Rak a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Rak a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Své přátelé považujete za součást rodiny. Rádi s nimi trávíte čas, telefonujete a píšete si spolu téměř každý den. Ale než opravdového kamaráda najdete, může vám to chvíli trvat.

Panna

S Pannou se budete všude cítit jako doma. Oba máte rádi útulný domov a rodinné zázemí. Spolu budete dávat přednost klidnému posezení před bouřlivými večírky. Panna vás ohromí svou pečlivostí a spolehlivostí a vy jí zase pomůžete uklidnit její pocuchané nervy. Toto přátelství je prostě na celý život.

Štír

Jste si navzájem hodně podobní. Oba přikládáte nejvyšší důležitost rodině, domovu a jejímu zabezpečení. Oba také milujete praktické činnosti jako je vaření, kutilství nebo zahradničení. Budete dobře spolupracovat na vytvoření příjemné atmosféry. Zatímco Štíři se více přiklání k vedení, vy zase přispíváte k udržení celkové spokojenosti. Pokud se propojíte v některém projektu, společným úsilím dosáhnete úspěchu. To vše činí vaše přátelství cenným a trvalým.

Kozoroh

Vaše starostlivá péče a ohleduplnost vytíženého Kozoroha vždy upoutá. Zatímco on zaujímá především materialistický pohled na život, vy mu snadno ukážete svět emocí, naučíte jej zpomalit a užívat si více plody vaší společné práce. Kozoroh vám zase pomůže lépe se soustředit na cíl, zvládat výkyvy nálad a realizovat praktické věci. Vašemu přátelství jste oba věrní a to mezi vámi vytváří silné a trvalé pouto.

Ryby

Velmi dobře se doplňujete a také se od sebe mnohému učíte. Přesně víte, jak se navzájem rozesmát a kdy ten druhý potřebuje obejmout a povzbudit. Oba máte silnou intuici. Společně můžete dělat věci, které jsou výhodné nejen pro vás, ale také pro druhé. V dlouhodobých projektech a usilování o společné cíle však budete muset často volit kompromis.

Býk

Spolu prožijete příjemný a radostný čas. Vaše potřeba pohodlí a bezpečí je pro Býka naprosto samozřejmá. Oba vyhledáváte pevné vztahy, útulný domov a dobré jídlo. Upřednostňujete společný čas spíše ve dvou než ve skupině dalších přátel. Vaše přátelství funguje velmi dobře na základě otevřenosti, stability a vzájemných kompromisů.

Rak

Jste obecně soucitné a laskavé znamení, ale často býváte i náladoví. Když se vedle sebe sejdou dva Raci, je zapotřebí mít své city pod kontrolou. Kromě vzájemné péče a starostlivosti, se mohou vzájemně strhnout svými emocemi a jeden druhého osočovat. Toto přátelství vyžaduje křehkost a velkou otevřenost. 

Zdroje: