David a Victoria Beckham nejspíš prodělali COVID-19 už v březnu a tajně

David a Victoria Beckham nejspíš prodělali COVID-19 už v březnu a tajně
Slavný pár, který dokáže na sociálních sítích prodat téměř vše ze svého soukromí, se zapomněl se svými fanoušky podělit na jaře o nepříjemnou zkušenost s onemocněním koronavirem.

Pravděpodobně se to stalo v Los Angeles

Podle britského deníku The Sun hvězdný pár a řada příbuzných, přátel a zaměstnanců chytili koronavirus, ale rozhodli se to držet v tajnosti. Beckhamovi se nejspíš nakazili na jednom z večírků v Los Angeles.

Podle dostupných zdrojů David a Victoria údajně onemocněli v březnu, kdy pár odletěl do USA, aby se tam David mohl zúčastnit jednání za fotbalový tým Inter Milán. Pracovní setkání proběhlo a poté se všichni odebrali na párty.

A další oslava a mnoho lidí

Brzy po návratu z Ameriky měl nejstarší syn Brooklyn narozeniny a Victoria uspořádala velkolepou oslavu ve svém domě v Cotswoldsu. Na luxusním večírku bylo mnoho celebrit (Elton John, členky ze Spice Girls, Gordon Ramsaye atd.)

Krátce po oslavě začalo být Davidovi hodně špatně a Victoria si stěžovala na silnou a přetrvávající bolest v krku a malátnost. V jejich okolí se spustila lavina s nemocnými lidmi. Onemocněli řidiči, osobní strážci, asistenti, personál z domu. Někteří měli i vážné příznaky nemoci.

Victoria jako manažerka všech nakažených

Victoria zpanikařila, nechtěla, aby její ideální rodinka byla propíraná v tisku jako nezodpovědní přenašeči, a tak celé své okolí umístila do karantény a všichni museli slíbit, že věc nezveřejní.

Říká se, že navzdory špatnému zdravotnímu stavu se Victoria dokázala postarat o řadu opatření, aby zamezila šíření nákazy a vše se ji povedlo na pár měsíců utajit.

Vše se stalo v době, kdy britská vláda prosazovala boj s COVID-19 pomocí přirozené stádové imunity, takže se v podstatě Victoria zachovala rozumně. Jen asi nepočítala s variantou, že celou věc zveřejní někdo z jejího blízkého okolí.