TOP 10 fitness influencerů světa. Který je váš oblíbený?

TOP 10 fitness influencerů světa. Který je váš oblíbený?
Neuvidíte je ve fastfoodech ani v cukrárnách, netráví svůj den na gaučích před televizí. Svůj život zaměřili na fitness a zdravý životní styl. Svou pílí, vytrvalostí i vzhledem inspirují miliony lidí po celém internetu – a stali se tak z nich ti nejslavnější fitness influenceři světa. Zde je deset těch TOP.

Ženy vládnou světu

Michelle Lewin s téměř 14 miliony sledujících, takzvaných followers, vládne fitness světu na Instagramu. V mládí překonala rozvod rodičů a několik let se potýkala s anorexií, kdy vážila pouhých 39 kg. Po seznámení s budoucím manželem, fitness trenérem, se začala více zajímat o správné nastavení cvičebního plánu a životního stylu. Založila také fitness aplikace Fitplan a Mealplan, aby pomohla ostatním s jejich cíli.

Zdroj: Autor: Peter Valentino / Shutterstock

Bývalá fitness recepční nyní sama udává směr

Bývalá recepční ve fitku – Jennifer Selter vždy obdivovala lidi, kteří cvičí bez ohledu na počasí nebo bolest a záviděla jim jejich měnící se těla. Rozhodla se tedy také cvičit a brzy viděla výsledky především na svém pozadí. Právě pevný a kulatý zadeček touží mít snad každá žena, a i proto se její profil stal tolik sledovaným.

Dalšími známými ženami jsou například Kayla Itsines, Lauren Drain, Massy Arias, Emily Skye, Rachel Brathen nebo Alexa Jean.

Chlapi, co nejsou žádní čajíčci

Joe Wicks a Simeon Panda jsou mužskými zástupci fitness Instagramu. Joe Wicks se 4 miliony followers svůj trénink zakládá na HIIT metodě. Je autorem několika kuchařek a také 90denního plánu obsahující i stravovací plán.

Jeho krajan, Simeon Panda, je fitness model s téměř osmi miliony followers a vlastní sportovní značkou oblečení a doplňků Just Lift. Sám trénuje sedm dní v týdnu bez odpočinku – a na jeho figuře je tento tvrdý trénink skutečně znát.

Je autorem několika kuchařek a také 90denního plánu obsahující i stravovací plán.

Jak vidíme, všechno je možné. Tak na shledanou ve fitku!

Zdroj: