Partnerský horoskop na prosinec: Zamilovaní Býci, žárliví Blíženci a kritičtí Lvi

Partnerský horoskop na prosinec: Zamilovaní Býci, žárliví Blíženci a kritičtí Lvi
Berani zažijí italskou domácnost, Štíři budou opět pracovní záležitosti vnášet do domácí pohody a Ryby si nenechají vzít svou touhu po svobodě. Každé znamení se s předvánoční atmosférou vypořádá po svém. Podívejte se, co můžete pro pohodu ve vztahu udělat vy.

Beran

Počátkem měsíce bude ve vašem vztahu všechno intenzivní. Budete mít náladu vykřikovat: “Všechno nebo nic!” a s největší pravděpodobností se u vás odehraje italská domácnost. Pozor, vůči svému partnerovi můžete mít nerealistická očekávání.

Býk

Na počátku měsíce se znovu zamilujete, Býci. S dlouhodobým partnerem objevíte novou perspektivu vašeho vztahu a jeden druhému se zcela oddáte. Uprostřed měsíce si držte odstup od bývalých partnerů, milenců i všech, kteří se vás nyní pokouší svádět.

Buďte ve střehu a nenechte se ovládnout náhlými vášněmi.

Blíženci

Během následujících čtyř týdnů se u vás mohou objevit pocity žárlivosti a majetnictví. Pokud se tyto emoce objeví, nepotlačujte je, ale prozkoumejte, co se za nimi skrývá. Využijte tento čas pro párovou terapii a vyřešte s partnerem problémy z minulosti, které vás ve vztahu brzdí. Najděte si společný cíl, který vás propojí.

Rak

Pokud jste celý rok drželi při sobě a o váš vztah jste vzájemně pečovali, tak konec roku prožijete v harmonii. Ti, kteří se ještě nestihli vypořádat s trhlinami ve vztahu, mohou zjistit, co by jim pomohlo, aby k problému přistoupili společně bez vzájemného obviňování. Cílem není mít dokonalý vztah, ale najít společnou cestu. 

Lev

Pokud se snažíte obnovit váš dlouhodobý vztah, můžete být úspěšní. Jen si dejte pozor na přílišnou kritičnost. Místo abyste si stres vybíjeli na partnerovi, jděte si zaběhat nebo se alespoň na chvíli projděte na čerstvém vzduchu. Na povrch mohou vyplavat staré nedořešené problémy. Držte se vašeho společného cíle a potíže spolu hravě překonáte. 

Panna

Někdy svými slovy můžete partnera velice rychle zranit, Panny. Dříve než něco vypustíte z úst, přemýšlejte a snažte se do vaší drahé polovičky vcítit. Vynaložte zvláštní úsilí, aby se váš domov stal příjemným a laskavým místem. 

Váhy

Odhoďte plány stranou a zaměřte se na přítomnost, Váhy. Věnujte pozornost tomu, co je ve vašem vztahu nejdůležitější. Stres z nakupování a vánočních příprav může do vztahu přinést napětí, ale pokud si každý den uděláte čas jen pro vás dva, všechny nesnáze dobře zvládnete.

Štír

Přes náročnou práci můžete přehlížet problémy ve vztahu. Dejte si pozor, abyste si domů z práce nenosili napětí a stres. Můžete se cítit více roztěkaní a snáze propadat hádkám. Vaše druhá polovička může vaši nespokojenost odrážet a upozorňovat na místa, která potřebujete zlepšit. Držte se při zemi, Štíři. 

Zdroj: Autor: conrado / Shutterstock

Střelec

Pokud vás přepadnou pochybnosti, mluvte o nich. Zametat věci pod koberec se z dlouhodobého hlediska vůbec nevyplácí. Opuštění pevného spojení pro chvilkové opojení naruší vztahovou stabilitu na dlouhé měsíce. Podívejte se zblízka na svá omezující přesvědčení a místo rozdávání rad druhým,  raději řešte problémy na své straně.

Kozoroh

V tomto měsíci pracujte na zvýšení vašeho sebevědomí. Ani sebelepší partner nemůže splnit všechny vaše potřeby, zatímco vy sami toho pro sebe můžete učinit mnoho. Zaměřte pozornost na své přednosti, ale pracujte také na svých nedostatcích. Pokud se v určité chvíli cítíte na dně, věřte, že špatná nálada odejde stejně rychle jako bouřkové mraky. 

Vodnář

Pokud vám zranění z minulosti brání v nalezení skutečného štěstí, máte šanci se v následujících týdnech s touto zátěží vypořádat. Odstraňte všechny iracionální překážky, které vás stále drží v minulosti. Dávejte si pozor, abyste nebyli vtaženi do falešné hry, která by mohla narušit vaši stabilitu.

Ryby

V prosinci zatoužíte po svobodě. Jste-li v dlouhodobém vztahu, možná budete chtít více času trávit o samotě nebo se svými přáteli. Vzdálenost mezi vámi může znovu vztah občerstvit a rozzářit tak vaše srdce. Berte věci tak, jak přicházejí a nelpěte na svých plánech.

 

Zdroj: