Týdenní horoskop: Raky přepadnou domněnky, Vodnáři budou nervózní a Ryby mohou být zlákány do finanční pasti

Týdenní horoskop: Raky přepadnou domněnky, Vodnáři budou nervózní a Ryby mohou být zlákány do finanční pasti
Úkolem Slunce v Beranu je nastartovat cestu nezávislosti a odvahy. Odvahy k novým začátkům, k samostatnosti a sólovým projektům. Je čas následovat svou vizi, přečtěte si, jak na tom budou jednotlivá znamení v tomto týdnu.

Beran

Berani, během toho, co Slunce prochází vaším znamením, máte příležitost načerpat mnoho energie a podpořit svůj imunitní systém. Můžete snadno dokončit všechny své nevyřízené úkoly a dostat se na vyšší profesní úroveň. Zauvažujte, co chcete ve svém životě změnit. Zůstaňte otevřeni novým myšlenkám a nápadům.

Býk

Býci, využijte co nejvíce začátek měsíce k obnovení svých sil. Kdykoli během dne znejistíte, berte tuto situaci jako pobídku ke zvolnění a obraťte pozornost směrem k sobě. Jakmile se zastavíte a zklidníte, vrátíte se lépe zpět ke svému středu a budete se rozhodovat s větší jistotou.

Blíženci

Tento týden vám jdou věci od ruky tak samozřejmě, že vás může zaskočit nepřipravenost některého z kolegů. Možná bude o to více vyžadovat vaši plnou pozornost a pokusí se překročit vaše hranice. Vaše trvalé vztahy se prohloubí, nezadaní budou mít velkou příležitost potkat novou známost.

Rak

Vaše fantazie pojede na plné obrátky, zůstaňte však nohama na zemi. Obklopte se důvěryhodnými lidmi, kteří vás udrží v racionálním smýšlení. Rozhodně neztrácejte energii domněnkami a přemýšlením o tom, jak by věci mohly být kdyby.

Lev

Věci se budou odvíjet podle vašich představ, avšak toto progresivní období mohou zpomalit zbytečné výdaje nejen na poli financí. Lvi, zaměřte se na váš dlouhodobý cíl a promyslete si, čeho byste chtěli v následujících měsících dosáhnout. Naplánujte si jednotlivé kroky a těch se držte.

Panna

Panny, tento týden se obklopte krásou a uměním, pozvedne to vaši duši. Nesnažte se vždy vyhovět ostatním, myslete i na své potřeby, hlavně týkají-li se vašich osobních cílů a zdraví. Můžete uspět v nastolení dobré rovnováhy mezi svými příjmy a výdaji.

Váhy

Nechte své nápady proudit bez omezení. Nefixujte se na detaily, které by vás mohly rozptylovat, místo toho nasměrujte svou úžasnou energii do něčeho, kde se budete cítit uvolnění. Ukončete práci dříve a vydejte se na procházku do přírody, kde se snáze dostanete do kontaktu se svými autentickými pocity, jak pozitivními, tak negativními.

Štír

Štíři, slova, která se vám zdají zcela přesná mohou vyznít intenzivněji, než jste zamýšleli. Počítejte s tím, že ne všichni vaše impulzivní chování zvládnou. Nic neočekávejte a mějte na mysli, že ne každá ovce je maskovaný vlk. Sledujte své reakce, a i když je to často nad vaše síly, počkejte s odezvou, až vaše první emoce pominou. 

Střelec

Tento týden můžete být poněkud roztěkaní a nerozhodní. Pro lepší vyhlídky se nebojte riskovat, vaše odvážné kroky budou náležitě oceněny. Využijte každou dobrou příležitost, která vám přijde do cesty, a přitom vždy myslete na vyšší cíle. 

Kozoroh

Ve svých plánech, které znenadání mohou zcela změnit svůj směr, buďte tento týden více flexibilní. Vychutnávejte si překvapení a nechte si prostor pro bezcílné aktivity. Buďte na sebe trpěliví a uvolněte se, jelikož i s největším úsilím se můžete cítit být často vyrušováni. Na realizaci svých plánů se vám naskytne ještě mnoho příležitostí. 

Vodnář

Tento týden budete mít sklony k větší nervozitě. Můžete se cítit jakoby s vámi vítr smýkal na všechny strany. Nebojte se, jedná se pouze o dočasnou fázi, která přispěje k lepšímu rozhodování v budoucnu. Ujistěte se, že se nenecháte unést a nebudete dělat unáhlená rozhodnutí. 

Ryby

Ryby, využijte novou měsíční energii pro zlepšení finanční gramotnosti a veďte si peněžní rozpočet. Rozhodně omezte nežádoucí výdaje a držte se dál od lákavých finančních nabídek, můžete být snadno vtaženi do pasti.