Znamení zvěrokruhu, která Vás pozvou na večírek jen proto, aby si Vám postěžovala na problémy

Znamení zvěrokruhu, která Vás pozvou na večírek jen proto, aby si Vám postěžovala na problémy
Večírky se většinou konají za účelem zábavy a odreagování, lidé se chtějí pobavit a zapomenout na všechny problémy, které je trápí. Pokud ale dostanete pozvánku od jednoho z těchto hvězdných znamení, vstup na večírek nemusí nutně znamenat zábavu, může to být i naopak.

Rak (21. června – 22. července)

Pokud psychicky trpíte, v žádném případě nechcete trpět sami. Potřebujete kolem sebe lidi, kteří se na Vás budou dívat soucitně a kteří Vás budou utěšovat. Lítostivý večírek je jedna z možností, jak toho dosáhnout. Potřebujete společnost, která Vás přesvědčí, že ne vše je tak temné, jak se na první pohled může zdát. Vše vidíte pouze negativně, pokud Vás nikdo nelituje a neutěšuje sladkými slovy o lepší budoucnosti.

Váhy (23. září – 22. října)

Večírky pořádáte proto, aby se lidé pobavili, ale někdy také proto, že se cítíte osamocení a chcete mít kolem sebe co nejvíce lidí, kterým byste si mohli upřímně stěžovat na Váš nepříliš veselý život. Netrpíte často sebelítostí nebo sebenenávistí, ale jakmile to přijde, prožíváte to opravdu hodně.

Víte, že vypadáte opravdu trapně, když jste smutní, ale pokud je kolem Vás dostatek lidí, kteří se o Vaši současnou situaci zajímají, je Vám jedno, kdo Vás takto vidí.

Ryby (19. února – 20. března)

Neustále se litujete. Pokud se litujete, chcete být o samotě, jenže poté se litujete mnohem více. Z tohoto důvodu čas od času zvete všechny své přátele, aby se „pobavili“ na Vašem večírku. Jakmile večírek nastane, začnete všem tlouci do hlavy špatné věci, které se Vám staly, jakmile jsou v náladě a chtějí s Vámi více komunikovat. Jste soucitní, pokud si Vám ostatní lidé stěžují, a proto od nich čekáte to samé.

Zdroj: bbernard/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nestává se Vám běžně, že byste měli nějaké problémy nebo byste zažívali smutek. Jakmile se tak ale stane, chcete být v přítomnosti svých přátel. Toho jde nejlépe docílit uspořádáním večírku, na který pozvete všechny své přátele, které máte.

Čím více lidí, tím pro Vás lépe. Pokud se po citové stránce cítíte naprosto na mizině, nebudete svým přátelům lhát, že všechno u Vás je v naprostém pořádku. Upřednostňujete stížnosti, aby lidé pochopili, jak se cítíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemáte rádi neúspěch, a pokud se Vašemu nadřízenému něco nelíbí nebo se Vám příliš nedaří v podnikání, pozvete své dobré přátele, abyste se jim zmínili. Dokážete o svém psychickém stavu dlouho mlčet, ale ne napořád. Stěžování si svým přátelům, které pozvete na zdánlivě nevinnou párty, Vám pomáhá vyrovnat se se stresem, který Vám byl způsoben.

Zdroj článku: