Jak náchylní jste k nemocem na základě vašeho znamení zvěrokruhu?

Jak náchylní jste k nemocem na základě vašeho znamení zvěrokruhu?
Každého z nás občas postihne nějaká ta choroba. Někdy možná máte pocit, že vás jedna část těla trápí daleko víc než ostatní. S tím může mít spojitost i to, jaké je vaše hvězdné znamení. To nám totiž předurčuje, co nás může z hlediska nemocí a úrazů dostat na neschopenku, i to, jací jsme pacienti.

Vliv našeho znamení na zdraví a nemoci je dán i tím, jakou povahu máme, zda se vrháme do všeho po hlavě nebo jsme opatrní. Ležení v posteli také není pro všechny. Podívejte se tedy, jak jste na tom právě vy. 

Beran (21.3. – 20.4.) 

Tvrdohlavci doslova od přírody také nejvíc trpí na svou hlavu. Bolesti, které snadno přerostou až v migrény, vás mohou provázet naprosto pravidelně. Také vaše zuby mohou vyžadovat daleko víc péče. Ale i úrazy přijdou lehce. Například u dětí by ochrana hlavy měla být naprostou nezbytností. Nemoci samotné prožíváte hrozně. Jste až otravní, jak bědujete, ale jak se vám uleví, odmítáte odpočívat.  

Býk (21.4. – 21.5) 

Pokud vás bolí za krkem, není divu. Celá oblast krku vám může dělat potíže. Bolesti a namožení doprovází nachlazení a virózy. Máte dojem, že máte málo energie? Nechte si zkontrolovat štítnou žlázu. Nezapomínejte relaxovat a péči o svou krční páteř přizpůsobte i tomu, jak a kde pracujete. Jako pacienti jste opravdu vzorní. Navíc se snažíte nikoho nijak neobtěžovat, a tak péče o vás dělá vašim blízkým i radost. 

Blíženci (22.5. – 21.6.) 

Jste nenechavci a přelétavci vždy a ve všem. To platí i u chorob. Zvědavé prsty mohou často přijít k úrazu stejně jako celé paže. Dýchací cesty mohou být často postihovány alergiemi a astmatem, není tedy od věci dát jim řádnou péči. Také se naučte meditovat. Často jste zbytečně choleričtí a to na zdraví nepřidá. Léčíte se podle situace. Když se děje něco zajímavého, raději byste zemřeli, než abyste si lehli do postele. Pokud se zrovna nudíte, tak si lehnete a bavíte se tím, jak vás všichni musí obskakovat. 

Rak (22.6. – 22.7.) 

Strava obecně by u vás měla být velkým tématem. Zažívání vás často může dost potrápit a je třeba dbát na pestrost a pravidelnost. Citliví Raci mají někdy tendenci se uchylovat i k přejídání ze stresu, následky pak bývají nemilé. Pozor taky na bedra a kostrč. Padání těmto partiím nesvědčí, můžete si přivodit i vážný úraz. Pokud ulehnete ve stavu nemocných, nechcete obtěžovat nikoho péčí o vás. Naopak vy se staráte až do úmoru o každého pacienta. 

Lev (23.7. – 22.8.) 

Jste silné osobnosti, dokonce tak, že vaše vlastní srdce má co dělat, aby vám stačilo. Dávejte si na něj pozor. Máte sklony trpět na vysoký nebo naopak nízký tlak. Nezapomínejte na protahování zad a páteře, předejdete bolestem v této oblasti. Neschopenku využijete jen na nezbytně nutnou dobu a pracujete i z postele.  

Panna (23.8. – 22.9.) 

Posedlost Panny dokonalostí předurčuje k potížím s příjmem potravy. Nikdy se sebou nejste spokojené a i nejvíce potíží máte právě s trávením. To vše se často projevuje i na kůži. Ekzémy i vyrážky se mohou objevovat poměrně často a i k povrchovým zraněním máte tak nějak blíž. Jste z těch, kteří si do postele nelehnou, zároveň také nedopustíte, aby někdo viděl, jak moc je vám zle. Víte, že psychická pohoda je nejlepší cestou ke zdraví, ale někdy se příliš nervujete nedokonalostmi. Ale ty prostě k životu patří. 

Váhy (23.9. – 23.10.) 

Oblast ledvin a podbřišku je vaše slabé místo. Záněty močových cest mohou být velmi nepříjemné, tak o sebe pečujte. Je dobré si prohřívat tyto části těla a hlavně nesmíte zapomínat na pitný režim. Jste zodpovědní a dobře víte, jaké nepříjemnosti vás mohou potkat, proto se o sebe většinou staráte. Marodíte poctivě, ale jste schopní se vyléčit v rekordním čase, protože na své imunitě pracujete celoročně. 

Štír (24.10. – 22.11.) 

Záněty, infekce a bolest dutin není nic příjemného a zrovna na vás padly tyto potíže nejvíc. Celoroční rýma u vás není nic zvláštního. Stejně tak můžete mít potíže s krvácením z nosu. Uši nejlépe ochráníte čepicí, noste ji hned, jak se trochu ochladí. Potrápit vás mohou i pohlavní orgány, a to jak u žen, tak u mužů. Do stavu nemocných se vám nechce, často se dáváte dohromady léky s rychlým účinkem, ale nakonec jste jak oživlá mrtvola. Je lepší se vyležet rovnou, takhle si přivodíte jen další potíže. 

Střelec (23.11. – 21.12.) 

Jestli někdo ví, jak umí bolet skřípnutý sedací nerv, jste to právě vy. Také kyčle mohou být velkým problémem a není vůbec od věci užívat vhodné doplňky stravy pro kloubní výživu. Někdy se přespříliš nervujete a pak jste nesoustředění, snadno se vám pak stane nějaké nehoda, tak pozor. Na druhou stranu jste poslušní pacienti a léčíte se v klidu. 

Kozoroh (22.12. – 20.1.) 

Největší slabinou jsou u vás kolena, a to nejen samotné klouby, ale i vazy. Nezapomínejte na dostatečný přísun vápníku, který potřebujete. Můžete mít totiž sklony například k artróze. Jako pacienti jste tak trochu hypochondři, ale léčíte se poctivě a naprosto správně. Zároveň se učíte vše o svém těle, když ho při narození pozorujete. 

Vodnář (21.1. – 20.2.) 

Trápit vás mohou křeče v lýtkách, je tedy dobré doplňovat hořčík. I kotníky jsou pro vás klíčové, nezapomínejte na pořádné boty. Na výlety si berte alespoň obvaz, vyvrknutý kotník může potkat každého, ale u Vodnářů je to téměř pravidlem. Někdy máte pocit suchých očí a také můžete mít potíže s cholesterolem. Jste alternativní ve všem, tudíž i v léčení. Raději sáhnete po bylinkách a přírodních léčivech. Také jste jedni z mála, kteří řeší skutečnou nemoc a nejen symptomy.  

Ryby (21.2. – 20.3.) 

Celkově máte slabší imunitu a často se vám nemoci vrací nebo jsou dokonce chronické. Jste velmi duševně založení a hodně velký vliv na vaše fyzické zdraví má právě psychická pohoda. Máte sklony mít právě v oblastech psychiky problémy, pomoc vám nejvíc mohou vaši blízcí, kteří vás podpoří. Jako pacienti nechcete být na obtíž a o pomoc si neřeknete. Přesto vám udělá dobře, pokud se o vás někdo s láskou postará. 

 

Zdroje: