Partnerský horoskop na víkend 4. - 5. prosince: Býci překonají své hranice, Střelci budou středem pozornosti a Vodnáři zatouží po svobodě

Partnerský horoskop na víkend 4. - 5. prosince: Býci překonají své hranice, Střelci budou středem pozornosti a Vodnáři zatouží po svobodě
Strávíte víkend relaxací, aktivním odpočinkem nebo prací? O tom, že zanedbávat nejen partnera, ale hlavně své osobní potřeby se dlouhodobě nevyplatí, mluví tento víkendový horoskop.

Beran

Jste připraveni podniknout s vaší láskou něco nevídaného. Možná svého partnera vezmete na neobvyklé místo, vyzkoušíte něco nového v posteli nebo vymyslíte originální večer. Cokoliv nového je pro vás tento víkend vzrušující. 

Býk

Téma tohoto víkendu jsou hranice. Můžete mít chuť překračovat tabu ve vašem vztahu nebo naopak toužíte po pevnějších mantinelech, které vám dodají potřebnou jistotu. Všechno je možné a před ničím se nezastavíte.

Blíženci

Jste připraveni posunout váš vztah na vyšší úroveň. Zda se celá věc bude týkat vašich jistot, vzájemné důvěry či intimity, je čistě na vás. Je však jisté, že k vám míří významné poselství, které může partnerství zcela proměnit.

Rak

Pořádek prospěje nejen vaší domácnosti, ale i komunikaci ve vašem vztahu. Jste k sobě s partnerem upřímní nebo před sebou skrýváte některá tajemství? Zvažte zda vás tato tajemství zbytečně nevyčerpávají, stejně dříve nebo později vyplavou na povrch. 

Lev

Nenechte se zastrašit, mílí Lvi, všechno je možné! Otevřete své srdce a nechte proudit sílu lásky, vášně a důvěry. Pomůže vám to zažehnout plamen mezi vámi a vaší drahou polovičkou. Klíčem je přijmout svou opravdovost a komunikovat otevřeně a upřímně.

Panna

Pokud vás láká myšlenka na rodinu a trvalejší partnerský vztah, máme pro vás šťastnou zprávu, veškerý pohyb vpřed je více než vítaný. Můžete si dokonce naplánovat stěhování nebo pracovní cestu, vaše plány budou podpořeny.

Váhy

Láska vás tyto dva dny bude následovat všude, kam vkročíte. Kromě romantických zastavení můžete propadnout marnivosti a touze po uspokojení vašich nejhlubších tužeb. Děje se toho hodně najednou, tak se držte při zemi. 

Štír

Chcete se pro svého partnera rozdat, ale občas můžete zapomínat na vlastní pocit bezpečí. Zaměřte se více na stabilitu a rovnováhu ve vašem vztahu. Myslete také trochu na sebe a věřte, že sobectví vypadá zcela jinak.

Střelec

Záře reflektoru je směrována přímo na vás. I přestože jsou pro vás osobní vztahy středem zájmů, otěže přebírá vaše důsledná touha po svobodě. Jděte za svými sny, provázet vás bude vlna naděje, víry a expanze. 

Kozoroh

Hledejte míru mezi časem stráveným s partnerem a časem o samotě. Každý potřebuje být občas zcela sám, ale jak to udělat, aby partner nestrádal? To jsou otázky, nad kterými můžete nyní přemýšlet. O víkendu práci nechte ležet a věnujte se partnerovi.

Vodnář

Tento víkend zatoužíte po svobodě, nezávazné konverzaci s přáteli nebo po cestě za hranice. Vaše touha po individuálním vzestupu nebude k zastavení. Mějte na paměti, že ve vašem nitru je rozpálený plamen vášně, můžete hádat, co se stane, pokud se příliš vzdálíte od své lásky.

Ryby

Toužíte po uznání a lichotkách. I když vás vaše drahá polovička miluje, ne vždy dokáže vyhovět vašim požadavkům. Tento víkend věnujte minimálně stejnou péči, kterou dáváte druhým také sami sobě. 

 

Zdroje: