Znamení zvěrokruhu, která stíhají všechno udělat včas

Znamení zvěrokruhu, která stíhají všechno udělat včas
Většina z nás má tendenci dělat si seznam úkolů, které chceme ten den stihnout. Slouží ke správnému rozvrhu času, aby vše šlo hladce a nebyli jsme v časovém skluzu. Ovšem jen málokdo tyto časy skutečně dodrží. Pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení, jste důslední a svou práci máte vždy hotovou včas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste hodně inteligentní a myslíte logicky, což z Vás činí dokonalého kandidáta na titul Člověk, který vše stíhá včas. Nedělá Vám problém naplánovat na celý den jen tolik úkolů, kolik opravdu stihnete udělat. Žádné „teď se mi do toho nechce, udělám to za hodinu/večer/zítra“ u Vás nehrozí.

Neodpustili byste si, kdybyste zklamali sami sebe tím, že zlenivíte. Dokud nedokončíte, co jste chtěli udělat, budete na tom neustále pracovat, i kdybyste to měli dělat od rána do večera.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pracujete tvrdě a též domácí práce děláte svědomitě. Chcete být středem pozornosti a požadujete, aby Vás lidé vychvalovali, a pokud něco slíbíte přátelům nebo rodině, svědomitě plníte své sliby.

Nedopřejete si odpočinek, dokud neuděláte všechno, co jste si na tento den naplánovali a co jste všem okolo slíbili. Uznání je to, co požadujete, je to Vaše odměna za dobře a včas vykonanou práci. Nikdy byste si neodpustili, že byste neudělali něco, co jste udělat mohli. Také by to srazilo Vaše ego k zemi.

Váhy (23. září – 23. října)

Co byste to byli za skvělého známého, kdybyste nestíhali své vlastní povinnosti, a ještě jste tu nebyli pro desítky svých přátel? Víte dobře, co musíte kdy udělat, abyste všechno stihli včas. Dokonce i když Vás někdo o něco požádá v den, kdy Váš seznam povinností doslova přetéká, Vy si v tomto nabitém dni najdete místo, abyste mohli splnit přání Vašeho známého.

Co se týče Vašeho zaměstnání, pokud jste na konci směny již unavení, nezpomalíte tempo své práce, naopak se stále budete udržovat ve střehu, dokud svou práci nedokončíte. Vždy najdete rovnováhu ve svých povinnostech, a ještě stíháte si nějaký čas ušetřit na své osobní potřeby.

Štíři nejsou líní, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste příliš pracovití a chtiví mít všechno hotové na to, abyste zlenivěli. Nic nemilujete více než Vaše zaměstnání, které Vám přináší mnoho peněz díky Vaší snaze mít vždy vše hotové. To se Vám daří díky Vaší motivaci. Těch motivací máte obvykle několik, ale touha po penězích dominuje.

Pokud máte nějaký úkol, který musíte splnit, nebudete dělat nic jiného, dokud ho nesplníte. Během toho, co plníte své povinnosti, vyhazujete z Vaší přítomnosti všechny narušitele, poněvadž to musíte dělat v klidu a sami.

Zdroj článku: