Jakým způsobem se váš partner vyhýbá odpovídání na nepříjemné otázky podle jeho znamení?

Jakým způsobem se váš partner vyhýbá odpovídání na nepříjemné otázky podle jeho znamení?
Odpovídat na nepříjemné otázky není nic jednoduchého, obzvláště jedná-li se o něco, o čem opravdu mluvit nechcete a ptá-li se vás na to váš partner. Někteří partneři dokážou být někdy opravdu nepříjemní a s těmito otázkami vám pokoj nedají. Avšak pokud se ocitne v roli tázaného váš partner, také on má tendenci se odpovědím vyhýbat. Víte, jak to dělá?

Beran (21. března – 19. dubna)

Započne hádku. Jen tak, bez rozmyslu a bez důvodu, žádný důvod si ve své hlavě nevymyslí. Cílem je, aby odvrátil vaši pozornost od otázky k domněnce, proč se s vámi začal hádat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ignoruje vaši otázku. Dokonce i pokud ho touto otázkou nepřestanete zatěžovat, bude ji i nadále ignorovat, dokud vás nepřejde chuť se ptát zrovna touto otázkou.

Blíženci (21. května – 20. června)

Mění téma. Pokud se k této otázce budete vracet, vyslechnete si více než tucet dalších témat. Nepřestane měnit témata, dokud nevysloví něco, co vás bude zajímat více než jeho odpověď.

Rak (21. června – 22. července)

Jednoduše vám řekne, že nyní není vhodná doba na zodpovězení vašeho dotazu, protože buď nemá čas, nebo je kolem hodně lidí. Faktem však zůstává, že odpovídat nechce.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vymyslí si spoustu důvodů, proč nyní nemá čas s vámi komunikovat o nepříjemné věci. Navrhne vám, abyste se zeptali o několik dnů později, a doufá, že mezitím na toto téma zapomenete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Říká vám cokoliv jiného. Slova vašeho partnera vám absolutně nedávají žádný smysl. Cílem je přetížit vás množstvím informací a vytlačit vaši touhu po odpovědi.

Váhy (23. září – 22. října)

Komplimenty jsou běžným způsobem, jak vás partner odklání od vašeho požadavku, aby vám odpověděl. Bude s vámi flirtovat a vychvalovat vás. To je jeho ověřená a úspěšná taktika.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Ukazuje vám, že jste pro něj stále hodně přitažliví. Až se to stane příště během vaší otázky, myslete na to, že je hodně manipulativní a chce odvést vaši pozornost.

ignorace
Řekne vám, že aby vám odpověděl, potřebuje čas, Zdroj: pathdoc / shutterstock 

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Řekne vám, že aby vám odpověděl, potřebuje čas. Pokud budete neoblomní a budete z něj chtít onu informaci vytáhnout za každou cenu, naštve se a stejně vám nic neřekne.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Má na všechno čas, protože nyní má spoustu práce, která musí být zvládnuta. Bohužel si na to vzpomněl až při vaší otázce...

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner řekne, že si o tom promluvíte později. Udá přesné datum, kdy se o tom pobavíte, jenže jakmile přijde ten čas, začne mlžit. Pokud se připomenete, řekne, že neví, o čem mluvíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Partner vás může začít buď ignorovat, nebo jít dělat něco, co chtěl udělat již týdny, či dokonce měsíce, ale nikdy na to neměl čas. Nyní je to však podle jeho slov potřeba udělat naléhavě.

Zdroj článku: