s Rakem)

V dubnu prožijete období orientované na svou kariéru a práci. Prožijete období opětovného spojení se starými přáteli a kolegy a může vám přinést skvělé pracovní kontakty.

Hvězda (od 22. července do 22. srpna korespondence se Lvem)

Pokud máte chuť cestovat, udělejte to v dubnu. Získáte silnější a nezbytný posun v pohledu na věc, který vám připomene vašeho vášnivého ducha.

Zvonek (od 23. srpna do 22. září, korespondence s Pannou)

Prožijete navenek klidnější období, ale zároveň silný čas pro vnitřní zpracování a léčení nějakého problému. Je důležité ctít to, čím procházíte a neuspěchat proces. Budete čelit emočnímu zranění a pokusům o vyléčení traumatu z minulosti. 

Mince (od 23. září do 22. října, korespondence s Váhami)

Duben pro vás bývá společenským časem, ale témata spojení a vztahů tu pro vás zůstanou po celý rok, a to díky událostem, které začínají v měsíci dubnu. 

Dýka (od 23. října do 21. listopadu, korespondence se Štírem)

Konečně závan čerstvého vzduchu. I když nejste přesně tam, kde byste chtěli být, jste na známějším nebo pohodlnějším místě, než jste byli v poslední době. Práce pravděpodobně zabrala od loňského podzimu velkou část vašeho života, ale nyní si užíváte.

Sekera (od 22. 11. do 21. 12. korespondence se Střelcem)

Duben je skvělý čas pro opětovné spojení s přáteli a také pro setkání s novými lidmi. Během této doby můžete více komunikovat, a to online nebo v reálném životě. 

Podkova (od 22. prosince do 20. ledna, korespondence s Kozorohem)

Jaký je to pocit trochu roztáhnout křídla? Pravděpodobně jste konečně opustili svou komfortní zónu. Necháte se směrovat přílivem a odlivem, aby vás zavedl tam, kam potřebujete.