Partnerský horoskop na říjen: Rakům se začnou plnit tajná přání, Střelce čeká změna ve vztahu

Partnerský horoskop na říjen: Rakům se začnou plnit tajná přání, Střelce čeká změna ve vztahu
Máte to štěstí, že už jste svou lásku našli, a zajímá vás, jak se vám bude ve vztahu dařit v měsíci říjnu? Podívejte se na partnerský horoskop, který vám prozradí více. 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Říjen pro vás může být ve vztazích poměrně náročný. Kvůli častému nedorozumění s partnerem/partnerkou budete muset překonávat překážky, které vás budou vyčerpávat, a budete si připadat, že po této cestě kráčíte sami. Viníkem může být především špatná komunikace. Proto se na ni zaměřte. Nesnažte se tolik prosadit vlastní názor a raději své lásce naslouchejte a snažte se ji pochopit. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento měsíc si budete ve vztahu připadat jako ryba ve vodě. Čekají na vás dny plné pochopení a sounáležitosti. Pokud vás trápily drobné vztahové problémy, nemějte strach. V říjnu se vše vyřeší, a to především díky mírumilovnému chování, klidu a rozvaze. Užijte si toto klidné období a zapracujte na nových zážitcích se svým partnerem/partnerkou. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

V říjnu bude váš partnerský vztah přímo kvést. Můžete se těšit na období plné duchovní hojnosti a lásky. Se svou drahou polovičkou budete takzvaně na stejné vlně. Budete mít srdce na dlani a vaše láska vám to bude náležitě oplácet. Váš vztah má velmi pevné kořeny a nehrozí, že by ho v říjnu jen tak něco rozhodilo. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V říjnu se vám možná začnou plnit vaše (nejen) tajná přání. Jste rodinně založení a toužíte již nějakou dobu po legalizaci vztahu a založení nebo rozšíření rodiny. Říjen bude pro vás ideálním měsícem, kdy tuto situaci s partnerem/partnerkou řešit. Pohled na věc budete mít totiž dost podobný. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Říjen bude pro váš partnerský život poměrně klidným, ale šťastným měsícem. Váš vztah se vám povede ještě více utužit a nabízí se zde také možnost případného těhotenství. Zaměřte se v říjnu na komunikaci a promluvte si se svou milovanou polovičkou o tom, co od vašeho vztahu očekáváte a jaké plány máte do budoucna. Tento měsíc je pro podobné rozhovory jako stvořený. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Říjen budete mít v lásce trochu jako na houpačce. Když už se vám bude zdát, že je vše na dobré cestě, objeví se překážka, která vás posune zase o krok zpět. Nepropadejte panice, zvedněte se a pokračujte dále. Na vašem vztahu sice budete muset tento měsíc hodně pracovat, ale zajisté se vám to vyplatí. Pokud vše ustojíte a zabojujete, odměnou vám bude posílení vztahu a vyhlídky na krásnou a šťastnou budoucnost. 

Váha (23. 9. – 23. 10.)

Občas máte pocit, že je to s vaším partnerem/partnerkou jako na horské dráze. Jednou je vše zalité slunce, ale za chvíli se objeví černý mrak, který s sebou přinese problémy a hádky. V říjnu se ale situace uklidní a vás čekají velmi příjemné dny. Využijte toho a zapracujte na společných zážitcích a vzpomínkách. Právě ty totiž mohou být v pochmurných dnech velkou vzpruhou a oporou pro váš vztah. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V říjnu budete ve vztahu sklízet to, co jste zaseli v předchozím období. Pokud jste vztah zanedbávali a nevěnovali mu přílišnou pozornost, může se vám to tento měsíc ošklivě vymstít. Pokud jste ale naopak o vztah pečovali s láskou a trpělivostí, dočkáte se vytoužené odměny a užije si krásný romantická podzimní měsíc. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V říjnu na vás čeká velmi prudká změna událostí ve vašem vztahu. Může se jednat o změnu negativní, ale stejně tak i pozitivní. Tato změna přijde jako blesk z čistého nebe a donutí vás přehodnotit dosavadní stereotypy a vzorce chování. Nezapomínejte, že i případná na první pohled negativní změna, může vést ke šťastné a pozitivní budoucnosti. Není proto třeba házet flintu do žita. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Říjen od vás bude vyžadovat ve vztahu velkou dávku klidu a trpělivosti. Nastanou situace, kdy si budete myslet, že to váš partner/partnerka snad ani nemůže myslet vážně. Nereagujte přehnaně výbušně a buďte raději velkorysí a rozvážní. Drobné vrtochy a nálady můžete zvládnout s grácií, a ušetřit si tak mnoho hádek a nepříjemnou dusnou atmosféru. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Dejte si pozor, abyste se tento měsíc příliš nevraceli do minulosti. Můžete mít sklony přemýšlet nad tím, jak krásný váš vztah byl v minulosti, a zoufat si, proč už to tak není i nyní. Je důležité si uvědomit, že vztahy jsou živé organismy, které se neustále mění a vyvíjí, a není proto přirozené, aby vše bylo jako v prvních měsících vztahu. Nesmutněte za tím, co bylo, a raději si užívej to, co máte dnes.

Ryba (21. 2. – 20. 3.)

V poslední době jste si prošli obdobím, které vašemu vztahu příliš nepřálo. V říjnu se ale dočkáte pozitivních změn, které vaši duši a vztah naplní klidem a harmonií. Tyto dny si budete opravdu užívat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text